• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılaştığınız ünlüler kim..paylaşalım....

Ebru Gündeş
Davut Güloğlu
Tarkan (sonradan anladım imitasyonuymuş)
Mesut Yılmaz Aha da resmi
$148443_1675161487863_1502235124_1615453_6495753_n.jpg

emre aydın(akrabam)
tecavüzcü coşkun(dayımın komşusu)
rahmetli güzün özipek,orhan çağlar
sümer tilmaç
nuri alço
dizide oynayan mürsel karekterindeki çocuk
yeşim büber
arzum onan
mehmet aslantuğ
fatih erkoç
erdal diye bir şarkıcı vardı o
mor ve ötesinin solisti(ismini hatırlamıyorum)
ece uslu
ha birde kavak yellerindeki efe karakterindeki çocuk

Ne küçük şehermiş İstanbul elini atsan ünlüye çarpıyor :27:

Ben 300 metre öteden seslerini duydum ama konsere gidip görmedim .
Moğollar
Onur Akın
Yeni Türkü

okan yalabık,bülent şakrak oyunlarına gitmiştim çıkıştada görüşmüştük:16:
levent kırca uçakta görmüştüm çok donuk bakıyodu
iclal aydın bizim okula gelmişti ama görüşmedim
koray candemir fotoğrafımı imzalatmıştım ona küçükken:1:
cevdet arıcılar, bi kere dersine girmiştim telefonum çaldı açtım çok fena azar yemiştim ondan:1:
demet evgar,hakan gerçek,engin hepileri ve aralarında en kibarları saydam yeniay tabiki çok kibar bir beyefendi

Son düzenleme:
Karsilasip tanimadigim 'unlu' (!) de vardir kesin :)

En son, futbolcu Emre Belozoglu'nu gordum bir grup arkadasiyla beraber. Kendisi, gicik oldugum tiplerden biridir ve o yuzden sevindirik filan olmadim gordugume :)

ASLI ENVER(BİZİM HASTANEYE GELİYOR SÜREKLİ)
TAYYİP ERDOĞAN( O DA BİZİM HAST.NİN AÇILIŞINA GELMİŞTİ)
DUMAN
MOR VE ÖTESİ(Harun)
OGÜN ŞANLISOY
CEZA
daha var biraz da pek isim bilmiyorum.
ama en çok aslı enveri gördüğüme sevndm.
çok güzel ve çok tatlı =))

Ata Demirer`i Taksimde cok güzel bir cafe`de görmüstüm, masasinda oturup cok güzel sohbet ettik.
O kadar saygili ve efendi bir insanki...anlatamam....cok güldük, zira ortak cok seylerimiz vardi onlari anlattik..onun eskiden bir korsan radyosu vardi, hep ordan dinlerdim onu zaten..onu anlatinca cok mutlu olmustu..
Neyseki yarim saat sonra reportaj verecegi bayan gazeteci gelince, nazikce vedalasmistik.
Ama inanilmaz seker bir insan.
Bir kac daha var ama onlarda bende sakli kalsin.:31:

eski meslegimden dolayi Tarkan dan tutta Amerikan eski Disisleri bakani Rice a kadar bircok insan gordum, konustum ...

DAHA ONCE YAZMSIDIM DIE HATIRLIORUM ONLARA EKLIM :)
TUGBA UNSAL
FULYA ZENGINER
CEMAL TOKTAS OLMASI LAZIMS OY ADINI UNUTUM:)
KEREM CEM
KURTLAR VADISI EKIBI
ARKASOKAKLAR EKIBI
SUMRU YAVRUCAK
KIVANC TATLITUG
BEREN SAAT
TRT BIRDE CEKILEN BI DIZI VARDI UNUTUM O EKIBI
SEDEF AVCI
GÖKÇE BAHADIR
GÜVEN HOKKA( BI UST SITEDE OTURYOR:)
FAHRIYE EVCEN
NILUFER( GECEN SENE KOMSUMZUDU )
MESGUR MASALLAHCI HOCAMIZ ADNAN OKTAR HOCA:) AYNI MAH OTURUORUZ BIGUN BANDA MASALLAH DICEK DE AZ KALDI :d
EBRU ÖZKAN( ANNELER VE KIZLARINDA)
FERIDE CETIN
LEVENT UZUMCU
OZAN COBANOGLU
HÜLYA ŞEN
İBRAHİM ÇELİKKOL
SELİM ERDOGAN
ECEM NUR ÖZKAYA
ASU MARALMAN KISACA IFFET EKIBI DIM :d AKLIAM GELEN SUAN BU KADAR

yıldız tilbe keops da sahne aldıgındA gıtmıstık kulısıne gırıp sarılmıstım:)
murat başaran bagdat caddesnde bır barda sahne almıstı orasıda arkdsımın clubu oldugu ıcın cok sohbetımız gectı cok ıyı bı ınsan
yonja evcımık acayıpp kısa boylu bısey sevmedım
mehmet alı erbıl konusmadım programına gıtmıstım ama yayın arkası cok havalı kımseyle muhattap olmamıstı
ugur ısılak agır abıı
bulent ersoy hava alanında gormustum cok sasırmıstım ekranda dev gıbı halbukı ınce ve uzun boylu ustelık kurk olmasına ragmen zayıftı sok olmustum
kıvant tatlıtug nısanlımla bagdat cadddesınde gezerken bır baktım behlull:) nıhalde yanında cekım yapıolar tabı nısanlım cok kıskanc gormekle yetındm
Naomi Campbell antalyada gormustum makyajsız soyle dıyım hayatımda gordugum en cırkın kadınlardan bırı:)
cengız kurtoglu cok mutevazıydı gene sahne aldıgı yerde gordum
hakan altun cook sevdımm yaa cok dogal bı adam ekrandakı gıbı aynı
arto sahnesı cok eglencelı costruyor gelenlerı ama ıtıcı buldum
ajdar:DD bızım mahallede
aklıma gelenler bunlar daha cok vardır aslında caddde de ortakoyde fılan cok karsılastıgım oluyor

eskiden otelde çalıştıgım için birkaç ünlü gördüm ata demirer( çok tatlı ve sempatik) naşide göktürk,attila taş, hakanla geziyorum ekibi,erkan petekkaya,sezen aksu,çoşkun sabah ( çok mütavizi) kayahan,demet akalın ( fizigi cok güzel ama yüzü çok çirkin sanırım makyajdan) grup laçin,mor ve ötesi,murat kekilli,lara,ankaralı yasemin,nil,vee hayalet sürücü film ekibi ve de Nicolas Cage pamukkale çekimlerinde yaşlı ama halende daha çekiicii:)))) şimdilik aklıma bu kadar geldi

Rafet el roman
Seda sayan
Muazzez ersoy
Yilmaz morgul
Bunlar ben kucukken burda bir yere konsere geliyorlardi

Tanju colak
Hazal
Kibariye
Ozdemir erdogan
Coskun sabah
Son iki yildir gittigim oteldelerdi. Ozdemir erdogan tarifedilemez

Sila
Sebnem ferah
Gokhan keser
Hakan ural
Umit erdim
Nuri alco
nilufer aydan
Muge zeren
Seferad grubu
Bedirhan gokce
Su midesine kelepce taktiran adam ozan orhon
Banu alkan

Beyin firtinasi yaptim resmen bunlar cikti :-D
Ozdemir erdogan.. inanilmazdi inanılmazdi kesinlikle..
uButun sarkilarina eslik etmek gidip konusmak tokalasmak resim cektirmek konusurken sakalar yapmasi of off:ssz:

Bunlar 1-2 kelime de olsa iletişim kurmuş oldugum ünlüler;

Volkan Konak ( ablasıyla yemek yemişliğim bile var, aynı köydeniz )
Hülya Polat ( her dernek yemeğinde karşılaşırız )
Zeynep Başkan ( bu sene kampüste de karşılaştım)

hep karadenizlilerden gittim :1: bide Ağaoğlu ile karşılaşaydım ne güzel zekatını bana ver derdim, Boğaz'dan ev alırdım :52:

Yeliz Yeşilmen ( market açılışında gelmişti, yarışma için şarkı söylemiştik beraber :1: )
Gökhan Türkmen ( seminerde sadece soru sormustum )
Yusuf Güney ( bu sene ismek konserinde konusma fırsatım oldu <3 )
Fırat Tanış ( Kadıköy'de karşılaşmayan kalmamıştır )
Survivor Seda ( tam ünlü olmasa da ünlümsü biri, aynı binada okuyoruz )
Tuna Velibaşoğlu ( grup 84'ün solisti )
Kutsi, Yasemin Ergene, Gamze Topuz , Devrim Nas ( lisedeyken Doktorlar dizisinin fanıydım, üşenmeyip Gebze'ye gitmiştim:28: )
Özgür Çevik ( aynı liseden mezunuz, pilav gününde tanışmıştım <3 )

Bunlar sadece sahneden gördüğüm ünlüler;

Kdz. Ereğli Festivali ( meşhurdur, senede 7-8 ünlü katılır) , kampüs şenlikleri derken bir çok ünlüyü görme imkanım oldu. ( Hadise, Sıla, Tarkan, Grup Hepsi, Grup 84, Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Model, Şebnem Ferah, MFÖ, Hande Yener, Gece Yolcuları ... )

.

Son düzenleme:
Bunlar 1-2 kelime de olsa iletişim kurmuş oldugum ünlüler;

Volkan Konak ( ablasıyla yemek yemişliğim bile var, aynı köydeniz )
Hülya Polat ( her dernek yemeğinde karşılaşırız )
Zeynep Başkan ( bu sene kampüste de karşılaştım)

hep karadenizlilerden gittim :1: bide Ağaoğlu ile karşılaşaydım ne güzel zekatını bana ver derdim, Boğaz'dan ev alırdım :52:

Yeliz Yeşilmen ( market açılışında gelmişti, yarışma için şarkı söylemiştik beraber :1: )
Gökhan Türkmen ( seminerde sadece soru sormustum )
Yusuf Güney ( bu sene ismek konserinde konusma fırsatım oldu <3 )
Fırat Tanış ( Kadıköy'de karşılaşmayan kalmamıştır )
Survivor Seda ( tam ünlü olmasa da ünlümsü biri, aynı binada okuyoruz )
Tuna Velibaşoğlu ( grup 84'ün solisti )
Kutsi, Yasemin Ergene, Gamze Topuz , Devrim Nas ( lisedeyken Doktorlar dizisinin fanıydım, üşenmeyip Gebze'ye gitmiştim:28: )
Özgür Çevik ( aynı liseden mezunuz, pilav gününde tanışmıştım <3 )

Bunlar sadece sahneden gördüğüm ünlüler;

Kdz. Ereğli Festivali ( meşhurdur, senede 7-8 ünlü katılır) , kampüs şenlikleri derken bir çok ünlüyü görme imkanım oldu. ( Hadise, Sıla, Tarkan, Grup Hepsi, Grup 84, Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Model, Şebnem Ferah, MFÖ, Hande Yener, Gece Yolcuları ... )

.
maşallah karşılaştıgınız bütün ünlülerle konuşma ve tanışma fırsatı bulmuşsunuz sizde şeytan tüyü var :)))) ben malesef konuşama fırsatım olmadı çalıştığım otelde müşterilerle iş dışında sohbet etmek yasaktı...

maşallah karşılaştıgınız bütün ünlülerle konuşma ve tanışma fırsatı bulmuşsunuz sizde şeytan tüyü var :)))) ben malesef konuşama fırsatım olmadı çalıştığım otelde müşterilerle iş dışında sohbet etmek yasaktı...

Biraz şans diyelim :) ama sadece sahneden gördüklerimle konusmus olmayı isterdim.

İşimden dolayı bir çok ünlü görüyordum eskiden. Konuşma fırsatı bulupta hoşlandığım bir kaç isim var..

Deniz Akkaya mesela, inanılmaz kibar bir kadın. Ve yüzünde hiç makyaj olmamasına rağmen muazzam güzelliği var.
Aslı Enver çok sevimli ve utangaç.
Asuman Krause aynı televizyon programlarındaki gibi, hareketli ve komik. Herkesle abla teyze amca muhabbeti yapıyor.
Gülben Ergen kim olduğunun çok farkında ama çok mütevazi.
Helin Avşar gelmişti bir keresinde de. O kadar küstah ki. Bir ülkede hiçbir şey olupta bu kadar caka satabilen başka biri daha yoktur herhalde.

Back