- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
- Konu Sahibi EU1
doğum gününde tek taş alan kimbilir sevgililer gününde ne yapar?
bilmiyorumki tatlım bu sefer ser veriyo sır vermiyo belkide bişey almamıştır :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğum gününde tek taş alan kimbilir sevgililer gününde ne yapar?
Herkese iyi geceler. Eşimle yemeğe gitmiştik yeni geldik....Hediyesini de almıştı ama ben bişeycik alamadım mahcup oldum Kızımızı da kayınvaildeme bırakmıştık..Harıkaydı umarım sizlerde çok mutlusunuzdur....Allah'a emanet olun...Şeniz a.s.:asigim: :1hug:
nurocum bu ne romantiklik............yemek ha.......kıskandım şimdi........
olsun canım sende yarın bişeyler yaparsın eşine............
aman canım rabbim mutluluğunu daim etsin
Amin canım. İnşallah senin eşin de seni mutlu eder.
boş ver birazda biz almayalım görsünler nasıl oldugunu
Tamam o zaman anlaştık..............Ama bakın eğer ben gelemezsem boy boy resimlerinizi çekip bu sayfaya koyun...........sizi görmüş oluruz................
Evet çok mutlu etti.........hiç beklemediğim halde küçük küçük hediyeler almış......baktım sıraya geçmişler küçükten büyüğe,önce oğullarım sonra eşim verdi hediyelerimi......Aslında ben evde kutlarız diye düşünmüştüm kızımız küçük ya ama sağolsun annem evdeydi o ilgilendi kızımızla....Kıskanma canım benim eminim senin eşinde seni çok memnun etmiştir.......
inş canım büyük bir ihtimalle katılacağım.ama söz verdimmi yapmak isterim,elimde olmayan sebepler çıkarsa diye öyle dedim.........:1hug:
tamam canımm resimleri merak etmede inşallah sende katılırsın aramıza:1hug:
inş canım büyük bir ihtimalle katılacağım.ama söz verdimmi yapmak isterim,elimde olmayan sebepler çıkarsa diye öyle dedim.........
dur kız nuro nereye gidiyon buluşmaya gelicenmi bari onu söylede git
niye olmasın eşimde benim herşeyim ama o bana almıyor benim ne hizsettigimi anlaması lazım
bi eşim olsunda allahın izniyle güzelim a.s
çok sağol ayrıcaa.s.