• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karşı apartmandaki aşkımın eski sevgilisi!!

kıza senin birşeyler demen onu ciddiye aldığını gösterir istediğini yapsın o boshayallersmilesevgiline saygın güvenin varsa için rahat etsin yoksay o kızı sırrnaşmaya çalıştığı sırada sevgilin tersler olur biter

tatlım bence kıza bakma bile..seni huzursuz ettiğini anlarsa iyice üzerine gelebilir..
saçma sapan nedenlerden sevgiline mesaj atabilir..
mümkünse taşınsın sevgilin kökten çözüm..
değilse nasılsa sen ve sevgilin birgün elbet kızla denk gelirsiniz..
pardon dersin nişanlımın eski sevgilisiymişsin mesafeni haddini aşmazsan cici kız çizgimi bozmak zorunda kalmam diyebilrsin bi filmde duymuştum kaydirigubbakcemile3 ihtara uymayan kıza diğer kız dalıyordu sonra alsanaalsanasmile
sevgiline güveniyorsan sorun yok aslında devamlı kız hakkında konuşmak sevgilinin devamlı onu düşünmesi demekki bu katlanılır şey değil kaydirigubbakcemile5 boşver tatlım.
baktın olmuyo kadınlar kulübünde ne kadar sana yakın kadın varsa toplanır saldırırız kıza kaydirigubbakcemile5

tepkisizlik en büyük tepkidir..zaten belli ki kız ilgi çekmeye çalışıyor. yapabildiği kadar huzursuzluk çıkarma peşinde olabilir. . senin bişey demen doğru olmaz ve bence etkili de olmaz onu sevindirirsin.. asil duruşunla sevgilin de sana bir kez daha aşık olur bencekaydirigubbakcemile2

sevgiline güveniyosan büyütücek bişi yok aslında ben olsam bende aynı senin gibi köpürürdüm ama ona kendine güldürme canım böyle sülük tipli kızlara sevgilimin peşini bırak bilmem ne desen hemen gülerler demek bu kadar kolay seni bırakıcağını biliosun falan derler yani benim çok başıma geldi uzman oldum bu konuda yani:oklava:

mavi haklısın farketmiştim başlığın yanlış olduğunu editlemeye çalıştım ama başlık editlenmiyormuş kaldı öyle :)

kızlar yavaş yavaş sindirmeye başladım sanırım bu durumu enteresan ama bu olay bana acayip bi zevk vermeye bile başladı galiba deliriyorum kaydirigubbakcemile3
şöyle ki kız gayet hoş bi kız bu kadar uğraşmasına rağmen ve benim bütün kaprislerim ve cadalozluklarıma rağmen sevgilim hiç tereddüt bile etmiyor o kız hakkında ki hem bana anlatabiliyor diye düşünmeye başladım
bi an için önemli olan şeyin kızın bunu yapmayı bırakması olarak düşüyordum halbuki önemli olanın sevgilimin bu testlerden geçtiğini farketmem olduğunu anladım bi nevi tabi sizin de sayenizde...
kızın da artık saçmalamayı bırakıcağına inanıyorum daha fazla düşemez heralde ki sevgilimden de daha ciddi bi tepki vericeğine söz almıştım zaten içim rahat açıkçası ama farkettirmeden takipte olucam tabi ki kızı ve arada varlığımı belli edicem ki iyice ümidi kırılsın..
bilmiyorum en mantıklısı bu gelir oldu son düşündüklerimde.. tabii devam ederse ne yapıcam hala kararımı veremedim.. şuan ben karışmam diyorum, ama bazı şeylerde sinirlenince resmen gözüm dönüyor kendime hakim olamayıp bişiler yapmaktan tutamıcağımı kendimi biliyorum..

üff ben aynı konuyu açmama kararı almıştım ama dün başka bişeyden konuşurken benzetme amacıyla onu bahsetti benim de sinirim bozuldu doğal olarak eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdüm diye
ses tonumdan anladı bozulduğumu fln kendi kendine açıklamaya başladı
çıkarken bile boş kalmamak için çıktığını çok zoraki devam ettiğini ve zamanla kendisinden nefret ettirdiğini söyledi. beni ikna etti ama ne biliyim aklına sokmayayım diye o kadar kasmıştım ki kendimi bu muhabbet açılınca kendimi kötü hissediyordum
o da eşeğin aklına karpuz kabuğu sokamıcağımı söyledi :)

------------------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu arada yeni gelişmeler var.
geçen erkek arkadaşımda mutfakta yemek yiyorduk pencere de açık. erkek arkadaşım bana dönüktü. benim yüzüm de pencereye dönüktü.
bu yüzsüz kız çıktı balkona elinde telefon car car konuştu bize baka baka.
nası deli oldum ama erkek arkadaşıma belli etmedim.
sonra bugün dedi ki erkek arkadaşım bugün sigara içerken mutfakta çıktı yine balkona
bana baktı paso ben de başka odaya gittim dedi
artık deliricem ya naapmalıyım bu kıza ben??? bana bi yardımcı olun.
o kadar yüzsüz ki bişi yaparsam daha çok gaza gelcek diye korkuyorum!!
yardım edinnnnnnnnnnnnnnnn :((((((((((((((((((

canım umursamaz ve sürekli ondan kaçar durumda sevgilim ama yine de yüzsüzlüğüne devam ediyor kız ya...

canım sevgılıne soyle,bıdaha karsılasırlarsa versın agızının payını,bıde senı sevdıgını erkek arkadasının agzında duyarsa,hasetinden çatlarr hemde ne çatlar.bence sen hıc gırme bu konuya,kızı amacına ulastırmıs olursun,mutlu edersin,kendısını bişey zanneder.tamam mı tatlım bu benım nacızane fıkrım.

evet sürmelim sanırım benim yapabilceğim bişi yok
sevgilim de benim kafaya fazla taktığımı farketti ve zaten sinirdi bu duruma benim takılmam daha çok sinir etti
bi daha görüştüğümüzde ben ne yapıcağımı biliyorum fln diyor ama ne diye sorduğumda söylemiyor
ben en son başka biri gibi msn e ekleyip biraz konuşmayı düşünmüştüm hatta buluşma ayarlayıp onu bekletme fln çok felaket planlarım var. kaydirigubbakcemile2
sadece yeterince sinirlenmeyi bekliyorum bunları yapabilmek için

canım okudum yazını benımde başımda böyle bi dert vardı kız mail atmıştı tekrar beraber olmak için .. benımle oldugunu bıldıgı halde bende msnden ona bı guzel yzdım :)) senın durum neyy ? ?

canım okudum yazını benımde başımda böyle bi dert vardı kız mail atmıştı tekrar beraber olmak için .. benımle oldugunu bıldıgı halde bende msnden ona bı guzel yzdım :)) senın durum neyy ? ?

ayy canım ya ne büyük dert dimiiiii... offf... neyse bu yüzsüzün önde gideni olsa da o kadar bariz cesaret edemiyor mail mesaj fln kadar zaten atarsa o durumda ben devreye giricem artık bekliyorum 4 elle atsa da üstüne atlasam paralasam diye resmen :D:D
en son delirmiştim başka biri adına msn aldım ondan ekledim kabul edip sildi iletişim kuramadım. facebookta fln da eklemeye kapalı bi de profili msj bile atılmıyor. bi de namuslu çıktı sorma yav :D:D
ama en son dün artık delirdim hiçbişi yapamamaktan faceten şikayet ettim inş profili kapanır :D
sen ne yazmıştın msnden?? sonra bıraktı mı peşini sevgilinin?
böyle kızları boğmak istiyorum yaaa :D

Madem bu kadar sevgiline güveniyorsun bence sakın ama sakın sinirlendiğini delirdiğini çıldırdığını belli etme adam bak herşeyide anlatıyor sana yoksa sen ona dırdır edip bu konuyu sürekli konusursanız bir ikincisinde sana anlatmaz.Sen kızı gördün mü dişini sık sarıl sevgiline.Hatta kıza sinirli sinirli bakma gülümse selam ver.Yani onu şaşırt.Bu durumda beklenecek tepkileri değilde beklenmeyecek tepkileri gösterirsen kız şaşırır yani etkilemediğini anlat.Bu konunun uzamasıda ilişkinizi yıpratır kız anca kendi içinde tepinir durur takılmıycak gibide değil ama dediğim gibi dişini sık .boshayallersmile

ayy canım ya ne büyük dert dimiiiii... offf... neyse bu yüzsüzün önde gideni olsa da o kadar bariz cesaret edemiyor mail mesaj fln kadar zaten atarsa o durumda ben devreye giricem artık bekliyorum 4 elle atsa da üstüne atlasam paralasam diye resmen :D:D
en son delirmiştim başka biri adına msn aldım ondan ekledim kabul edip sildi iletişim kuramadım. facebookta fln da eklemeye kapalı bi de profili msj bile atılmıyor. bi de namuslu çıktı sorma yav :D:D
ama en son dün artık delirdim hiçbişi yapamamaktan faceten şikayet ettim inş profili kapanır :D
sen ne yazmıştın msnden?? sonra bıraktı mı peşini sevgilinin?
böyle kızları boğmak istiyorum yaaa :D

canım benım şöyle oldu. benimki tatile gıtmıştı orda karşılaşmışlar.. buna mail atmış işte senı gördum tekrar beraber olmak ıstıyorum gelıp yanına konuşucaktım ama ailen vardı konuşamadım burdan yazıyorum felan facebookta gördum nişanlanmıssın üzüldüm felan yazmışş.. aptalı göruyomusunuz benım oldugumu bıldıgı halde yüzzüsluğe bak.. neyse sonra işte ben bunu benımkıne söyledım kızdı felan ben ona sorcam dedı.. sonra msn de ona ağzına gelenı söyledı ben senı gurulu bılırdım ne biçim ınsanmşsın sevdıgım bı kız oldugunu bıldıgın halde attığın maile bak senın yüzünden aramız açılcaktı felan iyice küçülttü onu sonra sakın bı daha msj atma karşılaşsakta slm verme konuşma sakın dedı engelledi.. :)))) ayy ama gerçekten bu nasıl iş anlamadım insanda gurur olur bıraz.. bu zamandaki kızlara anlam veremıyorumm çekici gelıyo galıba eski sevgılilieri :) ama avucunu yalaar bırakmam aşkımıııııııııııııııı.. rezil oldu zaten salakkk...

canım benım şöyle oldu. benimki tatile gıtmıştı orda karşılaşmışlar.. buna mail atmış işte senı gördum tekrar beraber olmak ıstıyorum gelıp yanına konuşucaktım ama ailen vardı konuşamadım burdan yazıyorum felan facebookta gördum nişanlanmıssın üzüldüm felan yazmışş.. aptalı göruyomusunuz benım oldugumu bıldıgı halde yüzzüsluğe bak.. neyse sonra işte ben bunu benımkıne söyledım kızdı felan ben ona sorcam dedı.. sonra msn de ona ağzına gelenı söyledı ben senı gurulu bılırdım ne biçim ınsanmşsın sevdıgım bı kız oldugunu bıldıgın halde attığın maile bak senın yüzünden aramız açılcaktı felan iyice küçülttü onu sonra sakın bı daha msj atma karşılaşsakta slm verme konuşma sakın dedı engelledi.. :)))) ayy ama gerçekten bu nasıl iş anlamadım insanda gurur olur bıraz.. bu zamandaki kızlara anlam veremıyorumm çekici gelıyo galıba eski sevgılilieri :) ama avucunu yalaar bırakmam aşkımıııııııııııııııı.. rezil oldu zaten salakkk...

ayyy inanmıyorum yaa bu kadar mı yüzsüz olunur.. salak mı bu.. üzüldüm dedi diye sevgilin seni bırakcak onun kollarına koşcak fln sandı heralde..
ya canım sorma bu aralar bu kızlara nooldu böle anlamıyorum ya gerçekten. önceden erkekler koşardı kızların peşinden artık kızlar resmen rezil rüsva oluyorlar yine de bırakmıyorlar üstelik aileleri bile yüzsüz artıkk...
benim sevgilimin eskisinin akrabaları kapı komşusu sevgilimle. geçende sevgilime gidiyordum asansörde karşılaştık işte kızın eniştesiyle. adam dedi siz kime geldiniz. bendeki de saflık demedim ki sevgilime gidiyorum diye. ayıp olmasın diye sevgilimin adını ve ablasının adını söyledim. o da hııı anladım ben de benim kızıma ziyarete geldin sandım dedi
yalana bakar mısın senin kızına gelsem haberin olur heralde of yani

Madem bu kadar sevgiline güveniyorsun bence sakın ama sakın sinirlendiğini delirdiğini çıldırdığını belli etme adam bak herşeyide anlatıyor sana yoksa sen ona dırdır edip bu konuyu sürekli konusursanız bir ikincisinde sana anlatmaz.Sen kızı gördün mü dişini sık sarıl sevgiline.Hatta kıza sinirli sinirli bakma gülümse selam ver.Yani onu şaşırt.Bu durumda beklenecek tepkileri değilde beklenmeyecek tepkileri gösterirsen kız şaşırır yani etkilemediğini anlat.Bu konunun uzamasıda ilişkinizi yıpratır kız anca kendi içinde tepinir durur takılmıycak gibide değil ama dediğim gibi dişini sık .boshayallersmile

canım öle yapıyorum artık zaten ben de aynı konunun muhabbetini açmaktan kendimden sıkıldım resmen ya :)
sevgilim o konuda çok sabırlı allahtan aklımda bişi kalmaması için beni zorluyor resmen içimde düşündüğüm ne varsa sorayım diye o yüzden herşeyi en ince ayrıntısına kadar biliyorum artık ve bu konu çok sıktı artık bıktım bu konudan. o yüzden artık açmıyorum bu konuyu bişey olursa sevgilim söyler nasılsa dönüp dönüp açmanın bi faydası yok.
yalnız net bişi yaparsa mesaj atmak vs gibi işte o zaman ben çıkıcam artık karşısına ama net bişi yapmayana kadar ben girmicem işin içine. keşke öle bişi yapsa da bi güzel rencide etsem bi daha ne kadar yüzsüz olsa da o kadar dahi gurursuz olabilceğini sanmıyorum

Back