- 24 Ocak 2015
- 22
- 6
- 3
- 41
- Konu Sahibi pakize10
-
Sağlıklı olarak bebeğine kavuşmuştursun inşallah.Bende bugün sezeryana giricem bi kaç saat sonra bebeğim 35 i bitirdi artık doktorum riske atmak istemiyo dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...
Allahım sağlıkla kucagina almayi nasip etsin ins bizide habersiz bırakma canım güzel haberlerinizi bekliyoruzBende bugün sezeryana giricem bi kaç saat sonra bebeğim 35 i bitirdi artık doktorum riske atmak istemiyo dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...
Kizlar merhaba.dilerim hepimiz bu zor gunleri atlatip saglikla bebeklerimize kavusuruz...
ben de ayni sorundan muzdaribim maalesef.22.haftada suyum geldi.5 gun hastanede yattim.serumlar antibiyotikler...25.haftadayiz simdi ....suyumuz su an bebegin yasayabilecegi sinirda ama oldukca az...surekli su icip,tatli yiyip dinlenmeye calisiyorum.ama endiseler beynimi kemirip duruyor.burada guzel haberleri okudugumda biraz da olsa umitleniyorum.
bakalim insallah saglikla bebeklerimizi kucaklariz.Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Merhabalar. Durumlarımız benziyor. Benim de 20.haftada suyum geldi. Şimdi hastanede yatıyorum suyum çok az. Karnımdan sıvı takviyesi yapmayı düşünüyorlar onu da ben istemiyorum riskli olduğu için.Kizlar merhaba.dilerim hepimiz bu zor gunleri atlatip saglikla bebeklerimize kavusuruz...
ben de ayni sorundan muzdaribim maalesef.22.haftada suyum geldi.5 gun hastanede yattim.serumlar antibiyotikler...25.haftadayiz simdi ....suyumuz su an bebegin yasayabilecegi sinirda ama oldukca az...surekli su icip,tatli yiyip dinlenmeye calisiyorum.ama endiseler beynimi kemirip duruyor.burada guzel haberleri okudugumda biraz da olsa umitleniyorum.
bakalim insallah saglikla bebeklerimizi kucaklariz.Allah hepimizin yardimcisi olsun...
23 hafta 4 gunlukkken benimde suyum bosaldi bir hafta once karindan su takviyesi yapildi sadece bebegin cevresinde yok dencek kadar az suyyum varmis verilen suda akmaya devm edito az az ne kadar aksada cevresinde kalir dedi dr um..12 gundur hastanede yatiyoeum antibotik tedavisi aliyorum sende durumlar nasilMerhabalar. Durumlarımız benziyor. Benim de 20.haftada suyum geldi. Şimdi hastanede yatıyorum suyum çok az. Karnımdan sıvı takviyesi yapmayı düşünüyorlar onu da ben istemiyorum riskli olduğu için.
Bu şekilde de takip edebiliriz dedi doktor ama ne kadar gider bilemiyorum. Sizin durumunuz nasıl şimdi inşallah iyi gidiyordur
23 hafta 4 gunlukkken benimde suyum bosaldi bir hafta once karindan su takviyesi yapildi sadece bebegin cevresinde yok dencek kadar az suyyum varmis verilen suda akmaya devm edito az az ne kadar aksada cevresinde kalir dedi dr um..12 gundur hastanede yatiyoeum antibotik tedavisi aliyorum sende durumlar nasil
Saklıbahçe biz 11 gün hastanede kaldık. O sürede hiç suyum gelmemişti. Kendi isteğimizle hastaneden ayrıldık. Evde yatıyorum sürekli. Suyum en son 1-2 cm kadardı. Ara ara gelmeye de devam ediyor. Antibiyotik kullanıyorum. Yarın dr kontrolümüz var. En son gelişimi haftasıyla uyumluydu. 5 lt den fazla sıvı tüketiyorum. O işlemi yaptırmaya cesaret edememiştik biz. Siz nerde yaptırdınız. İnşallah hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza alırız. Benim şu an 25+0.23 hafta 4 gunlukkken benimde suyum bosaldi bir hafta once karindan su takviyesi yapildi sadece bebegin cevresinde yok dencek kadar az suyyum varmis verilen suda akmaya devm edito az az ne kadar aksada cevresinde kalir dedi dr um..12 gundur hastanede yatiyoeum antibotik tedavisi aliyorum sende durumlar nasil
7.5 santimle korkma arkadasım. benım suan 2 cmlerde ve yasama savaşı verıyoruz. buradan okuduklarımla havuc suyu ıcmeye basladım. Allah ona nefes verecekse ve o cocuk bana nasip olacaksa hiçbirşey engel olamaz. dua etmekten baska hiçbir çaremiz yok.S.a. arkadaslar benim de 32+2 de suyumun 7,5 cm oldugunu ogrendik. Biraz arastirdim 8 cm alti risklikabul ediliyormus. Dr kontrollerinde bebegimizin gelisimi hep bir iki hafta ileri cikarken son kontrolde on gun kadar geri cikti. Dr havuc suyu ic dedi. Acaba havuc suyu icip suyu artan var mi?
nasılsınız bebeğiniz nasıl? insallah bizde sizin gibi sağlıkla kucagımıza alırız.Arkadaşlar 25 gün hastanede kontrol altında kaldıktan sonra tam 29+0 haftada hiç suyum kalmaması sebebiyle sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğim 1200 gr doğdu ve şu anda küvözde. Umarım sizin durumumuz daha düzgün ilerler ve bebekleriniz miadında doğar. Hemen kucağınıza alırsınız. Artık dua ederken hamilelere de dua ediyorum. Çok zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?