Kars///36

Evet çok mutlu etti.........hiç beklemediğim halde küçük küçük hediyeler almış......baktım sıraya geçmişler küçükten büyüğe,önce oğullarım sonra eşim verdi hediyelerimi......

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım...Ne güzel oğlun da büyümüş de annesine hediye veriyor:nazar: maşallah kendine iyi bak öptüm canım benimmmmm.....a.s.

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım...Ne güzel oğlun da büyümüş de annesine hediye veriyor:nazar: maşallah kendine iyi bak öptüm canım benimmmmm.....a.s.
evet bugünleride gördüm ya çok şükür...................sende kendine iyibak.......:1hug:

Canım ben mekez - bozkale köyündenim. Bilmiyorum ama adı değiştimi. Karsın merkezinde teyzem oturuyor. Ailem ve bir çok akrabam 30 senedir istanbulda anlayaçağın kars kütükte kalmış.Kendine iyi bak bende öptüm canım.....a.s.

slm bende karslıyım daha dogrusu annem ve babam karslı ben ıst dogdum ama akrabalarımın cogu karsta amcamlar halam falan, bır cok kere karsa gıttım, muhtesem bı yerrrrrr

slm bende karslıyım daha dogrusu annem ve babam karslı ben ıst dogdum ama akrabalarımın cogu karsta amcamlar halam falan, bır cok kere karsa gıttım, muhtesem bı yerrrrrr
selam canım............bende karstan 13 yaşımda ayrıldım....birdahada gitmek nasip olmadı......

slm arkadaslar bende karslıyım daha dogrusu annem ve babam karslı ben ıst dogdum ama akrabalarım var amcamlar halam falan, karsa bır cok kere gıttım muhteseme bı yerrrrr

Hoşgeldin canım....Ne şanslısın ben 4 yaşında gitmişim hiç hatırlamıyorum canım....Ben birkez de olsa oraları görmek havasını koklamak istiyorum....Bu arada köyünün adı ne canım.....a.s.

slm arkadaslar bende karslıyım daha dogrusu annem ve babam karslı ben ıst dogdum ama akrabalarım var amcamlar halam falan, karsa bır cok kere gıttım muhteseme bı yerrrrr

hoşgeldin canımm bende aynı senin gibiyim neresindensin karsın

JNAZ Diyet Takimlarina Bekleniyor Buradaysa Duyurulur

sanada hayırlı cumalar canım...sendemi diyet grubundasın.........bende 3. gruptayım.................a.s.

ana sende şişkoymuşsun kız burdan bakınca hiç belli olmuyor .3 gruptan diyince merekten gittim kilona baktım 94 kiloymuşsun benden 10 kiloçuk şişmansın nolucak bu kilolar kafamçokkarıştı

93 canım 93.......bilirsin kilolular için gram lar bile önemlidir:roflol:benim boyum 1.70.........senin boyun kaç

canım yoksa alındımmı kız valla sak yaptım benim boyum 1.65 Şeniz
aşkolsun osicim...............ben kendimle dalga geçerek öyle yazdım.............alınırmıyım hiç.............sonrada boyunu merak ettim.....:1hug:a.s.

okudum cevep yazdım arada ugra bende sizin takıma ugrarım canım ben kendim kilomu saklamam bazı kilolu hanımlar hem saklar hemde cok hassas olurlar laf söyletmezler canım gözüken köy kılavuz istemez dimi şişkoyuz işte Kötü Kazen
aynen katılıyorum....kilolarımla barışığım lafına hiç inanmıyorum,zayıf olmayı bende istiyorum ama kilolarımla dalga geçmeyideçok severim .......yerimseniben

X