- Konu Sahibi pakize10
benimde su sewiyem en alt sınırdaymış.en son kontrolde iyiydi.1 ay sonra tekran gittim we doktorum çok korktu hemen tıpa yönlendirdi.tıptan randewu alamadım bende başka dr a gittim.oda alt sewiyede ama su azalmassa yaşar dedi ama gelişimi geri olur dedi.ama çok sinirliyim.bulunduğum yerin en iyi dr larına gidiyorum biri korkup başından sawdı.biri 1 ayda bi muayeneye çağırıyor.hergün kara kara düşünüyorum bebeğime bişey olacak mı?diye..hergün ağlıyorum.eşim zaten ilgisiz bişey olmaz diyip geçiştiriyor.dr ayakta kalmamamı söyledi durum ciddi dedi.buna rağmen eşim oturtturmuyor beni sürekli iş yap iş yap...bıktım herşeyden..beni kimse düşünmüyor.okadar ağır işler yapıyorum çok yoruluyorum.dün sabahtan akşama kadar neredeyse ölüyordum mahwoldum hastalandım ewde çığrına bağrına.eşimi aradım gelmedi ben doktor değilim dedi..bebeğim nasıl acaba şimdi bilmiyorum.dr fazla yoruluncada rahim baskı yapar çocuğa dedi we öylede olmuş zaten kafasında yassılık oluşmuş..napayım ben napayımmmm..o kadar üzgünüm ki!!! bu su nasıl çoğalacak..:18:
canım sen kacıncı haftandasın?nıye tıpa yonlendırdıkı.ye bence ayda bır cok gec..suan gelısım olculerı ne durumda haftasına gore yazarmısın?bol bol dınlen ama ya nıye kendını yoruyorsun esının ole olmasına uzuldum ama sen kendını dusun bencıl ol bebegın v esenden baska kımse onlemlı degıl haytta..su çoğalmıyo onu ogrenndım ben .haftadan berı beklıyorum suan 28.haftadayım yıne sınırda yıne sınrda
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)