• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karşı apartmandaki aşkımın eski sevgilisi!!

ya sinir olurum böyle insanlara varya banada oldu hemde dul bi kadın sarmıştı önce dediki o benim kardeşim sonrasında dayanamadı ozaman niye beni denize çağırıyo dedi bende dedim demekki o potansiyeli görmüş sende ki çağırıyo (bahsettiğim kadının annesi hoca kendiside kapalı bi kadın) utanmıyomusun yaptığına dedim eşimde arkadan bırak şunla uğraşma diyince başladı ağlamaya sonra düğün üstü bidaha aradı tel benim elimdeydi diyoki davetiye gelmedi bize düğün nerde diye aramıştım yuuh dedim utanmadan bide düğünemi geliceksin sakın dedim adımını bile atma parçalarımm seni orda terbiyesiz ne yüssüzlük ya ar damarı çatlamış bunların

canım öle yapıyorum artık zaten ben de aynı konunun muhabbetini açmaktan kendimden sıkıldım resmen ya :)
sevgilim o konuda çok sabırlı allahtan aklımda bişi kalmaması için beni zorluyor resmen içimde düşündüğüm ne varsa sorayım diye o yüzden herşeyi en ince ayrıntısına kadar biliyorum artık ve bu konu çok sıktı artık bıktım bu konudan. o yüzden artık açmıyorum bu konuyu bişey olursa sevgilim söyler nasılsa dönüp dönüp açmanın bi faydası yok.
yalnız net bişi yaparsa mesaj atmak vs gibi işte o zaman ben çıkıcam artık karşısına ama net bişi yapmayana kadar ben girmicem işin içine. keşke öle bişi yapsa da bi güzel rencide etsem bi daha ne kadar yüzsüz olsa da o kadar dahi gurursuz olabilceğini sanmıyorum

En doğrusunu yapmışsın Allah sevginizi daim kılsın ne güzel opuyorumnanaktan
Bu yüzsüzlüğü inş. devam etmez :umursamaz:
Ama somut belirken bir şekilde iletişim kurmaya çalışırsa bencede kendini göster kaydirigubbakcemile

ne kadar sinir bozucu bişeymiş bu ya, dün sevgilimin eski kız arkadası mesaj attı şok oldum alsanaalsanasmile beni bildiği halde ve aradan kaç yıl geçmiş..

Allah sabır versin sana canım :1hug:

ya kızlar vallahi görüyorum ki vahim durum. sevgilisinin eski kız arkadaşıyla problem yaşamayan bayan üye yok gibi bişi. halbuki erkeklerde böyle bişi yok bu kadar da. yani gerçekten artık insanlar kendini bilmez olmuş durumdalar allahtan ki kendini bilen bizi seven güvenebildiğimiz sevgililerimiz var ki gocunmadan anlatıyorlar bize... ama gerçekten artık hemcinslerimden nefret eder oldumm bikaç kendini bilmez yüzünden... off off

bencede çok vahim bi durum çünkü yani ben hala düşünuyorum hep acaba tekrar mail felan atarmı diye yani husursuzum açıkcası.. karşılaşabılırlerde kız resmen dıyo mailde ailen yanında olmasa seninle konuşucaktım dıye yani herşey beklenır valla ne yüzsüzlük bu yaaaa hayret edıyorum.. ALLAH korusun bizleri böyle kötü insanlardannnn......

sinir bozucu bir durum,ben eşimle sevgiliyken eski kız arkadaşı ben evdeyken kapıya gelmişti,benim evde olduğumu bildiği halde ,eşimde onu sokağa kadar kovalamıştı,oda bir üst sokakta oturuyordu,ama iş sevgilinde bitiyor her şekilde,ben hiç kızla muhattap olma taraftarı olmadım,bu onun seviyesine düşmek olurdu,yoksa evet bende isterdim evire çevire dövmek :olmaz:
iyikide olmamışım sonuç olarak 1 senedir evliyim ve kocam bana deliler gibi aşık,sen yinede tedbirli ol,ama sevgiline bu konuda çok baskı yapmamayada çalış,
Allah sabır versin

canım bende buna benzer bır sey yasadım
kızı kendı kafamdan atamadıgım ıcın sureklı huzursuzdum, ne oldu kavgalarda soyledım kız yuzunden kavga ettım
kızın veremedıgı zararı ılıskıme ben verdım
sana tavsıyem kı ben su an pısmanım
kızı sallama , ozguven ıcınde dur kı
kesınlıkle sevgılıne olay yokken konusma kızla ılgılı
degere bınıyor cunku kız hakkında konusuldukca
cok net bırsey yaparsa sacından tutuverırsın
ama haklısın ben kızın msjını gordum de kalbım sıkıstı sınırden

Ayyy ablacım ben böle durumlarda çok fenayım taktım mı takarım aynen vardı böle bişey başımızda sevglmn eski sevgılısı kız beni ağlatırdı sürekli ben çok rtakarım çünkü en sonunda sevgilim bunu aradı 3 mz bulşcaz dedi çağırdı saydı sövdü hatta dövuodu nerdeyse zor tuttum kız 2 yılıdr rahatsız etmiyo çok şükür birde salak anlatamam sevgilim bu kızı aldatrmış hatta dermiş bugün şuraya gelme kızlayım die bu salakta hiç bişey demezmiş bide millete bunu anlatıo ölümüe sevdim ama o beni aldattı falan die kızları anlamıorum yaa afedersiniz ama '' kaşar '' diye bunlara denir bence

Sanada tavsiyem dahada ileri giderse rezil ailesnin önünde hatta saçını başını yol ahlaksıza bak yaa bak aklıma geldi deli oldum gene :oklava:

sen değilde sevgilin kızı ailesinin önünde rezil etse belki kız vazgeçer yani artık bu kadar aşağılanmayı kaldırıp da tekrara dolaşmaz sevgilinin ardından(tabi az bişey gururu kalmışsa içinde)

kızlar hepinizin önerilerini okudum
öncelikle artık zırt pırt konusunu açmıyorum o konuda akıllandım :)
en azından hani aramızda sinir olucak bi biçimde geçmiyor
tam tersi ikimizde laf sokuyoruz ailesine fln kendi aramızda geyik yapıyoruz fln
ancak geçende annesiyle o balkonda oturuyordu
ben de mutfağın penceresini açmıştım ikisi birden dönüp baktılar anında ki
evler çok yakın değil hani ses fln da olmadı ya da parlama ışık fln
ben de sanki onları hiç tanımıyormuş gibi oturdum biraz pencere önünde
sonra da bişey olmamış gibi hiç onlara bakmadan kalktım :D:D:D
normalde sevgilimin evine çok gitmem sırf bu sebepten bu ara zırt pırt gittim beni görüp dursunlar da ailecek
en azından dedikodumuzu yaparlar ama uzak dururlar dedim artık
ayrıca dediğinizi ben de düşünüyorum. eğer ters bişi yaparsa kız artık ailesine fln ulaştırmayı düşünüyorum
ben değil de sevgilimin ablası fln ya da sevgilim bi şekilde yaptırtırım yani
eğer ters bişiyini görür ya da duyarsam!
ama şimdilik akıllı davranıyor böyle uslu devam ederse tırnaklarımı çıkarmıcam
ayrıca artık sinir olma kapasitemin tavanına ulaşmışım
o yüzden o kadar sinir olmamaya başladım yavaş yavaş azalıyor sanki sinir olmam
hatta espiri ve dalga konusu olmaya başladı sevgilimle aramızda ingiliz aksanıyla "kaltak" diyorum kendisine :D:D
he bi de sevgilim ben bişi demeden işe başladıktan sonra evi değiştirceğine söz verdi
ben de "yok gerek yok ben sana güveniyorum" modlarındayım ama göbek atıyodum içimden resmen :D

Back