hürrem nam-ı diğer meryem sarah uzerli ' yi görmüştüm çekim arasında dizi kıyafetleriyle. çok güzel gülüyordu kahkahalarla, sempatik bir kızmış gerçekten
Şu Küçük sırlar'da oynayan kızı alaçatı minibüsünde görmüştüm bir defa daha acemi cadı da oynuyordu, yanında da annesi vardı telefonda birisine açıklama yapıyordu mervenin hakkında gazetede çıkan haber yalan vs. diye, kendi çapımızda heyecanlanmıştık magazinel dedikodu duyuyoruz birinci ağızdan diye hey gidi günler
Meydanda yemek yerken de Kıraç ve ailesini görmüştük bir defa.
Bir de bu yaz çeşme Hayal Kahvesinde şu Modelin solisti olan kız vardı, hatta sahneye filan çağırdılar sonra çıkıp bir şarkı söyledi, normalde çirkin gelirdi o kız bana nedense o akşam güzel geldi saçları da platin rengi olmuştu.
Düşününce birkaç tane daha hatırladım
Havaalanında manga grubunu görmüştük, hemen bizim arkamızda check-in sırasındaydılar ve sıraya kaynama yapmak isteyen bir adamla tartışmışlardı.
İffette oynayan çocuk daha önceki dizide oynarken bizim okula gelmişti bir defa çünkü bir arkadaşım onun yeğeniydi, sınıfta çocuğun ailesinin Tuğba özayla çıkmasını hiç hoş karşılamadığını vs. anlatır, son dakika magazin haberleri aktarırdı
hım bende ankda bir kafede mahsun kırmızıgülü gördüm korumasıyla:)sonra ilker aksumu yine ank 7.caddedegüneş gözlüğü takmış yürürken gördüm.bu arada birde arka sıradakiler oktay ile ankda bir avmde uzun uzun konuştuk.oldukça yakışıklı ve uzun boylu birisi sık sık da görülür genelde avmlerde:)şimdilik aklıma gelenler.
çeşmede katıldığımız bir tekne gezisinde oryantal TANYELİ yi görmüştüm.şimdiki kocsıyla sevgiliydi o zaman .öpüş kokuş modundaydılar tüm gezi boyunca.gezinin sonuna doğru nefis bir dans gösterisi yapmıştı,gerçekten alımlı bir kadın. bunun dışında HÜLYA AVŞAR,AYŞEN GURUDA,MİRKELAM,ASUMAN KRAUSE,BÜLENT ERSOY,EMRE ALTUĞ,TEOMAN,
barış akarsu,haluk levent,ilkay akkaya, demir demirkan, nurettin rençber,arif sağ,sebahat akkiraz, ferhat tunç,
suavi,emre saltık,ali ekber eren, aynur doğan, mikail aslan,sezen aksu, pınar aydınlar, yusuf hayaloğlu,
ama özellikle barış akarsu,demir demirkan,emre saltık , yusuf hayaloğlu ve mikail aslan kadar mutevazı ve halkla iç içe bir ünlü tanımadım.
Zerrin özer,kıvanç tatlıtuğ,nükhet duru,gülben ergen,tuba özerk,rafet el roman,nasuh mahruki,mustafa sandal,selçuk yöntem,tuğba özay,yılmaz erdoğan ve bkm oyuncularının bir çoğu,ümit besen,seda sayan(tanıyamamıstım zor tanıdım)ve onur şan,mahsun kırmızıgül,hande yener,sinan akçıl ve hadise birlikte oldukları zamanlardı.
Zaten mahsun,seda,m.sandal,sinan akçıl aynı projede oturuyorlar 2009 yılında çalıştıgım bir yerdi,
diğerlerini de tesadüfen çalıştıgım diğer yerlerde gördüm
aklıma gelenler bunlar
Yıldız tilbe (konser)
Emre altuğ (konser)
Kıraç (konser)
Eylem (konser)
Hülya polat (yolda)
İsmail türüt (bir market açılışında)
Latif doğan (bir market açılışında)
Ali tınaz (taksimde bir tanıtımda)
Deniz baykal (chp aracında seçim zamanında esnaf bizi :) selamlamıştı)
ışın karaca (konser)
teoman (konser)
emre altuğ (konser)
petek dinçöz ( kucağımda oğlum vardı, arka tarafta bişeye bakıodum... ayy ne güzel bebek, sapsarı die bi ses geldi önümü döndüm karşımdaydı :), darısı sizin başınıza dedim, inş demişti )
Mustafa ceceli (konser)
sibel can (konser)
funda arar (konser)
Nihat Hatipoğlu (bulunduğumuz ilçenin belediye binasında karşılaşmıştık, nur yüzlü bi adam)
Süleyman Demirel( Gazi hastanesinde görmüştüm)
Rüştü Asyalı namı değer Keloğlan ( Dayımın restoranına yemek yemeye gelmişti bende orda yardım ediodum o zamanlar)
Hüseyin Çelik ( Dayımın restoranına yemek yemeye gelmişti bende orda yardım ediodum o zamanlar)
Devlet Bahçeli ( Oturduğumuz ilçede spor salonu açılışına gelmişti)
Yaz aşkım şarkısını söyleyen adamın adı neydi onu tatilde görmüştüm :)
Halil Mutlu ( Konferans)
Gazeteci Bekir Coşkun ( Konferans)
Kubat konser
İzzet altınmeşe konser
mustafa yıldızdoğan konser
kıvırcık ali konser
ibrahim sadri konser
mustafa özcan güneşdoğdu konser
ferhat göçer açılışta
sefa doğanay alışveriş merkezi
türkü şenlikte
levent yüksel festival
aklıma gelmiyor daha çok fazla varda aklıma gelirse devam ederim:)