• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşınızda benim çeyizciklerim :))

bunlarıda altıncıcaddeden aldım yarısıbızden + fınansbank = 105 tl :24::24:

$images (1).webp$images.webp

kızlar evımızı tuttuk, bugun temızlığini yaptık yarın da beyaz eşyalarla mobilyalarımız gelecek :)

cok heyecanlıyım ya nasıl olacak cok merak edıyorum :)

canım herseyin cok guzel..mutlu gunlerde kullan..bu romance dillere destan olmus:)) ben point le bunun arasında kaldım ama herkes bunu begenince bende romance a dondum:)) (aysegule sevgilerle:)) ))) para biriktirip diğer ay alırım sanırım:)

kızlar artık gün sayıyorum düğünümüz 8 temmuzda.. :)
son hazırlıkları eksıklerı tamamlıyoruz..
fırın -ocak almamıstık belkı tuttugumuz evde ankastre vs olu dıye ama oyle bı ev bulamadıgımız ıcın fırınımızı ocagımızı almaya karar verrdık.. bugun baktık ve hallettık..

$592093z.webp$26010415535176570.webp

mutfak masam ve sandalyelerım bunlar:)

bu arada masanın alt katı düz cam :)

$images (3).webp

bu da cok begenerek aldıgımız avızemız :)

$images.webp

Son düzenleme:
Ne güzel heyecan , ne güzel heves vardır şimdi. Allah ağız tadınız bozmasın inş hayırlı olsuni güle güle kullanın..

en beğendiğim nevresim ixir ve en çok hoşuma giden bernardo serisi bayıldım zevkli başlangıçlar devamının da güzel olacağını tahmin ediyorum mutlulukla kullan

aynı mesajı yanlıslıkla ıkı kez gondermısım

Eklentiler

• $592093z.webp
    $592093z.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 69
  • $26010415535176570.webp
    $26010415535176570.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
kızlaarrrrr, 6 ay oldu evlenelı, hala eksık giderme telaşındayım,, inanın çeyiz tamamlamak diye bişey yok, bitmiyor,bitmiyor bitmiyooooorrrr :):) ama yıne de cok zevklı, hala gozum ceyızlerde ındırımlerde, dekorasyon ürünleri fılan daha agırlıklı oluor evlendıkten sonra..

kızlaarrrrr, 6 ay oldu evlenelı, hala eksık giderme telaşındayım,, inanın çeyiz tamamlamak diye bişey yok, bitmiyor,bitmiyor bitmiyooooorrrr :):) ama yıne de cok zevklı, hala gozum ceyızlerde ındırımlerde, dekorasyon ürünleri fılan daha agırlıklı oluor evlendıkten sonra..

allah mutlu etsin canım... Nasıl gidiyor evlilik.

Back
X