Karşılaştığınız ünlüler kim..paylaşalım....

cengiz kurtoğlu ...hiçte sevmem eşimle tanışıyorlarmışş.ve bana hiç bahsetmemişti...şaşırdım (heralde oda pek sevmiyo)

istanbulda ercan saatciyle aynı yerde oturuyorduk :) onu eşini
ona cok sık gelen doğusu ve hilal cebeciyi görüyordum
onun harici tarkanla tanıstım konserde fotograf cektik imsalı albümünü aldım
kaya cilingirogluyla golfte karsılastım.selamlastık.

geçen gün arkadaşlarla otururken lale devridizisi oyuncuları geldiler oturduğumuz yere, çekime ara vermişlerdi sanırım... önce tolgahan s. geldi oturdu tam karşıma allah allah ne yakışıklı çocukmuş biyerden tanıyrm galiba derken diğerleri de geldiler, jeton düşmedi önce benm:)) ama ekrandakinden çook daha hoş gerçekten yaa:)

Son düzenleme:
yaklasık bir hafta önce kıbrıs konsolloslukta ufuk ÖZKAN' ı (geniş ailedeki cevahir) gördüm...sanırım bedelli askerlik için başvuruyordu....

Recep Tayyip Erdoğan (çok karizmatik uzun boylu nur yüzlü)

Emine Erdoğan (soğuk first lady olmaya yakışmıyor)

engin akyürekk ( çok karizmatikkk)

fahriye evcen (güzel ama soğuk)

yaşar (kendini beğenmiş)

yetkin dikinciler (çok tatlıı ve sempatik)

şevket süha tezel (çghb deki tip gerçekten tipitip)

Eski doktorlar dizisinde başhekim rolünde oynayan Cüneyt türel
Adalar vapurunda karşılaştık büyük adadan bindi kabataşta indi

İlyas Salman yolda karşılaştık Ekranda göründüğünden çok daha çilli ve esmer gelmişti bana

Eski fenerbahçeli oyuncu Rıdvan Dilmen babamın arkadaşıydı ve eskiden bize birçok kez gelmişti.Ufak tefek bir adam elleri tokalaşırken minicik gelirdi bana hep

Mustafa Uzunyılmaz Bir çok kez gördüm herseferinde sarhoştu :26:

Davut Güloğlu yolda karşılaştım

Sagopa Kajmer Konserine gitmiştik eşimle

Benim gördüğüm ünlülerde bunlar

Son düzenleme:
Trde izindeydik esimle bakirköyde Tarik akan i görmüstük chp icin oy topluyordu gercektende yaslansada karizma adam boylu poslu

Şafak Sezer (Bir AVM de sırf kendini gösterebilmek için fıstık gibi kızlara yeri bariz ortada olan sinema salonunu sormuştu)

Doğuş
Gökhan Türkmen
Orhan Ölmez
Kıraç
(konserlerine gidpte gördüğüm nice sanatçılardan hatırladığım 4'ü)

Jean Claude Van Damme (O boyla hayallerimi yıkmıştır)

Ahu Tuğba
Aydın
Müslüm Gürses
(Katıldıkları bir programı izlemeye gittiğimde hiç birini de sevmem)

Küçük Sırlar setini ve adını hatırlamadığım bir çok ünlü

Serenay sarıkaya ve selen soyder nasıllardı güzeller miydi :)

kerem cem ... tugba unsal kenan ımırzalıoglu arkasokaklar ekıbı:) tovbeler tovbesı ekıbı sumru yavrucak fenerbahce oyuncuları (kampa gelmısler yemekdelerdı) nurı dızısındekı nurı karakterının kızını doga ıcın cal dak sarkcııyı aklıma bunlar geldı sımdılık

ben izmirliyim balçova kipaya gitmiştim izmir çetesinin çekim günüymüş bütün oyuncuları gördüm kadir inanır kenan ece merve sevi mustafa üstündağ kadir inanır çok asabi ve sinirli biri rol arkadaşlarını çok azarlıyordu,,,,

Gürgen öz..
kendisini gördüm duraksadım nefsiiim tutuldu böyle tatlılık olamaz yahuuu

Tardu Flordun,Gürkan Uygun,Aydın Sigali,Serhat Tutumluer ile aynı apartmanda oturuyorduk o yüzden neredeyse her gün görürdüm.Bir de arada sırada İdil Fırat gelirdi Serhat Tutumluere.Artık sevgilisi miydi zamanında arkadaş mıydılar bilemem. =)​

Beren Saat
Kıvanç Tatlıtuğ (ben şans eseri set önünden geçmiştim inanırmısınız kıvanç fanlarına bakmadı bile, o kadar bağıranlar oldu yüzünü bile dönmedi çok ayıp )
Yıldız Kaplan
Batuhan Karacakaya
Seren Serengil
Ozan Kaçmaz

Serenay sarıkaya ve selen soyder nasıllardı güzeller miydi :)

selen kuğu gibi maşallah, ben dizide pek beğenmiyordum alık alık bakıyor tuhaf dıyordum hep:) ama hoş hatunmuş, zaten boy maaaaaşallah.... serenay tipsizzz, şeytan çarpmış gibi kocaman ağzı var ve cildi çok kötü be pembe maske lazım yani o derece

1.Kıraç (okulun mezuniyetinde konser verdi)
2.Yasemin Yalçın (Yeşilköyde çarşıda )
3.Yavuz Bingöl (Konser)
4.Ulaş (Konser)
5. Keremcem (Konser)
6.Derya Büyükuncu (yan sitemizde oturuyor, çok sıcak kanlı bir adamdır )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…