- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.337
Sağol evvoşum Teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık mavişim çok güzel olmuş hepside bol şanslar ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol evvoşum Teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık mavişim çok güzel olmuş hepside bol şanslar ❤
Rica ederim valla karpuz kekin şahane olmuş diğerleri de öyleSağol evvoşum Teşekkür ederim
Beğenmene sevindimRica ederim valla karpuz kekin şahane olmuş diğerleri de öyle
Perşembeye kaldı ya mavişim bugün yaprak aradım resmen salı günü pazardan alırım artık orda daha güzelleri oluyorBeğenmene sevindim
Senide merakla bekliyorum
Şimdiden kolaylıklar diliyorum canım Eminim harika yapacaksınPerşembeye kaldı ya mavişim bugün yaprak aradım resmen salı günü pazardan alırım artık orda daha güzelleri oluyor
Sağol canımCanım çok güzel gözüküyorlar ellerine sağlık
Sağol canımEllerine sağlık canım sana birşey diyeyim mi katılırsam ben de bunu yapmayı düşünüyordum nasıl tadı güzel mi.
Evet kek canım katılırsam kafamda onu belirlemiştim. Ellerine sağlık ben de yapıcam onu çok merak ediyorum.Sağol canım
Keki soruyorsun galiba evet tadı çok güzel. Meyveli olduğu için hafif bir tatlı. Tavsiye ederim hemde pratik
Başka bir tarifle de katılabilirsinEvet kek canım katılırsam kafamda onu belirlemiştim. Ellerine sağlık ben de yapıcam onu çok merak ediyorum.
Evet canım sağol başka bir tarif de olur bir araştırayımBaşka bir tarifle de katılabilirsin
Sağol canım Şimdiden senin de ellerine sağlık olsun
Evet katılırsam atıcam daha süre var son tarihe baktım kimler ne yapıyor diye takip ediyorumNevreste ye özelden mesaj atabilirsin
Canım tarifler bitmeden tarifini ayırtEvet kek canım katılırsam kafamda onu belirlemiştim. Ellerine sağlık ben de yapıcam onu çok merak ediyorum.
Bunu kimse yapmaz sanıyordum karar vereyim ben yine birşeyler bakayım değişikCanım tarifler bitmeden tarifini ayırt
Aklındaki tarifleri Nevreste ye yazman gerekiyor. Belki düşündüğün başka bir tarifi de biri almış olabilir :)Bunu kimse yapmaz sanıyordum karar vereyim ben yine birşeyler bakayım değişik
Bu tarif kek ve pasta kategorisinde hep yapılırBizde bilinmeyen tarif yokturBunu kimse yapmaz sanıyordum karar vereyim ben yine birşeyler bakayım değişik
Dur kız şuan aklımda yok dün internetten bakmıştım kimse yapmaz sanıyordum yarın bakayım değişik birşeylerAklındaki tarifleri Nevreste ye yazman gerekiyor. Belki düşündüğün başka bir tarifi de biri almış olabilir :)
Neler yapılmayacak yada alınmamış ancak bu şekilde öğrenebilirsin ve sana yardımcı olur
Burda tarifleri konu açıldığı gün dakikasında kapıyorlar acele etDur kız şuan aklımda yok dün internetten bakmıştım kimse yapmaz sanıyordum yarın bakayım değişik birşeyler