Sağol evvoşumEllerine emeğine sağlık mavişim çok güzel olmuş hepside bol şanslar❤
Rica ederim valla karpuz kekin şahane olmuş diğerleri de öyleSağol evvoşumTeşekkür ederim
Beğenmene sevindimRica ederim valla karpuz kekin şahane olmuş diğerleri de öyle
Perşembeye kaldı ya mavişim bugün yaprak aradım resmen salı günü pazardan alırım artık orda daha güzelleri oluyorBeğenmene sevindim
Senide merakla bekliyorum
Şimdiden kolaylıklar diliyorum canımPerşembeye kaldı ya mavişim bugün yaprak aradım resmen salı günü pazardan alırım artık orda daha güzelleri oluyor
Sağol canımEllerine sağlık canım sana birşey diyeyim mi katılırsam ben de bunu yapmayı düşünüyordumnasıl tadı güzel mi.
Evet kek canım katılırsam kafamda onu belirlemiştim. Ellerine sağlıkSağol canım
Keki soruyorsun galibaevet tadı çok güzel. Meyveli olduğu için hafif bir tatlı. Tavsiye ederim hemde pratik
Başka bir tarifle de katılabilirsinEvet kek canım katılırsam kafamda onu belirlemiştim. Ellerine sağlıkben de yapıcam onu çok merak ediyorum.
Evet canım sağolBaşka bir tarifle de katılabilirsin
Sağol canımŞimdiden senin de ellerine sağlık olsun
Evet katılırsam atıcam daha süre var son tarihe baktım kimler ne yapıyor diye takip ediyorum
Canım tarifler bitmeden tarifini ayırtEvet kek canım katılırsam kafamda onu belirlemiştim. Ellerine sağlıkben de yapıcam onu çok merak ediyorum.
Bunu kimse yapmaz sanıyordumCanım tarifler bitmeden tarifini ayırt
Aklındaki tarifleri Nevreste ye yazman gerekiyor. Belki düşündüğün başka bir tarifi de biri almış olabilir :)Bunu kimse yapmaz sanıyordumkarar vereyim ben yine birşeyler bakayım değişik
Bu tarif kek ve pasta kategorisinde hep yapılırBunu kimse yapmaz sanıyordumkarar vereyim ben yine birşeyler bakayım değişik
Dur kız şuan aklımda yok dün internetten bakmıştım kimse yapmaz sanıyordumAklındaki tarifleri Nevreste ye yazman gerekiyor. Belki düşündüğün başka bir tarifi de biri almış olabilir :)
Neler yapılmayacak yada alınmamış ancak bu şekilde öğrenebilirsin ve sana yardımcı olur
Burda tarifleri konu açıldığı gün dakikasında kapıyorlarDur kız şuan aklımda yok dün internetten bakmıştım kimse yapmaz sanıyordumyarın bakayım değişik birşeyler