Kars///36

ama biraz önce cevap yazdım oraya bundan sonra buraya yazarım canım bende düşündüm acaba yazıyorum ama bir şey olurmu diye yazmış oldum bidaha yazmam canım

benim için hiç önemli değilde güzelimm ordaki konu farklıya ondan dedim bende

kaz gecesine gelincede güzelim hani dernekler varya onlar arada bir böyle geceler düzenlerler kaz ikram ederler bilet karşılığında gidiliyo bi de meltem tv de canlı yayınlanıyo genelde

canım benimm hani bizim evin oradan geçiyomuşsun ya uğra tabiki beklerim her zaman

babamlar mutlaka biliyordur .meltem tv babam izliyor galiba yanılmıyosam hafdada asıklar cıkıyor .ugrarım annene söylüyecem netten tanıdıgımıKötü Kazenbir haftaya kadar 10 milyar ayarla yoksa söylerimKötü Kazen

ayy düşünsene böyle bir ortamı ben başka bişey söylüyorum sen başka :roflol::roflol:

osicim ben bu arada diğer topicteki msj larımı editledim oraya girersen şaşırmayerimseniben

Himmm Nerede Bu Kaz Gecesi Bakalim... Kaz Var Ve Ben Yokum Imkansiz Bir Olay Bu:KK43:

Ya kızlar bişi önereceğim bizde k.k karslılar olarak bir gün toplansak nasıl olur ben hemşehirlilerimle tanışmayı çok isterim:))) tabi bu benim fikrim

canım benim evim e -beş üstünde göztepe köprüsünü gecince seh samil lisesi var orda ünalan diye geçiyor biliyormusun?

Biliyorum canım orayı yakınmışsın. ama 1 mart toplantısına gelemeyeceğim malum çalışıyorum:KK43: sen karsın neresindensin

kaz gecesi diye birşeymi var bu tüm karslılar biliyomu bu kaz olayını ben nasıl karslıyım bilmiyorum:eek:klava::eek:klava:
Merak etme osi bende bilmiyorum..............arkadaşlar bizi aydınlatın lütfen:1hug:

iyi akşamlar kızlarrr bugün misafirlerimiz varda o yüzden giremiyorum pek hazır işlerimi bitirmişken bi uğrayayım dedim

kaz gecesi diye birşeymi var bu tüm karslılar biliyomu bu kaz olayını ben nasıl karslıyım bilmiyorum:eek:klava::eek:klava:

osi esimin koyunun dernegi duzenliyor. kaz yeniyor ve yoresel sanatcılar cıkıyor, halaylar cekiliyor.

bu arada simdi geldik geceden...

ben böyleyim işte cok zeki kadınım şaka açtıgın konuda söylemişsin dudulluda oturdugunu benimde annemler oturuyor

nerde yazdığımı hatırlamıyorum ama olsun.
bu gece gaziosmanpasadaydık. kaz gecesi taa ordaydı.

canım actıgın konulara bak görürsün .yardımcı abla aradıgını yazmışsın orda okudum .gerçekten kaz etimi dagıtıyolar ben kaz etini hiç sevmem hatta annem pişirdigi zaman eve girmezdim kırmızı kırmızı migdem bılanıyor aman karslılar duymasın

dogru dogru sen deyince hatırladım. ihtiyarlıyorumkafamçokkarıştı

ben de sevmem kaz etini. ben kırmızı eti de sevmem zaten. karslılar eti cok sever.

X