dün aksam ne cektigimi bir ben bilirim..kizim artik tüm karnimi kapladigindan her taraftan geriyor,dün cokta hareketliydi,karnim bir saga kaydi bir sola..canim yandi benimde sesimi cikarmadim ama esim dedi kipkirmizi oldun neyin var?birden beni ates basti..zor yürüdüm resmen..teorikle pratik anlasilmiyor..okadar edindigimiz bilgiler tecrübenin yaninda sifir kaliyor..düsünüyorum rahim kasilmasi olmasin, yok yok sadece yeri darda ondan diyorum..iki arada kaliyorum..bende annemi ve ablami aradim..
annem kiz yükü tuz yükü derler dedi kiz bebek zordur kizim dedi kolaymi sandin olacak okadar dedi..ablamda ben kizimda son aylarda hergün doguma gidecem sandim dedi,bir ara hic yürüyememisti ablam hatirliyorum bebek bacak sinirlerine baski yapmisti..birgün iyi olursun bir gün kötü dedi,ben birgün ev isi yapiyordum iyiyim diye bakiyordum ertesi gün adim bile atamiyordum..
düsünüyorumda ablam 40 hafta bekledi sonra tik yok,ve suni sanciyla dogum yapti,bende saniyorum hergün galiba kizim gelecek,eger onun gibi olursam daha 49 gün var görünüyor..
kendimi ilk defa bu kadar aciz hissetim,ben hastayken bile yatamam simdi bazen oluyorki kimildayasim gelmiyor..