Kart a iade edilen para yardım

Sindyyrey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
525
361
18
32
Arkadaşlar babamın kredi kartından lens aldım İnternet üzerinden. Fakat 1 gün sonra aradılar ancak 2 ay sonra göndeririz dediler. Ben de iptal edin dedim. Şimdi iade edildiğini nasıl anlayabilirim acaba? SMS vs gelmedi. Mail adresine de bir şey gelmedi. Nasıl öğrenebilirim? Müşteri hizmetleri için babamın konuşması lazım ama hiç babama demeden iptal edilsin tekrar başka yerden isteyeyim dedim. Çünkü lens e karşı ve zor ikna etmiştim şimdi söylersem iptal olmuşken boşver vs diyip pıt pıt edecek yine lens tartışmasına girecem. Var mı paranın gelip gelmemesini öğrenmenin başka yolu. Telefonuna mesaj da gelmemiş

Eğer internet sitesindeki hesap seninse sana yatırıp yatırmadıklarını söylerler.
Hesap senin değilse babanınsa onun konuşmasından başka çare yok gibi görünüyor

Arkadaşlar babamın kredi kartından lens aldım İnternet üzerinden. Fakat 1 gün sonra aradılar ancak 2 ay sonra göndeririz dediler. Ben de iptal edin dedim. Şimdi iade edildiğini nasıl anlayabilirim acaba? SMS vs gelmedi. Mail adresine de bir şey gelmedi. Nasıl öğrenebilirim? Müşteri hizmetleri için babamın konuşması lazım ama hiç babama demeden iptal edilsin tekrar başka yerden isteyeyim dedim. Çünkü lens e karşı ve zor ikna etmiştim şimdi söylersem iptal olmuşken boşver vs diyip pıt pıt edecek yine lens tartışmasına girecem. Var mı paranın gelip gelmemesini öğrenmenin başka yolu. Telefonuna mesaj da gelmemiş
Arayın tekrar orayı size ödeme yapıldığına dair makbuzun fotoğrafını atsınlar
Ya da babanızla paylaşın. Adam alsın parasını.

Bilinen bir site mi yoksa sıradan mı?
2 ay demeleri oyalama taktiği olabilir.
Dolandırılmadığınıza emin misiniz?
Miktar ne kadar?

Telefona mesaj gelmez
Ya ekstresine bakacaksınız, ya internet bankacılıgı kullanıyorsa provizyonda bekleyen işlemlere, ya cagrı merkezi yada atm den yapılan işlemlere
Yalnız iade bugun etseler bile hemen yansımayabilir atm den bakacaksanız bikaç gün sonra bakın

Telefona mesaj gelmez
Ya ekstresine bakacaksınız, ya internet bankacılıgı kullanıyorsa provizyonda bekleyen işlemlere, ya cagrı merkezi yada atm den yapılan işlemlere
Yalnız iade bugun etseler bile hemen yansımayabilir atm den bakacaksanız bikaç gün sonra bakın
ATM den görülür değil mi sağolun o hiç aklıma gelmemişti:)

Eğer internet sitesindeki hesap seninse sana yatırıp yatırmadıklarını söylerler.
Hesap senin değilse babanınsa onun konuşmasından başka çare yok gibi görünüyor
Yatırdıklarını, söylediler de malum güven olmuyor İnternet sitelerine

Bankanın uygulaması telefonda varsa oradan bakabilirsiniz.

Bilinen bir site mi yoksa sıradan mı?
2 ay demeleri oyalama taktiği olabilir.
Dolandırılmadığınıza emin misiniz?
Miktar ne kadar?
Yok dolandırıldığımı düşünmüyorum daha öncede alışveriş yaptım çünkü. 80 lira zaten çok büyük bir para değil. Lensevi. Com diye bir site epey yorum vs var

Yok dolandırıldığımı düşünmüyorum daha öncede alışveriş yaptım çünkü. 80 lira zaten çok büyük bir para değil. Lensevi. Com diye bir site epey yorum vs var
Neden 2 ay, sordunuz mu?

Bankanın uygulamasını şimdi indirdim bilgileri vs yazdım. Ama teyit amacıyla arayacağız dediler
Babanin telefonunu ararlar buyuk ihtimalle uygulama emin kişilee tarafindan kuruldi mu diye.3 gunu bulabiliyor.Bende iptal eder oradan kontrol ederim

Back
X