- 27 Aralık 2018
- 1.058
- 1.753
- 133
Uygulamada teyit icin aramiyorlar genelde ama ararsa da bilgisayar arar.Teyit için aradıklarında babamın mı konuşması lazım
Hangi banka ki acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygulamada teyit icin aramiyorlar genelde ama ararsa da bilgisayar arar.Teyit için aradıklarında babamın mı konuşması lazım
Şimdi şikayetlere baktım da çoğu aynı dertten muzdarip.Ellerinde yoktur yurtdışından geliyordur ürün ne önemi var ki arayıp söylemişler en azından
Finans bankUygulamada teyit icin aramiyorlar genelde ama ararsa da bilgisayar arar.
Hangi banka ki acaba ?
TabiYok babamın numarasını kaydettim. Şifre geldi telefona yazdım onu da. Ama bu kez de teyit için arayacağız dediler. Babamın mı konuşması lazım
Evet onu ben de sonradan gördüm.Şimdi şikayetlere baktım da çoğu aynı dertten muzdarip.
Stokta olmayan ürünleri satıp uzun süre bekletiyorlarmış.
Telefonu yanımda da aradılar açmadımTabi
Arayacakları numara babanın olacak teyit almak icinde onunla konusacaklar
Her internet bankacılıgına girmek istediginde onun telefonuna sifre gelicek
Onu trendyol da yaptı bana sagolmasınŞimdi şikayetlere baktım da çoğu aynı dertten muzdarip.
Stokta olmayan ürünleri satıp uzun süre bekletiyorlarmış.
Tamam bilgileri girdiysen babamin telefonuna bilgisayar aramasi gelir.Finans bank
Öyle deneyeyim bir de arasınlar bakalım inşallah bilgisayar aramasıdırTamam bilgileri girdiysen babamin telefonuna bilgisayar aramasi gelir.
Babanin konudmasi gerekse de lens aldim ya dogrumu cekmislee diye hesap hareketlerini kontrol edecegim dersin.
Evet muadili diye gönderenler de varmış.Onu trendyol da yaptı bana sagolmasın
Cok büyük firmalarda yapıyor yani
Ve bana bilgide vermeyip bambaska bi ürün gönderdiler yerine
Ben gri beyaz renklerini barındıran elbise siparişi vermiştim , bana mavi ve yavruağzı karışımı geldiOnu trendyol da yaptı bana sagolmasın
Cok büyük firmalarda yapıyor yani
Ve bana bilgide vermeyip bambaska bi ürün gönderdiler yerine
Sana gene iyiBen gri beyaz renklerini barındıran elbise siparişi vermiştim , bana mavi ve yavruağzı karışımı geldisipariş ettiğimden daha çok beğendim de cazgırlık yapmadım
![]()
Hallettim telefondan girdim uygulamaya. Ama hala paranın gelip gelmediğine bakamıyorum göremedim bir türlü :) iade edilen paralar nerede görünür finans cep bankacılığı kullanıyor musunuzTamam bilgileri girdiysen babamin telefonuna bilgisayar aramasi gelir.
Babanin konudmasi gerekse de lens aldim ya dogrumu cekmislee diye hesap hareketlerini kontrol edecegim dersin.
Kredi kartları menüsü altındaHallettim telefondan girdim uygulamaya. Ama hala paranın gelip gelmediğine bakamıyorum göremedim bir türlü :) iade edilen paralar nerede görünür finans cep bankacılığı kullanıyor musunuz