meraba:)
ben de doktora suyum gelio azar azar demiştim yok öle şey su foş die gelir demişti,ultrasonda da anlamadılar,en son Allah beni bi doktorla tanıştırdı da o tahlillerde terslik gördü,usg ye bakınca suyun bitmiş dedi ve aynı gün bikaç saat sonra sezeryana aldı.ben 38+2idim ama kızım 36 da kalmış..az kalsın kaybediomuşum..
sizin de çook küçük değil bence sonradan pişman olmamak için doktorunuzu dinleyin..küvezde hemen toparlanır..
şimdiden analı babalı büyüsün
Canım sıvı azlığı nedeni bellimiydi alttan mi geliyordu yoksa artmiyirmuydi ona göre genetik problem kaynaklı olabilir benim de iki bebegim böbrek hastalıkları yüzünden amniyin sıvısı azligina bağlı doğumdan sonra yasamadilar en son genetik problem çıktıLutfen biri yardim etsin arkadaslar.Bu konuda donanimli bir perinatolog ariyorumm
Nerde oturuosun canimCanim cok once yazmissin ama ins cocugun sagliklidir. Kuzenim cok zor durumda iki bebeginide amnion sivisi azligi nedeniyle kaybetti.Iyi bir dr ariyorum
Kuzenim gazianteptr oturuyorNerde oturuosun canim
Bir arkadaşım bu yüzden hastanede yatmıştı ama sonra düzeldi taburcu oldu.demek ki duzelebiliyorarkadaşlar benim yaşadığım sorunu yaşayan yok mu?
Yaziyi yazali epey olmuş ama insallah cevaplarsiniz suyunuz niye azalmis sizmişmi yoksa bobreklerle ilgili bi sorunmu vardi ve hamileliginiz nasil ilerledi bilgilendirirmisinizArkadaşlar selam. Ben de 12+2 yim. Pazartesi dr.uma gittiğimde suyumda azalma olduğunu öğrendim. 2 gün sonra yani bugün yeniden kontrol etti durum aynı. Beklemekten başka yapacak bir şeyim yok. Olumlu düşünmeye çalışıyorum, bir taraftan da çok erken bir dönemde yaşadığım için umutsuzluğa kapiliyorumElimden gelen tek şey bebişimin sağlıklı olması ve hayırlısı icin dua etmek...Bir de beyazzmelekk senin tavsiyelerini uygulayacağım. Sonraki kontrolum pazartesi. Allah'tan ümit kesilmez...Herkese iyi bayramlar...
Sizma mi oluyodu cnm seninde? Kac haftalik hamilesin? bende hergun taze sıkılmış havuc suyu iciyorum cok sukur bi azalma gozukmuyor suyumuzda bencede havuc suyu cok ise yariyorHavuc suyu arkadaslar.11 cm idi suyum 15 gun ictim havuc suyu sabahlari ac karina suyum 15 cm olmustu.birde limonlu su ictim gunde bir su bardagi ve bol su gunde yarim saat yuruyus.Eger bebekten degil de plesentadan kaynakli bir azalma ise kesinlikle işe yariyor ama bebekte bobrekte ya da mesanede bi sıkıntı varsa idrar yapamiyorsa onda etkili olmayabilir
ben de başlayayım havuç suyuna diyorum ama benimki şöyle bebişlerden birinin az diğerinin suyu fazla. fazla olana dokunur mu bu durum acaba?Benim su anda,26 hafta
Kizlar allah razı olsun gebeligii sonlandirip suni sancı we4elim dedi kabul etmedim hala kalpleri atio keňdi çocuklarımı öldüremem kendiliğinden dussun diyip çıktım suları bitmiş ama yapacak hiç bisey yok ankarada başkent üniversitesine kadar gittim prof filiz hanıma oda aynini diyince oluruna biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?