• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karşı apartmandaki aşkımın eski sevgilisi!!

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlarr bu ara kafama çok takılıyor
sevgilim benle çıkmadan önce karşı apartmandan bi kızla çıkmış 5 ay kadar
3 ayı yaz tatilinde geçmiş ve sonradan ayrıldıktan sonra kız peşinden çok koşmuş
ama artık nefret ettirmiş kendinden
eski sevgilisi olması beni ilgilendirmez ama kız biz çıkarken de bazı girişimlerde bulunmuş
çıkmaya başladığımız ilk doğum gününde fln kapısına hediye bırakmış, bizi gördüğünde mutluluklar dilerim diye msj atmış vs
bunu yeni söyledi çünkü daha yeni çıkmaya başladığımız zaman diye söyleyememiş
ayrıca sevgilimin aynı kat komşuları da bu kızın akrabaları ve sürekli yok eşimin karnı çok ağrıyor yok kalbi çok hızlı atıyor fenalaştı diye diye sevgilimi çağırıp duruyorlar saçma sapan şeler bile olsa (sevgilim doktor da)
geçen gün de asansörde karşılaşmışlar kızla
kız nasılsın diye sormuş sevgilim de sert bi şekilde iyiyim saol demiş
sevgilim konusunda hiiiiiç bi şüphem yok yalnızca yeterince sert tepki veremediğini düşünüyorum
aslında tepki veriyor ama kız da çok yüzsüz anladığım kadarıyla
hala arada sevgilim mutfakta sigara içtiğinde kız balkona çıkıyormuş sevgilim de kaçıyorum o zaman başka odaya diyor.
bi yandan bana herşeyi anlattığı için sevgilime daha çok güveniyorum kızsam bile hiç bişeyi saklamaz ama çok uyuz oldum bu kıza üstelik tam da önünde..
bugün de giderken ben asansörde aynı kat komşularının beyi ile denk geldim aynı kata bastık siz kime geldiniz dedi ben de aşkımın adını ve ablasının adını söyledim
sonra da kata geldiğimizde içeri girmesine rağmen aşkım kapıyı açana kadar kapıyı kapatmadı adam dinledi heralde.. ben de aşkımmmm diye bağırdım apartmanda artık sinir oldum
ayrıca gıcıklığuna aşkımla gittim mutfakta oturduk öpüp durdum aşkımı :))
kız da sanırım balkondaydı ailesiyle çok bakmadım ama dayanamadım artık çok sinirlenmiştim napıyım
ayrıca akrabalarının fln da bu kadar aşkımın üstüne gelmesi artık iyice kıllandırdı beni sanki resmen sevgilimi yamamaya çalışıyorlar
2 gündür bu kızın muhabbetini yapıyoruz sevgilime asansörde yeterince tepki veremediğini söyledim o da daha sert olucağına karşı söz verdi ve bi daha konuşmıcaz tamam dedim çünkü hem ben çok sıkıldım artık hem de aşkıma da sürekli o kızı düşündürtüp durmak istemiyorum
şimdi bugün mutfakta onların önünde oturarak ilk ihtarı yaptığımı düşünüyorum kıza
bi daha bişey yaparsa başka bişey yapıcam yine
ama 3. kez yaparsa kızın canına okumayı düşünüyorum
bi yandan da kendimi sakin tutmaya çalışıyorum
bana akıl verin lütfen biliyorum kaptırdım çok uzun yazdım ama..
bu konuyu kapatıp gidiyim mi.. yoksa kızın canına mı okuyayım? okucaksam nası okuym? bu sefer de aralarını bozuyorum diye mutlu olıcak diye bişey yapamıyorum...
kısacası başka kızlara karşı tutumum ne olmalı (abartanlar dahil) karar veremiyorum
sevgilime açıkçası yavşayan çok kız oluyor en ufak şeyleri bile anlatır ve şimdiye kadar ben tepki vermedim o kendinden uzaklaştırmayı başarıyor bi şekilde diye ama bu kızın sürekli gözünün önünde olması çıldırttı benii

NOT=bu arada aşkıma çok güveniyorum tekrar söyleyeyim en ufak şeyi bile anlatır hani o açıdan yorumlamazsanız sevinirim sitede hemen aldatıyor demeye meraklı bazı tipler var
kalp kırabilirim uyarıyorummmmm

yardımlarınızı bekliyoruumm sizce ne yapayımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten sevgilin o ilişkinin bittiğini söylemiş sana. Bu olayları sana anlatmasıyla da senin güvenini kazanmaya çalıştığını düşünüyorum.O kıza gelince zaten basit bir kızmış ki biten bir ilişkinin arkasından gurursuzca ve yüzsüzce koşturabiliyor.Bence o kızın seviyesine inmene değmez, zaten sevgiline çok güvendiğini de belirtmişsin.Bence böyle basit bir kişilik için seviyeni düşürme tatlım, sevgiler... opuyorumnanaktan

cnm bence kizla konusma yoksa kendini bisey zanneder havalara girer fln
bosver takma bence onu

haklısınız kızlar ben olsam ben de aynı sizin gibi söylerdim ama sürekli rahatsız ediceğini hissediyorum sanki hiç olmasa sürekli karşılaşıcakları kesin evleri tamamen karşılıklı ve sürekli balkondalar ailecek kabak gibi karşıdalar yani kendimi buna alıştırmam biraz zaman alıcak sanırım :olmaz:
peki başka şeyler yaparsa yine de bişiy yapmıyım mı dersiniz?

en büyük avantajınız sevgilinize güvenmeniz sanırım..
o kıza gelincede çok yüzsüzmüş cidden..
bn de olsam çok sinir olurdum..
çünki hani yaşanmış bitmiş desem sürekli göz önünde olması
çok çok sinir bozucu..her gördüğünde hatırlamak.
aslında onun seviyesine inmemeniz en doğrusu gibi gözüksede.
yaptığını marifet sanıp sizde tepki vermeyince dvm etmesini sağlayabilir..
bnce ufakta olsa bi ihtarda bulunun..mesala gayet mutlu olduğunuzu ve
kendine başka birini bulmasını söyleyebilirsiniz..
sevgilinizde tepkisini daha sert gösterebilir
akrabalarına gelincede..işi var yatıyo gibi geçiştirilebilir..yada gelemem der geçer..
son çarede oradan taşınmak olabilir galiba:)))

Son düzenleme:
en büyük avantajınız sevgilinize güvenmeniz sanırım..
o kıza gelincede çok yüzsüzmüş cidden..
bn de olsam çok sinir olurdum..
çünki hani yaşanmış bitmiş desem sürekli göz önünde olması
çok çok sinir bozucu..her gördüğünde hatırlamak.
aslında onun seviyesine inmemeniz en doğrusu gibi gözüksede.
yaptığını marifet sanıp sizde tepki vermeyince dvm etmesini sağlayabilir..
bnce ufakta olsa bi ihtarda bulunun..mesala gayet mutlu olduğunuzu ve
kendine başka birini bulmasını söyleyebilirsiniz..
sevgilinizde tepkisini daha sert gösterebilir
akrabalarına gelincede..işi var yatıyo gibi geçiştirilebilir..yada gelemem der geçer..
son çarede oradan taşınmak olabilir galiba:)))

canım sevgilimi zaten abuk subuk şeylerden çağırdıklarında ablası evde yok fln diyor
ama sağlık sonuçta ters bişey olabilir diye endişelendiğinde gidiyor
ben de o vebalin altına giremem asla gitme de diyemiyorum o yüzden
biri kalp krizi geçirse mesela allah korusun gitme dedim diye gitmesin diyemem işte vicdanım elvermiyor
ama kendi adına o tarafa hiç bakmıyormuş mesela ablası da dedi ben baktığımda fln da bugün kızdı niye bakıyorsun diye
kendi odasının kalın perdesini de hiç açmaz bilirim ama nedenini bilmiyordum meğer bundanmış :)
sürekli göz önünde olması çok kötü gerçekten biraz hazmetmem gerekicek
bi daha bişey olursa bi şekilde ulaşıp ses edicem galiba dayanamam ama nası ulaşabilirim ki? msnini fln belki engellilerden bulurum sevgilimin msninden. telefonunu da uğraşsam bulabilirim sanırım
yoksa köşede kıstırıp senden ötürü mü benden ötürü mü yapsam? delikafadulden

sinir oluyorum böyle kızlara . kız çok yüzsüzmüş. en iyisini yapmışsın canım öpmekle. )))) .amma bence bu kız yinede vaz geçmeyecek bence. sen onun adını soyadını biliyorsan facebookda bak belki bulursun.

cam cama ne kadar durur bunlar boyle cam cama =))
yanı yapabıleceın cok bısey yok erkek arkasın konusmasın bıle aslında ne gerek var yanı ama bı yandan da ıyı bılıyo musun sureklı gorup onu ama sureklı senı tercıh edıyor hanı gunun bırınde ortaya cıkıp da aklını karıstırma ıhtımalı yok hep ortada kız zaten
bosver mutlu ol sen gecmıse mazı derler erkek arkadasın ısteseydı onla beraber olurdu ama sneın yanında cıdden ıstemıyo onu demekkı
kıza da yapabılecegın cok bısey yok sevgı gosterılerıne devam et derım =)

ayy okurken çıldırdım hee.
nasıl yüzsüz nasıl gurursuz insanalr var böyle ya.
insanı katil edecek tipler bunlar...

takma onu arkadaşım yokmuş gibi davran sevgilinlede açmayın konusunu...
ani derler ya havlayan köpek ısırmaz bu da öyle olur havlar havlar bakar bi tepki gelmiyor en sonunda susar...

demeden geçemeyeceğim bnm sevgilimin eski sevgiliside bizimle tam 4 ay uğraşmıştı yalan yalan üstüne neler saçmalamıştı düşünün dinimizi bile kendi karaktersizliğine alet etmişti...
ama işte bi zaman sonra hav hav demekten yoruldu baktı yoluna...

nazli facebookta kızı buldum ama bütün seçenekleri kapatmış ne ekleyebilirim ne mesaj atabilirim

offf kızlar evet takmamaya çalışıyorum sevgilim zaten benle olmasa bile istememiş onu eskiden
karşılaşmamak için artık iki apartman arasındaki bakkala değil daha uzaktakine gidiyormuş bişey alması gerektiğinde fln daha bi sürü şey
yani sevgilim yeterince dikkat ediyor ama ben istiyorum ki kız sevgilimi gördüğünde topuklayarak kaçsın yani öyle gözünü korkutmak istiyorum.. tabii bu mümkün mü bilemiyorumm

canım çok zor bir durum cidden...ama sevgilin zaten seni seçmiş ve rahatsız oluyor o yönden şanslısın....sana anlatmayadabilirdi...yapılcak çok birşey yok gibi...çünkü peşini bırak filan dediğinde kendini bişey sanar...segilinle konuşucak konusu olmuş olur...daha çok büyür.keşke o evden taşınabilseydi.....

canım çok zor bir durum cidden...ama sevgilin zaten seni seçmiş ve rahatsız oluyor o yönden şanslısın....sana anlatmayadabilirdi...yapılcak çok birşey yok gibi...çünkü peşini bırak filan dediğinde kendini bişey sanar...segilinle konuşucak konusu olmuş olur...daha çok büyür.keşke o evden taşınabilseydi.....

evet canım aynen o sebepten ben de susuyorum bu sefer havalanıcak sevgilimle bağlantı kurmaya çalışıcak çok doğru diyorsun
evden taşınma ihtimali hem var hem yok
kendi evleri. ablasıyla oturuyor sevgilim. zaten onlar da akrabalarından fln da çok şikayetçiler.
ancak sevgilim izmirde kalmak istiyor benim için bu yüzden de orda yaşamaya devam eder yani evine uzak bi yerde olmazsa işi
neyse en iyi gözdağı ona benim ordaki varlığım olucak sanırım
hele bi de denk gelirsem kızla (ki yakındır :D) o zaman ne yapıcam ben ya... kudururum artık iyice :olmaz:

bencede kızla öyle gidipde konuşupda canını başını yolupda muhatap olma hiç
hakikaten degmez. birde aranızı bozdugunu düşünüp egosunu tatmin edicek...

en iyisi onun gözlerinin önünde sevgiline dahada sokul
olmadı kucagına otur sevgi patlaması yaşa :1::1::1:

asansörde denkmi? geldiniz olduda bi gün.
sevgilinle yada tek ken.
kıza nispet yapar bi konuşma yap hem onu ikaz et hemde nispet et bence kudurur sempatiksalakcinni

Canım sevgilinin iyi niyetinden benimde şüphem yok, az çok yazılarını yorumlarını takip ediyorum, hem öyle bir niyeti olsaydı kalkıp sana anlatıp aklına sokmazdı hiç, bu yüzden onu zor durumda bırakacak mahçup edecek birşey yapma bence...
Sen o kıza çatarsan inan onu çokk mutlu edeceksin, senin kendisini kafasına taktığını ve ondan rahatsız olduğunu bilecek ve bu ona inanılmaz keyif verecek.. sakın onla bir tutma kendini en azından onu bir tehlike olarak gördüğünü zannetmesin.. ona en güzel cevabı verecek olan erkek arkadaşın... Çünkü bu tipler arsız olurlar kalkıp sana eğer rahatsız oluyorsa bana kendisi söyler diyebilir ve sen onu oracıkta boğabilirsin :delphin: Erkek arkadaşın koysun tepkisini anlayabileceği dilden, sen hiç senle muhatap olma zevkini yaşatma ona.. sevgiline yakın dur, ilişkinizi etkilemesine izin verme bu onu bitirir zaten hayatım.. azıcık sabır..

off evet kızlar sabretmeye çalışıcam çok sağolun destekleriniz için
böyle şeylere alışmam lazım ne yazık ki sevgilimin başına böyle şeyler pek sık geliyor
gereken cevabı veriyor ve diğerlerinden kurtuluyor hep
ama işte bu kadar gözönünde olması bu kızın kurtulmasına fırsat vermiyor
ben de dediğiniz gibi ona bıraktım herşeyi zaten bişey olursa anlatır yine
üstelik çok daha saçmaladığı zamanlar olmuş o zaman bi etkide bulunmadım ben
şimdi kalkıp bişi yaparsam biliyorum ki mutlu olıcak beni konuşuyorlar fln diye
bu zevki tattırmıcam ona istediğini elde edemicek guclubacismile
tabi saçma sapan bişi yaparsa bundan sonra yani artık benim müdahale etmemi gerektircek bişi
o ne olur bilemem ama o zaman duramam artık

Sevgilin de ona karşı boş olmasaydı sana gelip herşeyi anlatmazdı zaten.

Bence de şüphe duyman ,güvenmemen için bir neden gözükmüyor .

Siz mutlu olmaya bakın ,boşverin onu bunu.

Ama kız harbiden baya sırnaşıkmış.Yüzsüz şey.Ne işin olur elin sevgilisi olan adamıyla bilmem :mymeka: sanki başka erkek kalmadı .:mymeka:

Sevgiliniz ciddi br tepki versin birdahakine o zaman yanından bile geçemez.

ayy gerçekten çok sinir bozucu bi durum allah sabır versin sana öncelikle...sakin çizgini hiç bozma sana en net bunu söyleyebilirim çok zor bi durum tabi ama.,o yokmuş gibi davran o tarafa bakma görsen bile geç git konuşmaya bile değmez.,ona kızarak onumu mutlu ediceksin yoksa kendinimi? yani onun istedi zaten şuan o senin ona laf atman prim verme böyle şeylere.,sevgilinin sanada güvenide artar.bak artık umursamıyor gerçekten bunun lafını etmiyor diye ..,çok zor en baştada söylediğim gibi ama bi insana en büyük cevabı o yokmuş gibi davranarak verirsin canım unutma yerimseniben

Bu kız sevgiline Bir daha msj atarsa cvBı sen yaz.. rahatsız etmemesini söyle.. şimdi sadece Beklemede ol.. Benim sevgilime de kızın Biri msj atip duruyodu.. 2 msj da sustum saBrettim. 3. de Ben yazdım.. git Başka kapiya, sevgilime Bi daha msj atma çok kötü olur dedim tırnaklarımı çıkardım.. o oldu.. al sevgilini Başına çal dedi haspa.. :delphin:

Back