• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılaştığınız ünlüler kim..paylaşalım....

serdar ortaç
sertaç ortaç (serdar ortaçın ortanca kardeşi aynı zmanda çok iyi arkadaşımdır..)
demet akalın
korhan
mustafa sandal
ibrahim tatlıses
hülya avşar
şebnem ferah
murat boz
murat dalkılıç
tüm türkiye a milli futbolcuları
aklıma gelenler bunlar..daha çok var..

bir çok kişinin beğendiği güzelliğini konuştugu bir isim hem en yakın arkdaşım hemde manevı ablam olur
onunla gittiğimiz tüm film galarında onun dizi çekımlerınde ve onun çevresındeki ünlü arkdaslarını gördüm konuştum yemek yedım gezdim hatta enson yaklaşık 200 kişilik bir partide tek ünsüz ben ve nişanlım dık sağolsun güzel arkadasım severım kendısını oda benı sever kankam o benım güzel insan

çokk mehmet ali erbil gülben ergen ece erken gökhan özen serdar ortaç seferad ayşe hatun önal
ismail yk murat boz okan karacan daha çok ama beynim durdu aklıma geldikçe eklerim

Son düzenleme:
beyazıt ozturk
aydan sener
tarkan
esref kolcak
harun kolcak
gokhan ozen
yasemın kozanoğlu
ilhan irem
gülben ergen
müslüm gürses:1:
kırac
haluk levent
gokhan tepe

nejat uygur
selahattin taşdöğen
asuman damak
ayşen guruda
selami şahin
ufuk özkan
ata demirer
ogün şanlısoy
ferda anıl yarkın
türkan şoray
rasim öztekin
akrep nalan
sinan bengier
ve isimlerini bilmediklerim.....

Bir ara Laf Lafı açıyor programında kamera arkasında çalıştım. O yüzden çok fazla ünlü gördüm. Bir de üniversite de kampüsüm Nişantaşındaydı. Doğal olarak orası ünlü kaynıyor. Şimdilik aklıma gelenleri yazıyorum.
Emre Aydın
Tuğba Özay
Doğa Rutkay
Feridun Düzağaç
Aysel Gürel
Cem Özer
Kutsi
Ata Demirer
Göksel
Volkan Demirel
Doğa Bekleriz
Fatih Erkoç
Alişan
Ceyhun Yılmaz

Gülben Ergen
Aysun Kayacı
Erhan Güleryüz
Kıraç
Levent Yüksel
Nil
Funda Arar
Manga'nın solisti
İstemi Betil (Kurtlar Vadisi Laz Ziya)
Süheyl Uygur - Burçin Orhon
Tan
Selin Toktay
Beyazıt Öztürk
Didem Taslan
Sibel Tüzün
Gökhan Özen
Haluk Levent
Tayfun Talipoğlu
Ayşe Arman

Son düzenleme:
barış manço-konser
mustafa sandal-konser
emel sayın-konser
kavak yellerindeki mine-alsancakta pastanede
kavak yellerindeki minenin anne annesi-k.yaka çarşıda birde alsancakta pastanede
adını bile bilmediğim bir manken -cottonda alışverişte
fatih ürek-feribotta
tolga çevik-tiyatroda
aklıma bunlar geldi
izmirde olunca az görüyoruz
en çok çeşmeye falan gidersek belki olur

Son düzenleme:
bende etilerde bir güzellik merkezinde çalışırken bir çok ünlü gördüm serdar ortaç, bülent ersoy,, şebnem ferah ,akın , cemil ipekçi ,osman yağmurdereli ,, önder açıkalın ,seda sayan, ahu tuğba ,serpilçakmaklı , ebru şallı ,ozan orhon kemal sunal,pakize suda, tarık akan ,binnaz avcı,, suzan avcı ,hülya avşar bülent bilgiç,yalçın dümer, şerif gönen ünlülerin gittiği rumelihisarında bir cafe vardı çoğunuda orda gördüm çoğuda aklıma gelmedi

Son düzenleme:
görmedıklerımı yazsam daha kolay olurdu sanırım :1: İstanbulda hele bır de Nısantasında olunca hergun bırını, ıkısını, hatta beşını gorebılıyorsun :1:

hepsini yazarsam uzun sürer.

kutsi
behzat uygur
süheyl uygur
nejat uygur
mahsun kırmızıgül
ferda anıl yarkın
ferhat göçer
neşe karaböcek
ferdi tayfur
baha
bekir aksoy
hazım körmükçü
selçuk yöntem
.
.
.

Son düzenleme:
bende yurtdisinada yasamam ragmen bir cok ünlü görmüsümdür ama en önemli iki kisi birincisi hayran oldugum, onun icin delirir derecesinde hayranlik besledigim canim

mehmet ali nuroglu :)) gördügümde hayatimin sokunu yasamamistim hehehe

mehmet+ali+nuro%C4%9Flu

ve cok tatli, cok samimi ve cok hos sohbeti olan Sirri süreyya önder :)

En unutamadiklarim:
Teoman (kendisiyle dans ettim bi partide)
Koray (soyadini hatirlayamadim, Kargo grubu,cafede karsi masadaydi,muhabbetim olmadi)
Gulse Birsel ve Murat Birsel (cooook uzun boylu Gulse,esi cok tatli ve naif, muhabbetleri fena diil,Gulse biraz ukala)
Erkan Petekkaya (carpistik, ozur dilemedi, salak salak iltifat etti sevimsiz, kaba adam)
Nejat Isler (o hep sarhos, teomandan bile daha sarhos)
Beren Saat (cok zayif ve cildi kotu)
Tardu Flordun (adini dogru yazmisimdir insallah, yoksa uydurdummu,cok yakisikli ama yilisik, laf atti, sevmedim hic)
Sebnem Ferah (Beraber Metallica konserini izledik,cok sirin, mutevazi, kibar bi insan, unlu demezsiniz, cok sevdim onu)
Mehmet Gunsur (cok begenirdim ama boyu benden bile kisaymis meger, bnm 162, kara kuru minicik bisey)
Demet Evgar (Bence o bir vampir)
Naz Elmas (bir diger vampir,ayni okuldaydik, eroinman gibi geldi bana,okul otobusunde yere oturur, titrer,gozlerinin alti mor,paspal,makyajsiz hali oldukca kotu)
Aysun Kayaci (O da okuldan, dudaklari oyle degil, kendisi yapiyo 333, ama cok guzel kiz bence)

Hakkı Bulut'u terzide görmüştüm.
Sabah sabah pantolon paçası yaptırmaya terziye gittim.Uyku sersemi önümü göremeden abi bunun paçası yapılacak dedim ve masaya bıraktım.Kafamı bir kaldırdım Hakkı Bulut masada oturuyor.Şok oldum tabi.Ayaküstü biraz konuştuk.Çok komik gelmişti ona terzi muamelesi yapmam.Onun dışında başkalarını da gördüm ama en ilginci buydu.

Back