• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kartal ve civarında gelinbaşı için kuaför önerileri

askiminaskiyim

Penceresiz kaldım anne
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
4.745
3.866
448
Arkadaşlar merhaba, Ben İstanbul Kartalda oturuyorum. Eylül ayının 2.haftası Allah nasip ederse düğünüm olacak ve ben kuaför arıyorum kartal yakacık soğanlık civarlarında olabilir. Bildiğiniz önerebileceğiniz yerler var mıdır ? acil bekliyorum teşekkür ederim :)

tesetturmu yoksa acıkmı olucak cnm ? kartal merkezde aysun kuafor var cnm bnmde eylulun ıkıncı haftası bn oraya yaptırıcam tavsıye ederım 4 yıllık kuaforum

canım açık olucam ben aysun kuaför tam olarak nerede ve gelin başı paketmi gerçekten güzel yapıor mu fiyatlar ne kadar canım bilgi veririsen sevinirim

kartal merkezde ... sen nasıl bır model ıstyorsun o onemlı ! makyaj manıkur pedıkur sac dıye bılıyorum ama fıyatı konusunda bılgım yok ıstersen sorabılırım!

ben cevizli taradfındayım sade topuz yaptırcam birde işte makyah french felan klasik gelin paketi oluyo galiba :/ ben kayseriden geleceğim için ordaki kuaförleri bilmiyorum özellikle cevizli tarafında olursa daha iyi olur ama kartal da olsa olur :( yardım

Bayram donusu sana bılgı verıcem canm ınsallah.... Bı kac yer daha var senı bılgılendırırım

Arkadaşlar merhba, ben kuaförümü ayarladım kartal merkezde Emre Hergül 'le anlaştık. çok kuaför gezdim fiyat olarak hemen hemen 250-300 tl arasıydı içlerinde ağdası manik ür pedikürü olmayanlarda vardı. bilmiyorum bi tek oraya güvenebildim. tavsiye ederim. paket paket ayırmışlar en uygun paket 350 tl gelin başı provası pors. makyajı manikürü sanırım bunlardı.

bılıyorum orayı memnun kalırsın ama porselen makyaj yapıcaklarını pek sanmıyorum canm ınsallah ıstedıgın gıbı olur hersey....bıraz tuzlu ama olsun b ı kere olan bısı mutluluklar bıtanem

Teşekkür ederim canım evet biraz tuzlu ama ben pek kuaföre giden birisi değilim kartalda birgün dolaştım içime sinen orası oldu. inşallah hersey gönlümüze göre olur :) :16::16:

Back