- 21 Eylül 2007
- 1.400
- 3
- Konu Sahibi breakforlove
kONU SıLıNMıŞTıR
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevdiğin adamın onu hiç tanımadığın zamanlarda hiç tanımadığın ve tanımayacağın insanlarla bişeyler yaşadığını bilmek bile bazen can sıkıcı olabiliyor...gereksiz bir kıskançlık hissi belki ama oluyor işte...ki senin her karşı apartmana baktığında bunu düşünmen ve canının sıkılması normal...sevgilinin yaptığı çok büyük bir saçmalık...ama bunlara takılıp gereksiz yere mutsuz olmak da hata...sonuçta sen yokmuşsun ozaman hayatında...bence gereksiz yere sıkma canını...değmezzzz...
bak bugün tersimden kalkmadım gördün müüü...:1hug::1hug:
Canım ne denir bilmiyorum,olmadık brşey yüzünden ilişkiyi harcaması,bir anlık boşlukta başkasına kucak açması,arkadaş olarak kalabilmek bunlar bana zor gelen şeyler:çok üzgünüm:İnsan herşeyi görüyor ama katlanabilmek her zaman mümkün olmuyo kötü birşey ya da iyi birşey de olsa hatırlatacak şeyler mutlaka oluyor bu bir insan da olabilir bir eşyeda ve bunlar senin canını acıtıyor:çok üzgünüm: ben başka yorumlarda da söylemiştim bunu aldatmak bana göre fiziki olan değildir tabii bekarken eğer cinsel anlamda benden bişey alamayacaksa başkalarına ihtiyaç duymasını affederim ama aklı ve gönlü kayarsa benden başkasına bu aldatmadır ve bunun affı yoktur mazeretler durumu değiştirmez!Bu olayda ki aldatmadan da fazla aldatmacaya dönmüş,mazeret bile sunulacak tarafı yok sen sudan bir sebeple sevgilini incit ayrılığı getir,arkasından boşluk oluştur kendine "boşluktaydım"diyebilmek için sonrada bir güzel harca yaşadığın tüm güzellikleriMadem kızla beraber olduğunda bile özlüyormuş(ki bu çok komik bir laf insan birini özlerken birini severken başkasına dokunamaz) neden beklemiş karşı taraf konuşana kadarGünah çıkarmaya çalışırken bile batmış bence...Herkesin 2.bir şansı hakettiğine inanırım,ama o 2.şanstan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmaz o yara hep kalır...Yara almadan yaşanan aşklar dilerim( tabii varsayerimseniben) sevgilerimlea.s.
Evet hayatta ki en sihirli laftır bu gerçekten "GEÇER" neler neler geçmedi ki? Ama malesef delip geçiyor bazen aşk konu oldumu benim yaralarım daha geç iyileşiyor belkide bu yüzden delip geçer diyorum:çok üzgünüm:geçer geçmez o başka konu ama şunu söyleyebilirim ki DEĞMEZZZZZyerimsenibenolsaa:) aha böle berbat 1 sene geçti:) 6 yıl oldu halada düşünüom.. ama nedior diğer bacım geçerrr:) içimi döktüm ölesine:) yine batımda pencereye... piskopata olcemm yakindeejeyyar:Roflol:
Evet hayatta ki en sihirli laftır bu gerçekten "GEÇER" neler neler geçmedi ki? Ama malesef delip geçiyor bazen aşk konu oldumu benim yaralarım daha geç iyileşiyor belkide bu yüzden delip geçer diyorum:çok üzgünüm:geçer geçmez o başka konu ama şunu söyleyebilirim ki DEĞMEZZZZZyerimseniben
canım okuyunca kötü oldum..bende sivasa gidicem sırf bu yüzden ayrılık yaşadığım için dorumu bilmiyorum ama ya oda başkasına dokunursasenağlama
O korku olursaa moon arkadaşım :uhm: bilmiyorum kiii:çok üzgünüm: sen karar ver diyeceğim ama sanırım bebeğim sen çok kararsız gibisin epey vede için yanıyor gibi gözüküyor senağlama
İşşallah düzelir birtanem. Sanırım birşey var, siz barışcaksınız:) gerçekten inan bana ...... birbirinizi seviyorsunuz.... en az 15 gün ....
yaa ben seni tanımıyorum ama yazdıklarından seni uzun zamandır tanıyor gibi oldum yani.. ne kadar sabırlı ve güçlü görünmeyi başaran birisin... senin yerinde olsam böyle yapamazdım... senin gibi davranan çok az insan vardır* hala onunlamısın? belki sen daha iyilerini hakediyorsundur... ya okuyunca çok kötü oldum yazını... hem GEÇER GEÇER... buda neymiş geçmez arkadaş geçmez.. bilmeyen için geçer yaşayan için geçmez...
dediğin gibi aşk böyle bir şey olsa gerek a.s.
Sevgili breakforlove,
Aşk bir insanın kötü yanlarını görememek demek işte bu yüzden aşk bittiğinde aslında o insanın nasıl bir insan olduğunu gerçek yüzünü görmeye başlıyorsun..Yazdıklarına çok üzüldüm inan ama bilmelisin ki senin yerinde olsam asla devam etmezdim..Çünkü erkekler meraktan da olsa başka bir kadına rahatlıkla dokunabilir, birlikte olabilir ve hayatına kaldığı yerden devam edebilir..Şu an sen sadece "ne yaparsan yap seni seviyorum ve hep yanında olacağım" mesajı veriyorsun ve o da bunu her zaman kullanacak..Daha doğrusu seni yan cebine koyup hayatını yaşayacak..Bunlardan belki haberdar olacaksın belki olmayacaksın ama sizin ilişkiniz kırılma noktasına gelmiş..İnsanların seni kullanmasına asla izin verme..Sevgi sandığın şey sadece alışkanlıkta olabilir 5 seneden sonra..Ve sen aşık olsan bile o sana aşık değil yazdıklarına bakılırsa..Belki sadece yanında durmanı istiyor..Ama bir gerçek var..Hiçbir erkek hoşlanmadığı bir kadına dokunmaz..Demek ki o kadından hoşlanmış ve birlikte olmuş..Belki ten uyumu olmadığından devam etmemiş ama inan aralarındaki çekim devam etseydi seni yine öylesine arkadaş olarak görmeye devam edecekti...!! Bence en kısa zamanda kalbini daha fazla kırmasına izin vermeden kendi yoluna git..
çok güçlü bir kadınsın yazını okurken o kadar adapte olmuşum ki sanki ben yaşamış gibi oldum ve içimi sıkıntı kapladı ben olsam bir daha dönmezdim ona herhalde yani ona karsı duygularım tükenmiş olurdu ne kadar kuvvetlı duyglar beslemişsin ona ve o nasıl senın gıbı bı kadını kaybetme aşamasına gelmiş çok üzüldüm onun açısından senın gıbı bı ınsanı kaybetmek onu bu kadar çok seven ınsanı bır ömür bulamaz artık ya ne yazacagımı sasırdım ınan ıcımı cok doldurdu yazın ama sen bunu atlatabılecek kadar buyuk bı kalbe sahıpsın yolun acık olsun hep mutlu olursun inşaallah...