Kart a iade edilen para yardım

Ellerinde yoktur yurtdışından geliyordur ürün ne önemi var ki arayıp söylemişler en azından
Şimdi şikayetlere baktım da çoğu aynı dertten muzdarip.
Stokta olmayan ürünleri satıp uzun süre bekletiyorlarmış.

Yok babamın numarasını kaydettim. Şifre geldi telefona yazdım onu da. Ama bu kez de teyit için arayacağız dediler. Babamın mı konuşması lazım
Tabi
Arayacakları numara babanın olacak teyit almak icinde onunla konusacaklar
Her internet bankacılıgına girmek istediginde onun telefonuna sifre gelicek

Şimdi şikayetlere baktım da çoğu aynı dertten muzdarip.
Stokta olmayan ürünleri satıp uzun süre bekletiyorlarmış.
Onu trendyol da yaptı bana sagolmasın
Cok büyük firmalarda yapıyor yani
Ve bana bilgide vermeyip bambaska bi ürün gönderdiler yerine

Tamam bilgileri girdiysen babamin telefonuna bilgisayar aramasi gelir.
Babanin konudmasi gerekse de lens aldim ya dogrumu cekmislee diye hesap hareketlerini kontrol edecegim dersin.

Evet muadili diye gönderenler de varmış.
Ben de netten alışveriş yapıyorum.
İki kez hata oldu. Birinde kargo ücretimi o gün iade ettiler. Diğerinde yanlış gönderilen ürünün iadesini istemedikleri gibi asıl ürünü ücretsiz gönderdiler 3 günde.

Canım sen niye acele ediyorsun para iadeleri birkaç günü bulur iade konusunda en hızlı tr.... yol, ama hepsi er geç ediyor benim 15 günü bulan vardı

Ben gri beyaz renklerini barındıran elbise siparişi vermiştim , bana mavi ve yavruağzı karışımı geldi :D sipariş ettiğimden daha çok beğendim de cazgırlık yapmadım :D

Ben gri beyaz renklerini barındıran elbise siparişi vermiştim , bana mavi ve yavruağzı karışımı geldi :KK70: sipariş ettiğimden daha çok beğendim de cazgırlık yapmadım :KK70:
Sana gene iyi
Bebek sampuanı losyonu biberon temizleyicisi vs söyledim yerine 5 adet bulasık deterjanı geldi

Tamam bilgileri girdiysen babamin telefonuna bilgisayar aramasi gelir.
Babanin konudmasi gerekse de lens aldim ya dogrumu cekmislee diye hesap hareketlerini kontrol edecegim dersin.
Hallettim telefondan girdim uygulamaya. Ama hala paranın gelip gelmediğine bakamıyorum göremedim bir türlü :) iade edilen paralar nerede görünür finans cep bankacılığı kullanıyor musunuz

Hallettim telefondan girdim uygulamaya. Ama hala paranın gelip gelmediğine bakamıyorum göremedim bir türlü :) iade edilen paralar nerede görünür finans cep bankacılığı kullanıyor musunuz
Kredi kartları menüsü altında
Bekleyen işlemler
Veya provizyondaki işlemler
Muhasebeleşmemiş işlemler vs gibi bi baslıkta görebilirsiniz

Back
X