- 19 Nisan 2014
- 110
- 0
-
- Konu Sahibi love_dilek
Muhtemelen yasadiginiz yer de finlandiya degil baska bi ulke ve tip egitimi de aldiginizi sanmiyorum. Yasiniz da belli degil. Topik gercek disi, verdiginiz bilgiler dogru degil bir de yorum istiyorsunuz. Komik gercekten. Yasadiginiz ulkede universitede tip okumak turkiyedeki kadar zor mu yoksa isteyen girebiliyor mu ? Merak ettim oralarda isler nasil diye yanlis anlama :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayir cikarsa öyle biri tanisirim tabiki de. ama bu flört olmak zorunda degil. biraz tanisirsin bi kac kez bulusursun o kadar. sevgili olmak zorunda degilsin.
Senin için sıradan olsa diğer kişilerin mesleklerine takmaz her konunda da tıp okuyorum demezdin. Diğer tüm bilgilerini sallarken.tabiki de zor ama siz bunu da yanlis anlarsiniz ama sanirim biraz komplekslisiniz tip okuduguma kafayi taktiniz cunku. her mesajda tip okuyandan böyle dusunce tarzi beklemem. kendinizi bu kadar mi kötü basarisiz göruyorsunuz? tip okuyorum cunku caliskandim cok calistim bu kadar, kisilik ve ya dusunce tarzimin egitimimle neden bir alakasi olmak zorunda saniyorsunuz? ve bölumumu kazanmak zor diye neden bu kadar yuceltiyorsunuz ulasilmaz bisey saniyorsun? benim icin o kadar siradan ki..
Ha sorunu anladım,senin flört tanımın farklı. Canım işte tanışıp, bir kaç kez buluşunca flört etmiş, sevgili olmuş oluyorsun zaten. :)) Ha bu arada canım seni kırmak gibi olmasın ama kimse 1 2 buluşmayla evlilik kararı almaz kolay kolay. Ailen çok mu tutucu? çünkü en tutucu aileler bile artık böyle davranmıyorlar Türkiyede bile, şaşırdım biraz.
tabiki de zor ama siz bunu da yanlis anlarsiniz ama sanirim biraz komplekslisiniz tip okuduguma kafayi taktiniz cunku. her mesajda tip okuyandan böyle dusunce tarzi beklemem. kendinizi bu kadar mi kötü basarisiz göruyorsunuz? tip okuyorum cunku caliskandim cok calistim bu kadar, kisilik ve ya dusunce tarzimin egitimimle neden bir alakasi olmak zorunda saniyorsunuz? ve bölumumu kazanmak zor diye neden bu kadar yuceltiyorsunuz ulasilmaz bisey saniyorsun? benim icin o kadar siradan ki..
Senin için sıradan olsa diğer kişilerin mesleklerine takmaz her konunda da tıp okuyorum demezdin. Diğer tüm bilgilerini sallarken.
Senin için sıradan olsa diğer kişilerin mesleklerine takmaz her konunda da tıp okuyorum demezdin. Diğer tüm bilgilerini sallarken.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711511&page=2&p=34954091#post34954091
3 ay önce danimarkada yaşıyormuşsunuz.. ne güzel ülke ülke geziyorsunuz heralde..
acikcasi ne dusundugunuz umrumda degil. ne siz benim hastamsiniz ne de ben sizin doktorunuz. ben burda bu topige göre cevap istiyorum. diger topik umrumda degil. orda da o topige göre cevap verilebilir.
ben tutarsızlıkların yalandan değil de, belki yazılanları birileri okur da, kendisinin olduğunu anlaşılır diye yanlış bir bilgi yazıyor, sonra da doğal olarak eski konuya bakmıyor ve yanlış bilgi tekrar yeni bir yanlış bilgiyle devam ettiriliyor. ben bunun kimlik gizleme amacıyla yapıldığını düşünüyorum. ama en azından hepsi tutarlı gidebilirdi. .
Teşhir olmak istemiyorsan yurtdışında yaşıyorum iyi bi bölümde okuyorum dersin. Her konusunda döne döne tıp okuyom millet benim seviyemde değil komikliği yaparsa amacıyla davranışı tutarsız oluyor.ben tutarsızlıkların yalandan değil de, belki yazılanları birileri okur da, kendisinin olduğunu anlaşılır diye yanlış bir bilgi yazıyor, sonra da doğal olarak eski konuya bakmıyor ve yanlış bilgi tekrar yeni bir yanlış bilgiyle devam ettiriliyor. ben bunun kimlik gizleme amacıyla yapıldığını düşünüyorum. ama en azından hepsi tutarlı gidebilirdi. .
ben tutarsızlıkların yalandan değil de, belki yazılanları birileri okur da, kendisinin olduğunu anlaşılır diye yanlış bir bilgi yazıyor, sonra da doğal olarak eski konuya bakmıyor ve yanlış bilgi tekrar yeni bir yanlış bilgiyle devam ettiriliyor. ben bunun kimlik gizleme amacıyla yapıldığını düşünüyorum. ama en azından hepsi tutarlı gidebilirdi. .
Teşhir olmak istemiyorsan yurtdışında yaşıyorum iyi bi bölümde okuyorum dersin. Her konusunda döne döne tıp okuyom millet benim seviyemde değil komikliği yaparsa amacıyla davranışı tutarsız oluyor.
bak yine tip okudugumu kiskanir gibi hareketler yapiyorsun bacimm. okuyorum var mi:) gayette basariliyim
bende mühendisim bi problem mi var?
yooo muhendislik gayet guzel :)