Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım okudum yazını benımde başımda böyle bi dert vardı kız mail atmıştı tekrar beraber olmak için .. benımle oldugunu bıldıgı halde bende msnden ona bı guzel yzdım :)) senın durum neyy ? ?
ayy canım ya ne büyük dert dimiiiii... offf... neyse bu yüzsüzün önde gideni olsa da o kadar bariz cesaret edemiyor mail mesaj fln kadar zaten atarsa o durumda ben devreye giricem artık bekliyorum 4 elle atsa da üstüne atlasam paralasam diye resmen
en son delirmiştim başka biri adına msn aldım ondan ekledim kabul edip sildi iletişim kuramadım. facebookta fln da eklemeye kapalı bi de profili msj bile atılmıyor. bi de namuslu çıktı sorma yav
ama en son dün artık delirdim hiçbişi yapamamaktan faceten şikayet ettim inş profili kapanır
sen ne yazmıştın msnden?? sonra bıraktı mı peşini sevgilinin?
böyle kızları boğmak istiyorum yaaa
canım benım şöyle oldu. benimki tatile gıtmıştı orda karşılaşmışlar.. buna mail atmış işte senı gördum tekrar beraber olmak ıstıyorum gelıp yanına konuşucaktım ama ailen vardı konuşamadım burdan yazıyorum felan facebookta gördum nişanlanmıssın üzüldüm felan yazmışş.. aptalı göruyomusunuz benım oldugumu bıldıgı halde yüzzüsluğe bak.. neyse sonra işte ben bunu benımkıne söyledım kızdı felan ben ona sorcam dedı.. sonra msn de ona ağzına gelenı söyledı ben senı gurulu bılırdım ne biçim ınsanmşsın sevdıgım bı kız oldugunu bıldıgın halde attığın maile bak senın yüzünden aramız açılcaktı felan iyice küçülttü onu sonra sakın bı daha msj atma karşılaşsakta slm verme konuşma sakın dedı engelledi.. :)))) ayy ama gerçekten bu nasıl iş anlamadım insanda gurur olur bıraz.. bu zamandaki kızlara anlam veremıyorumm çekici gelıyo galıba eski sevgılilieri :) ama avucunu yalaar bırakmam aşkımıııııııııııııııı.. rezil oldu zaten salakkk...
Madem bu kadar sevgiline güveniyorsun bence sakın ama sakın sinirlendiğini delirdiğini çıldırdığını belli etme adam bak herşeyide anlatıyor sana yoksa sen ona dırdır edip bu konuyu sürekli konusursanız bir ikincisinde sana anlatmaz.Sen kızı gördün mü dişini sık sarıl sevgiline.Hatta kıza sinirli sinirli bakma gülümse selam ver.Yani onu şaşırt.Bu durumda beklenecek tepkileri değilde beklenmeyecek tepkileri gösterirsen kız şaşırır yani etkilemediğini anlat.Bu konunun uzamasıda ilişkinizi yıpratır kız anca kendi içinde tepinir durur takılmıycak gibide değil ama dediğim gibi dişini sık .boshayallersmile