tarık akan (ç.kale feribotunda görmüştüm)baya yaşanmış
maşallah karşılaştıgınız bütün ünlülerle konuşma ve tanışma fırsatı bulmuşsunuz sizde şeytan tüyü var :)))) ben malesef konuşama fırsatım olmadı çalıştığım otelde müşterilerle iş dışında sohbet etmek yasaktı...Bunlar 1-2 kelime de olsa iletişim kurmuş oldugum ünlüler;
Volkan Konak ( ablasıyla yemek yemişliğim bile var, aynı köydeniz )
Hülya Polat ( her dernek yemeğinde karşılaşırız )
Zeynep Başkan ( bu sene kampüste de karşılaştım)
hep karadenizlilerden gittimbide Ağaoğlu ile karşılaşaydım ne güzel zekatını bana ver derdim, Boğaz'dan ev alırdım
Yeliz Yeşilmen ( market açılışında gelmişti, yarışma için şarkı söylemiştik beraber)
Gökhan Türkmen ( seminerde sadece soru sormustum )
Yusuf Güney ( bu sene ismek konserinde konusma fırsatım oldu <3 )
Fırat Tanış ( Kadıköy'de karşılaşmayan kalmamıştır )
Survivor Seda ( tam ünlü olmasa da ünlümsü biri, aynı binada okuyoruz )
Tuna Velibaşoğlu ( grup 84'ün solisti )
Kutsi, Yasemin Ergene, Gamze Topuz , Devrim Nas ( lisedeyken Doktorlar dizisinin fanıydım, üşenmeyip Gebze'ye gitmiştim)
Özgür Çevik ( aynı liseden mezunuz, pilav gününde tanışmıştım <3 )
Bunlar sadece sahneden gördüğüm ünlüler;
Kdz. Ereğli Festivali ( meşhurdur, senede 7-8 ünlü katılır) , kampüs şenlikleri derken bir çok ünlüyü görme imkanım oldu. ( Hadise, Sıla, Tarkan, Grup Hepsi, Grup 84, Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Model, Şebnem Ferah, MFÖ, Hande Yener, Gece Yolcuları ... )
.
maşallah karşılaştıgınız bütün ünlülerle konuşma ve tanışma fırsatı bulmuşsunuz sizde şeytan tüyü var :)))) ben malesef konuşama fırsatım olmadı çalıştığım otelde müşterilerle iş dışında sohbet etmek yasaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?