Karşılıklı bardak fırlattık

Tabi isteyen her şeyi yapar ama iyi olsa da toplamaz sanırım şimdi de ben rahatsız oluyorum durdukça
amaan topla gitsin, vermek istediğin mesajı vermişsin zaten, ben olsam kırık canların olduğu bir evde rahat edemezdim, evde daha cok vakit geçiren sizsiniz, kendiniz için temizlemiş olursunuz bir nevi

Merhaba sevgili kizlar, az önce olan olaylar yüzünden hala elim ayağım titriyor ama yazmadan duramıyorum.
Eşime yemekte yoğurt ister misin diye sordum olur dedi gittim getirdim götür ya götur bunu diye eliyle tersledi sen ye bunu dedi meğer biraz eskimiş ama onun kalan yarım yogurduydu.
Ben de o hareketine sinirlendim güzel bir şekilde söylemedi yüksek sesle ve elinin tersiyle ittirdi. Ben de bardağı koyarken sertçe koyup al ya al işte dedim. Onun yaptığı hareketin aynısını yapmak istedim. O da aldı bardağı fırlattı kapıya doğru. Bardak tuzla buz oldu ben şok oldum zaten mayonez vardı masada ben de onu attım bacağına geldi sonra su şişesini attım sonra kupayı ve o da kırıldı en son elime sürahi geldi bunu da atayim mi diye bağırdım sen bardağı sert koydun ben yemek yiyoeum burada gerizekalı falan dedi. Ben de sen al götür bunu ya götür diye bagirmadin mi dedim sonra çıktım odadan.
Şimdi koridora odaya yayılmış bir şekilde bardak kırıkları duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum.
daha önce de böyle bir şarap şişesi kırmıştı ve bir iki şey firlatmisti ben bir şey yapmamıştım çıkıp gitmiştim. Sonra özür vs ama yine bu raddeye geldi artık ben de madem öyle ben de bunu yapabiliyorum diye fırlattım ne geldiyse... Ama bu hale nasıl geldim. Ailemde de hiç görmedim. Onda gördüm bu hareketleri şimdi ben de yaptım... Eskiden olsa gidip ağlardım şimdi ben de attigimdan mıdır içim buz gibi oldu ağlamıyorum bile.
Apartmanda yaşamıyor musunuz ? Komşulara rezil olmaktan hiç çekilmiyorsunuz başkalarına rahatsızlık vermekten falan? Ben böylesi ağır kavga etsem kapıdan adim atarken yüzüm kızarır sanırım tartışmanın da adabı olmalı hele hanımlara hiç yakışmıyor

Siz eziksiniz diye herkeslerin aynı olması gerekmiyor normal olmayan sizsiniz .
Normal olmak bardak fırlatmak mi ? Konu komşuya rezil olmak varsa çocukların psikolojisini bozmak mi? Ne tuhaf kadınlarımız var kadın ağır olmalı dedindiye linç yemiş eşi hasta diye kadın da hanfendiligini bozup deliden daha mi deli olsun bu mudur evlilik ?

Normal olmak bardak fırlatmak mi ? Konu komşuya rezil olmak varsa çocukların psikolojisini bozmak mi? Ne tuhaf kadınlarımız var kadın ağır olmalı dedindiye linç yemiş eşi hasta diye kadın da hanfendiligini bozup deliden daha mi deli olsun bu mudur evlilik ?
Ben el alem için yaşamıyorum sizin gibi kimseye verecek hesabım yok Allahtan başka

Kendimi savunabilmek bana yeter banane ağzı leş torbası elalemden 😉not üstünüze alınabilirsiniz

Apartmanda yaşamıyor musunuz ? Komşulara rezil olmaktan hiç çekilmiyorsunuz başkalarına rahatsızlık vermekten falan? Ben böylesi ağır kavga etsem kapıdan adim atarken yüzüm kızarır sanırım tartışmanın da adabı olmalı hele hanımlara hiç yakışmıyor
Siz işte milleti dinleyip dinleyip dedikodularını yapan o işsiz boş komşuları çok iyi tanıyorsunuz 😏kişi kendinden bilir işi

evlilik böyle çıkmaza girer maalesef. evlilikte 2 taraf da aynı volümde bağırırsa olaylar aşırı büyüt. ben kişisel olarak eşim sinirlendiğinde susmayı tercih ederim. aksi olunca yani ben aşırı sinirliysem de o alttan almaya çalışır bunu çok beceremese de😬 sinirli taraf sakinleşince konuşulur özür dilenir vs. ama karşılıklı bardak tabak fırlatmalar vs bana çok sakat geldi. birbirinize şiddete de gidebilirdi bu durum. kavga etme ya da tartışma adabını sakin bi zamanınızda belirlemeniz gerekiyor diye düşünüyorum

Ya kusura bakmayın ama hem konu başlığına hemde konunun içeriğine gülmem geldi. Cocukmusunuz siz Allah aşkına. İki buçuk yaşındaki kızım birşeye sinirlenince elindekini alıp fırlatır koskocaman insanlarsiniz ekşimiş yoğurt yuzunden evi yikmissiniz karşılıklı. Daha büyük sorunlarınız olunca ne yapacağınızı düşünmeye cesaret edemedim şu anda.

Adam niye beyefendiliğini korumuyor? Niye hep bir şeyleri kadın korumak zorunda?
Edebini kadın bilmeli, kadınlığını bilmeli, hanımefendiliğini bilmeli. :olamaz:

Becerebiliyorsaniz ne ala

Beceriyoruz, siz beceremiyorsunuz diye herkesi aynı görmekten vazgeçmelisiniz. "Dislike atanlar kocasını alttan alıyordur" genellemenize istinaden.

Bahsettiğiniz karşılıklı sevgi saygı ortamının bir kaynağı da bu, saçma agresyonlar sergilemeyi kendinde hak görmemek, ilişkideki karşı tarafın bunu kabul etmeyecek kadar saygı değer olduğunun farkında olmak.

Beceriyoruz, siz beceremiyorsunuz diye herkesi aynı görmekten vazgeçmelisiniz. "Dislike atanlar kocasını alttan alıyordur" genellemenize istinaden.

Bahsettiğiniz karşılıklı sevgi saygı ortamının bir kaynağı da bu, saçma agresyonlar sergilemeyi kendinde hak görmemek, ilişkideki karşı tarafın bunu kabul etmeyecek kadar saygı değer olduğunun farkında olmak.
her gün dayak yiyoruz.hadi itiraf edin k.k kadınları şu üyeye de rahatlasın. :KK45: :KK53:

İyi olmuş kafasına atsaydın😂😂şaka bi yana burda linç yorumlarına aldırma. Boşanın diyenden tut, psikolojik tedavi görün diyene kadar her türlü yorum gelir. Fakat bazen insan kavga eder rahatlar, büyük kavga eder sonra her şey süt liman olur. İnsanız sonuçta gün içinde bi şeye kızıp öfkemizi eşimize yöneltebiliriz. Her şey olabilir. Kendinizin değiştiğini düşünmeyin. İçim soğudu demişsiniz ağlayıp üzülmenizdense bardakmış oymuş buymuş kırılmış nolucak, sonra konuşur halledersiniz eminim. Böyle şeyler çok ufak şeyler. Yaşamayan sanmıyorum ki yoktur. Canınızı sıkmayın.

Ayni durumu yasamis olan kadinlarin bazilari sizin gibi misilleme yapıyor, bazilari korkudan hemen yeni yogurt getiriyor veya özür diliyor kendini suclu görüyor, bazilari kendi kendine agliyor, bazıları konusarak ikna etmeye calisiyor. Esinizi taniyan sizsiniz adam güzel sozden anliyosa tabiki guzelce sakinken anlatmak daha mantıklı olur bir daha bu davranisi tekrarlamamasini soylediginizde anlayacaksa konusma yolunu deneyin. ama yok anlamiyosa iyi yapmışsınız, belkide adam bundan anlıyodur. Laftan anlamayan insana ne yapsaniz müstehak

X