Karşıma kimse çıkmıyor :(

Kimse kimseye yürümüyor.şanslı olan enkaza buluyor işte.benim düşüncem tabi.

Belki de Allah sizi bir beladan koruyordur

teşekkür ederim umarım.. :)

Senle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Ben aşık olduğumda o kadar fazla sevdim ki bazen acaba duygularımı tükettim mi diye kendimi sorguluyorum. Çevremde olan ya da bana yazan kimseye ilgim yok. Üniversitedeki erkekleri çok ciddiyetsiz ve apt@l da buluyorum açıkçası istisnalar hariç. Bu nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum fjeılfjlowld aynı hisler içerisindeyim..

ay o kadar aynı o kadar aynı ki. yeminle acaba aşık olma hakkımı mı kullandım diyorum. zanki zirveydi o ve o seviyede biri çıkmadan tekrar sevemeyeceğim. birde üniversitede erkek olsa doğru düzgün yok yani. cidden nereye kadar gidecek acaba :))

Ben kabullendim biraz artık sanırım olmayacak kimse diyorum ama daha iyileri çıkar umarım karşımıza

O kadar doğruki . Duygularımın tanımı sanırım bu tam olarak. O kadar fazla değer verdim ve sevdimki sanki diğerlerine bişe kalmamış ne sevgi ne merhamet ne istek ne ilgi......
Bİ ara isterdim şimdi istemiyorum bile ben kendimle ve arkadaşlarımla mutluyım diyprum kafa şiişirmeye gerek yok diyorum. Sonfa bi yaş hesqbu yapıyosun hayatın kanınu bı olmalı diyosun eeee olacaksa geç olmasın diyosun hoopp en başa. Gerçwkten dıygularım tükenmiş ama hiç kimseye hiç.bişe hissedemiyorum ve hiç bi zmaanda hissedemicekmiiişim gibi geliyo. Sanki o bi kerelik bi şanstı ve orda bittti bi daha olmivak gibi... çpk üzücğ gerçektwn çooookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…