karnınız geriliyormu sizinde cok canım yanıyo

ben henuz 13 haftalik hamileyim amaozellikle sabahlari uyandigimda gobegim cok sert ve gergin oluyor..

bugun kivranarak uyandim heran patliycak gibi oluyor..daha erken diilmi benim icin bu gerilmeler filan..
yada gaz sancisi filanda benmi anlamiyorum..

ben henuz 13 haftalik hamileyim amaozellikle sabahlari uyandigimda gobegim cok sert ve gergin oluyor..

bugun kivranarak uyandim heran patliycak gibi oluyor..daha erken diilmi benim icin bu gerilmeler filan..

gaz sancisida olabilir ama ben hatirliyorumda benim dönem dönem karnim icten gerildi ve her gerilmeden sonra farkettim ki büyüdü..

canım bu genelde gazdan da olabiliyo ama sen yinede dikkat et derim :1ninca:ben o haftalarda genelde gazdan dolayı çok rahatsızlık duyuyodum tatlicadiarzu

allah allahh bence doktoruna danıs sureklı gıttıgın bı doktorun varsa arkadasım :KK66:
ben ılk aylarda sadece mıde bulantılarımı hatırlıyorum ay ne gunlerdı beee Kötü Kazen

sanmıyorum cnm benim de baştan beri hep aşağıdaydı kafası büyük bizimkilerin taşıyamıyorlar ağır geliyor hop diye aşağı dönüyorlarsırnaşık şey

koca kafalılar bı dogsun yıyıcem o kafasını tatlicadiarzu bana yururken cok baskı yapıyor aşağıya yanı kasıklarıma
ya bırde bnm karnımın buyumesı sankı yavasladı gıbı dun kuafore gıttım ordakı kadın şok oldu ben sizi 4-5 aylık hamıle zannettım dedı onun karnı burnuna değiyormuş :bbo:

koca kafalılar bı dogsun yıyıcem o kafasını tatlicadiarzu bana yururken cok baskı yapıyor aşağıya yanı kasıklarıma
ya bırde bnm karnımın buyumesı sankı yavasladı gıbı dun kuafore gıttım ordakı kadın şok oldu ben sizi 4-5 aylık hamıle zannettım dedı onun karnı burnuna değiyormuş :bbo:

CANIM HERKEZDE FARKLI OLUYOR BANADA CINSIYETI BELLI OLDUMU DIYE SORDULAR GECEN GUN BENDE DEDIM CINSIYETI 5 AYLIKKEN OGRENILIYOR NERDEYSE DOGURACAM 1 AY KALDI DEDIM SASIRDI
SAGLIKLI OLSUNLARDA CANIM

e geçicek helencim yeter ki saglıklı olsunlar benimde kalça kemiklerim müthiş agrıyor sanırım kemikler açılıyor bu yuzden sen dr una söyledin mi kasık agrıların oldugunu mutlaka söyle arkadaşım da agrım var demiş nts ye sokmuş dr erken dogum olabilir diye sakın hemen korkma saglıklı olsunlarda varsın 1, 2 hafta önden gelsinler benim kız da sanki dışarı çıkacka gibi valla ittiirip duruyor kzıyamam ben ona ay bir gelse de şu haziran ayı dogursak şunları kucagımzda olsalar ne güzel inşaallah amin inşaallah

bebeklerımızın yerlerı ıyıce daraldı . valla ben benımmıne cok uzuluyorum ya yazık yavrum böle kırılmaya fln calışıyor ıcerde artık gelselerde karnımızı sevmekten kurtulsak hayatım boyunca hıc bu kadar okşamamıştım kendımı vallaa hıc göbegımle konuşmamıştım mesela :))
artık bebegımle konuşmak o şaşkın bakışlarını görmek ıstıyorummmmmmmmmm

ya aynen canım benim aynen sana katılıoyurm evet ya gelselerde artık alsak kollarımızda olsalar ayrıca merak etme onlar orda çok mutlularmış bize başka turlu geliyor tabi annelik duygusuyla yaklaşıyoruz biz bu yuzden ama onlar sıkılmıyorlarmış bir sitede okumuştum asıl dünyaya gelince orayı çok aıyorlarmış anne karnı onlara bu dünyadan bile daha buyuk geliyormuş cemrecim allahın hikmeti işte

karnım hep yamuluyordu sola vede ozellıkle sag tarafa ama dun ve bugun hep ön tarafa yanı karnımın tam ortasına doğruu kasılıyor uzuyor karnım :) bebegım tam orda oluyor uzuncaa ama canımda yanıyor yani..

X