- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.867
Yaa gerçekten miBu tarif kek ve pasta kategorisinde hep yapılırBizde bilinmeyen tarif yoktur
Bilmediğimiz tarif yok gibiYaa gerçekten mi
Korona geldi benim günlerin hiçbiri kalmadı tariflerden o kadar uzak kaldım ki anlatamamgünler olunca hizaya geliyordum değişik tarif sunayım hanımlara diye
ÖyleymişBurda tarifleri konu açıldığı gün dakikasında kapıyorlaracele et
Ben de hangi restoran kafe iyi yapıyor diye biliyorumBilmediğimiz tarif yok gibi
Bizde sıkıldıkça yeni şeyler keşfettikBen de hangi restoran kafe iyi yapıyor diye biliyorumpandemide o kadar saldım ki anlatamam
Darısı başımaBizde sıkıldıkça yeni şeyler keşfettik
O zaman sen bize sofra kuramazsınDarısı başımageçen canım Magnolia çekti kim yapacak bunu ya deyip kafeye geçtim yedim
Sen öyle sanO zaman sen bize sofra kuramazsın
Görelim o zamanSen öyle sanyaptım mı yapıyorum elimden hiçbir şey kaçamaz baklava tarhana mantı kek börek bu hafta tarhana yapıcam hiç kalmadı evde biraz da satıyorum etrafa malzeme parası çıkıyor
Bi tane daha buldum o da ayrılmışGörelim o zaman2 tarif bulalım ve sofrayı görelim
Çok teşekkür ederim mavişimŞimdiden kolaylıklar diliyorum canımEminim harika yapacaksın
Sağol ablacımMavişim harika olmuş ellrine sağlık olsun,yarışmada başarılar dlerim sanada
Ellerine sağlık olsunSağol ablacım
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık harika görünüyor özellikle kekbide yaprak sarması bide patates salatası bide poğaça hepsi çok güzel bol sanslar
Sağol komşumSakallı poğaçalar yüzüme battı
Sarmalar beni sarmadı kuzum
Karpuz kekin çekirdekleri boğazıma kaçtı
Salatanın yoğurdu ekşimişti
Kısır da çok kısıtlı malzemeler vardı
O yüzden ben beğenmedim benimm puanım 100
Kooommmşuuuuu döktürmüşsün yineee övüp övüp puanım 3 diyorlar ya yarışmada ona atıfta bulundum samimiyetine sığınarak yoksa yukardaki yorumlar külliyen yalan yani
Sarmaları dizişin bile harika yaa sana ne yorum yazsam az kalır maaşallahSağol komşumTeşekkür ederim
Güzel ve samimi yorumun için
Çok sağol canımSarmaları dizişin bile harika yaa sana ne yorum yazsam az kalır maaşallah