- 2 Şubat 2008
- 1.596
- 2
ben bebegımı bastan berı hep aşagıda taşıdım yoksa ben erkenmı dogurucam leynn :S
sanmıyorum cnm benim de baştan beri hep aşağıdaydı kafası büyük bizimkilerin taşıyamıyorlar ağır geliyor hop diye aşağı dönüyorlarsırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bebegımı bastan berı hep aşagıda taşıdım yoksa ben erkenmı dogurucam leynn :S
ben henuz 13 haftalik hamileyim amaozellikle sabahlari uyandigimda gobegim cok sert ve gergin oluyor..
bugun kivranarak uyandim heran patliycak gibi oluyor..daha erken diilmi benim icin bu gerilmeler filan..
yada gaz sancisi filanda benmi anlamiyorum..
ben henuz 13 haftalik hamileyim amaozellikle sabahlari uyandigimda gobegim cok sert ve gergin oluyor..
bugun kivranarak uyandim heran patliycak gibi oluyor..daha erken diilmi benim icin bu gerilmeler filan..
sanmıyorum cnm benim de baştan beri hep aşağıdaydı kafası büyük bizimkilerin taşıyamıyorlar ağır geliyor hop diye aşağı dönüyorlarsırnaşık şey
koca kafalılar bı dogsun yıyıcem o kafasını tatlicadiarzu bana yururken cok baskı yapıyor aşağıya yanı kasıklarıma
ya bırde bnm karnımın buyumesı sankı yavasladı gıbı dun kuafore gıttım ordakı kadın şok oldu ben sizi 4-5 aylık hamıle zannettım dedı onun karnı burnuna değiyormuş :bbo: