Karşı cins arkadaşım ile hemen hemen her gün konuşuyoruz kendisi nişanlı ama biz 4 senelik arkadaşız 4 senedir her gün konuşuyoruz arda konuşmadığımız zamanlar oluyor ama çoğunlukla konuşuyoruz nişanlının haberi var mı her gün konuşmamız sorun oluyor mu diye sordum evet haberi var ama sorun değil biz seninle yakın arkadaşız diyor bana kendisine karşı duygusal bir şey hissetmiyorum ama yine de kafam çok karışık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karşı cins yakın arkadaş
- Konu Sahibi nilsu06
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yakın arkadaş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Temmuz 2022
- 4.450
- 12.816
- 138
- 27
- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228
Karşı cins arkadaşım ile hemen hemen her gün konuşuyoruz kendisi nişanlı ama biz 4 senelik arkadaşız 4 senedir her gün konuşuyoruz arda konuşmadığımız zamanlar oluyor ama çoğunlukla konuşuyoruz nişanlının haberi var mı her gün konuşmamız sorun oluyor mu diye sordum evet haberi var ama sorun değil biz seninle yakın arkadaşız diyor bana kendisine karşı duygusal bir şey hissetmiyorum ama yine de kafam çok karışık
Nişanlısıyla tanışmadın mı? Sanal bir arkadaşlığınız mı var?
- 1 Haziran 2021
- 1.386
- 1
- 2.778
- 83
Hayır tanışmadım farklı şehirlerde yaşıyoruzNişanlısıyla tanışmadın mı? Sanal bir arkadaşlığınız mı var?
Evet ama sürekli konuştuğumuz için de alışkanlık haline geldi onunla konuşmakkafanız neden karışık sohbet etmenizin uygun olmadığınımı düşünüyorsunuz
Nasıl yaniKafan karışıksa bu iş yatar
- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228
Hayır tanışmadım farklı şehirlerde yaşıyoruz
Görüntülü görüşmede mi olmadı, nişanlarına gitmedin mi? Hiçbir şekilde nişanlısıyla tanışmadıysan siz yakın arkadaş değilsinizdir.
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.948
- 548
Biz üniversiteden arkadaşız askerliğini benim yaşadığım şehirde yaptı ama nişana davet etmedi o yüzden de tanışamadıkGörüntülü görüşmede mi olmadı, nişanlarına gitmedin mi? Hiçbir şekilde nişanlısıyla tanışmadıysan siz yakın arkadaş değilsinizdir.
- 3 Temmuz 2022
- 4.450
- 12.816
- 138
- 27
Böyle yazmıssın niye kafan karısık?kendisine karşı duygusal bir şey hissetmiyorum ama yine de kafam çok karışık
- 29 Mayıs 2021
- 13.490
- 87.490
- 548
- 36
- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228
Biz üniversiteden arkadaşız askerliğini benim yaşadığım şehirde yaptı ama nişana davet etmedi o yüzden de tanışamadık
1950'li yıllarda yaşamıyoruz, senin bu kişi yakın arkadaşınsa senin de kızla tanışmak istemen gerekirdi. Bu adamında tanıştırması gerekirdi. Yakın arkadaşlık böyle bir şey. İnsan yakın arkadaşının sevgilisini merak eder, tanışmak, konuşmak ister.
Kiskanmis olabilir misin ? Nişanlısının da haberi yok büyük ihtimalle. Vakit geçiriyor. Yoksa tanistirirdi.Karşı cins arkadaşım ile hemen hemen her gün konuşuyoruz kendisi nişanlı ama biz 4 senelik arkadaşız 4 senedir her gün konuşuyoruz arda konuşmadığımız zamanlar oluyor ama çoğunlukla konuşuyoruz nişanlının haberi var mı her gün konuşmamız sorun oluyor mu diye sordum evet haberi var ama sorun değil biz seninle yakın arkadaşız diyor bana kendisine karşı duygusal bir şey hissetmiyorum ama yine de kafam çok karışık
- 18 Şubat 2018
- 12.153
- 2
- 54.479
- 598
- 44
Ben zaten tanışmak istiyorum bunu kendisine söyledim yaşadığım şehre gelin bende tanışayım kendisi ile dedim geliriz tanışırsınız dedi bende tamam dedim her fırsatta bu dile getirdim ben1950'li yıllarda yaşamıyoruz, senin bu kişi yakın arkadaşınsa senin de kızla tanışmak istemen gerekirdi. Bu adamında tanıştırması gerekirdi. Yakın arkadaşlık böyle bir şey. İnsan yakın arkadaşının sevgilisini merak eder, tanışmak, konuşmak ister.
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.948
- 548
- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228
Ben zaten tanışmak istiyorum bunu kendisine söyledim yaşadığım şehre gelin bende tanışayım kendisi ile dedim geliriz tanışırsınız dedi bende tamam dedim her fırsatta bu dile getirdim ben
Çok saçma yani bu böyle bir arkadaşlık. Yakın arkadaş değilsiniz. Belliki öyle yüzeysel konuşuyorsunuz. Birde şu var, yok mu kızın sosyal medya hesabı, ordan eklersin, takipleşirsin, bir paylaşımın, iletişimin olur. Bu yazdığın bahane olmuş.
- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228
Ben zaten tanışmak istiyorum bunu kendisine söyledim yaşadığım şehre gelin bende tanışayım kendisi ile dedim geliriz tanışırsınız dedi bende tamam dedim her fırsatta bu dile getirdim ben
İçin rahat etmiyorsa bu arkadaşınla arana mesafe koy. Sonuçta ilişkisi olan birisi. Sakın gidip darlayıp benden nişanlının haberi var mı, yoksa konuşmayalım şeyler yazıp dram yaratıp, ortalığı karıştırma.
Kafan neden karışık? Kendine saygısı olan biri olarak mesafeni koymalısın. İnsan yeri geliyor kendi eşiyle hergün konuşmak istemiyor, bu ne gereksiz samimiyet?