Ben ondan 1 yaş daha küçüğüm, bende de durumlar aynı ya erken olduğunu düşünmüyorum çoğu kişide böyleAma yaşınız çok genç bunlara kafa yorup kendinizi üzmek için
gerçekten genç değil aslında çevredeki herkes bu yaşlarda buluyorAma yaşınız çok genç bunlara kafa yorup kendinizi üzmek için
katılıyorumBen ondan 1 yaş daha küçüğüm, bende de durumlar aynı ya erken olduğunu düşünmüyorum çoğu kişide böyle
Buluyor ama ne kadar sürüyor orası ayrı muamma, sürekli birilerini buluyorlar sabit kalmıyorlar ben öyle istemiyorum ki...gerçekten genç değil aslında çevredeki herkes bu yaşlarda buluyor
işte tam olarak zaten. ben de öyle günlük değiştirmelik ilişki istemiyorum. ama çevremde böyle çok sağlam sevgi dolu ilişkilerde görüyorum. liseden bulan çok var ama o olmadı maalesef.Buluyor ama ne kadar sürüyor orası ayrı muamma, sürekli birilerini buluyorlar sabit kalmıyorlar ben öyle istemiyorum ki...
Sana koca alacamBuluyor ama ne kadar sürüyor orası ayrı muamma, sürekli birilerini buluyorlar sabit kalmıyorlar ben öyle istemiyorum ki...
Ya okul değişmeyi deneyebilirsin ya, ana odak okul oluyor çünküişte tam olarak zaten. ben de öyle günlük değiştirmelik ilişki istemiyorum. ama çevremde böyle çok sağlam sevgi dolu ilişkilerde görüyorum. liseden bulan çok var ama o olmadı maalesef.
sipariş verebiliyomuyuz bariSana koca alacam
ilişki insanı değilim deme sebebim uzun bir ilişkim olmadığı için bir ilişki ya da ilişkiyi yürütme hakkında fikrim yok. flört ve konuşma yanlış anlaşılmış ama konuşuyorum evet ama olmayacağını anlayınca uzatmıyorum demek istedim. çünkü bir insanla uyuşuyor muyuz kafa yapısı ya da onu çekici bulup bulmamam yani bunları anlamam çok uzun sürmüyor ve gerçekten hoşlanmadıysam da kendimi de karşıdakini de oyalamak istemiyorum yoksa karşıma gerçekten olabilecek birisi çıksa da konuşsam..ilişki insanı değilim, flört etmem, konuşmayı bitiririm.
Eee gökten mi inecek sevgili?
Çok doğru bir yere değinmiş.Belki biraz daha dışa açılmalı biraz daha relax olmalısınızilişki insanı değilim, flört etmem, konuşmayı bitiririm.
Eee gökten mi inecek sevgili?
ya sevgili bulacağım diye de üniversite değiştiremem kiYa okul değişmeyi deneyebilirsin ya, ana odak okul oluyor çünkü
Ha ben lise zannettim özürya sevgili bulacağım diye de üniversite değiştiremem ki
dışa açılma ve relax olma kısmına katılıyorum evet bunu biraz daha yapabilmek gerek ama insan deneyimlemeyince daha çekimser oluyor sanırım ama diğer kısımları açıkladığım gibiÇok doğru bir yere değinmiş.Belki biraz daha dışa açılmalı biraz daha relax olmalısınız
Belki biraz daha konuşsanız daha iyi tanıyacaksınız. Ne kadar süre konusuyosunuz mesela?ilişki insanı değilim deme sebebim uzun bir ilişkim olmadığı için bir ilişki ya da ilişkiyi yürütme hakkında fikrim yok. flört ve konuşma yanlış anlaşılmış ama konuşuyorum evet ama olmayacağını anlayınca uzatmıyorum demek istedim. çünkü bir insanla uyuşuyor muyuz kafa yapısı ya da onu çekici bulup bulmamam yani bunları anlamam çok uzun sürmüyor ve gerçekten hoşlanmadıysam da kendimi de karşıdakini de oyalamak istemiyorum yoksa karşıma gerçekten olabilecek birisi çıksa da konuşsam..
Ben hep doğru yere değinirimÇok doğru bir yere değinmiş.Belki biraz daha dışa açılmalı biraz daha relax olmalısınız
yani dediğim gibi zeki kendini bilen bir insan istiyorum onu da bar da bulur muyum meçhul ahdahhash aslında iyi fikir ama bar ortamı da pek bayılmam yani kaliteli bir yer mantıklı olabilir belki içip içip asılanların olduğu yerlerden çokHa ben lise zannettim özür
Şey deneyebilirsin, eğer çevrende cidden hiç yoksa tabii nasıl birisini istiyorsun bilmiyorum ama istediğin kişinin bulunacağı ortamlara git
Mesela barlar vs iş görür