Kars///36

doğru dedin.........Kesin değil ama olabilir yani oğlumun ameliyatı aksamazsa iyileşmiş olursa çok istiyorum ...............o zaman sizin içinde uygunsa öyle yapalım

Herkese iyi geceler. Eşimle yemeğe gitmiştik yeni geldik....Hediyesini de almıştı ama ben bişeycik alamadım mahcup oldum:eek: Kızımızı da kayınvaildeme bırakmıştık..Harıkaydı umarım sizlerde çok mutlusunuzdur....Allah'a emanet olun...Şeniz a.s.:asigim: :1hug:

nurocum bu ne romantiklik............yemek ha.......kıskandım şimdi........
olsun canım sende yarın bişeyler yaparsın eşine............

gonca gül bende osiyle aynı şeyi düşündüm sanırım bu şekilde daha iyi olur

Herkese iyi geceler. Eşimle yemeğe gitmiştik yeni geldik....Hediyesini de almıştı ama ben bişeycik alamadım mahcup oldum:eek: Kızımızı da kayınvaildeme bırakmıştık..Harıkaydı umarım sizlerde çok mutlusunuzdur....Allah'a emanet olun...Şeniz a.s.:asigim: :1hug:

aman canım rabbim mutluluğunu daim etsin:nazar:

nurocum bu ne romantiklik............yemek ha.......kıskandım şimdi........
olsun canım sende yarın bişeyler yaparsın eşine............

Aslında ben evde kutlarız diye düşünmüştüm kızımız küçük ya ama sağolsun annem evdeydi o ilgilendi kızımızla....Kıskanma canım benim eminim senin eşinde seni çok memnun etmiştir.......

Tamam o zaman anlaştık..............Ama bakın eğer ben gelemezsem boy boy resimlerinizi çekip bu sayfaya koyun...........sizi görmüş oluruz................

:1hug:
Tamam o zaman anlaştık..............Ama bakın eğer ben gelemezsem boy boy resimlerinizi çekip bu sayfaya koyun...........sizi görmüş oluruz................

tamam canımm resimleri merak etmede inşallah sende katılırsın aramıza:1hug:

Aslında ben evde kutlarız diye düşünmüştüm kızımız küçük ya ama sağolsun annem evdeydi o ilgilendi kızımızla....Kıskanma canım benim eminim senin eşinde seni çok memnun etmiştir.......
Evet çok mutlu etti.........hiç beklemediğim halde küçük küçük hediyeler almış......baktım sıraya geçmişler küçükten büyüğe,önce oğullarım sonra eşim verdi hediyelerimi......

:1hug:

tamam canımm resimleri merak etmede inşallah sende katılırsın aramıza:1hug:
inş canım büyük bir ihtimalle katılacağım.ama söz verdimmi yapmak isterim,elimde olmayan sebepler çıkarsa diye öyle dedim.........

Kızlar ben çıkıyorum................hepinize iyi geceler.yarın görüşürüz..............:1hug:a.s.

dur kız nuro nereye gidiyon buluşmaya gelicenmi bari onu söylede git

niye olmasın eşimde benim herşeyim ama o bana almıyor benim ne hizsettigimi anlaması lazım

Canım günaydın ben gelemiyeceğim buluşmaya belki daha sonra...
Bak biryerde yazmıştın kaçıncı sayfa hatırlamıyorum tek taş almaya niyetlenmiş pahalı diye alamamış....Sonuçta niyet önemli parası çıkışmamış bikere almadı diye kızma birlikte olmanız yeterli canım benim başka zaman alır....kendine iyi bak....a.s.

bi eşim olsunda allahın izniyle güzelim a.s
çok sağol ayrıcaa.s.

Olur canım inşallah ilk adımı atmışsınız zaten...Allah gönlüne göre versin tez vakitte kavuşmanız dileğiyle kendine iyi bak....a.s.

X