Karşılık verememek

Hayalet-34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2021
5
0
35
Eşim sürekli boş bulduğu Heran cinsel ilişki istiyor bende buna sürekli cevap veremiyorum.kendisiyle konuştum ne yapayım diyor her gece birlikte olmak istiyorum diyor.bende buna karşılık veremiyorum ve küsüp gidiyor sonra. Aslında çok iyi bir evliliğimiz var ama bu sorunu naisl halledecegiz bilemedim ne yapmalıyım

Bunu burada ki üyeler nereden bilsin.
Herkesin muhatabı farklı kişiler.
Eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Ne yapacağınızı, nasıl halledeceğinizi eşinize sormalısınız. 🙄

Eşim sürekli boş bulduğu Heran cinsel ilişki istiyor bende buna sürekli cevap veremiyorum.kendisiyle konuştum ne yapayım diyor her gece birlikte olmak istiyorum diyor.bende buna karşılık veremiyorum ve küsüp gidiyor sonra. Aslında çok iyi bir evliliğimiz var ama bu sorunu naisl halledecegiz bilemedim ne yapmalıyım
😂😂😂

Eşinin yaşlanmasini bekle

Ben bu konuyu gormemis olayim :) Nispet yapar gibi de surekli yazmissin.Su forumu bir goz atsan milletin saglikli bir cinsel yasam icin ne doktorlar gezdigini ne kadar caresiz oldugunu gorurdun.Ustelik gozu disarda degil,kendi esine arzulamasindan daha saglikli bir sey dusunemiyorum ben.
Hatta neyle besleniyorsa soyle,belki metabolizmik olarak bir katki saglarsin problemli bireylere :)

Ben bu konuyu gormemis olayim :) Nispet yapar gibi de surekli yazmissin.Su forumu bir goz atsan milletin saglikli bir cinsel yasam icin ne doktorlar gezdigini ne kadar caresiz oldugunu gorurdun.Ustelik gozu disarda degil,kendi esine arzulamasindan daha saglikli bir sey dusunemiyorum ben.
Hatta neyle besleniyorsa soyle,belki metabolizmik olarak bir katki saglarsin problemli bireylere :)
Gözü dışarıda değil ama sürekli telefonla uğraşıyor eminim biseylere bakiyordur. beslenme kısmı ise çok et yiyio ve çerez manyağı =d

çoğu insan bunu sapıklık ile yorumluyor bence eşin devamlı hormanları çalışıyor elinde değil bazı yiyecek içiçekler etki edebilir çoğu kadın bunu bir nimet sayar sen ama bıktım artık diyorsun ne yazıkki kocan cenı çektiğinde kan beyninde durmadığı için mantıklı da düşünemiyordur en güzeli konuşup günler belirle

Sadece istemekle olmuyor. Genç yaştaki erkekler de biraz yol yordam bilmiyor, biraz tecrübe sahibi hala kanı kaynayan erkekler bu konuda daha iyi.

İstiyorum hadi sevişelim denmez. Gündüzden bir mesaj atılır akşama atıfta bulunulan, yemek yerken ima edilir ortam ısıtılır, “banyoda bekliyorum” denir, bugün kendini yorma gece uyumayacağız denir. Denir de denir. Bu flörtleşmelerin hiçbiri yok, sonra karım isteksiz. E sen kadının ateşini harlamayı bilmiyorsun ki.

X