• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karne hediyesi

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.797
333
Hanımlar ilkokul 1.sinifi başarıyla gecmis erkek yegenime hediye almak istiyorum.6 yaşındaki erkek çocuğuna ne alsam çok mutlu olur bilemedim.biton arabası filan var hani oyuncak olarak.aklima gelmiyor tavsiye verin lutfen

Güzel bir takım kıyafet al ayakkabısına kadar veya gençlik parkı tarzında eğlence yerlerine götür.

Üç tanede bende var yaşları yakın
Farklı şehirlerdeyiz
Gideceğim tarihlerden bir günü onlara ayırdım
Tiyatro bileti aldım
Yemeğe götürürüm
Ordanda gençlik parkına götüreceğim
Herşeyleri var zaten
Seninle güzel bir gün geçirsin mutlu olur bence

Giysi yerine oyuncak alın.çocuklar çok bozuluyor sadece giysi hediye edilince.istisnalar olabilir tabi en azından benim çevremde böyle:KK48:dışarı eğlenceli bir yere götürebilirsiniz birlikte güzel bir gün geçirirsiniz:halay:

O yastaki cocuklar okumaya hevesli olurlar. İlgisini çekecek kitaplar alabilirsiniz.

Karne almak bir ödül gerektirmez .bunu zaten bir öğrenci olarak yapmak zorunda :KK48:

Lakin hoşuna gideceğini düşündüğünüz şeyleri yaparak birlikte güzel ve unutamayacağı bir gün gecirmenizi sağlayarak maddiyattan uzak maneviyata önem verici bir şeyler yapabilirsiniz. ( bütün gününüzü ona ayırmak önemli olduğunu hissettirmek vs vs vs )

Pekiştirici olması dileği ile .

Karne almak bir ödül gerektirmez .bunu zaten bir öğrenci olarak yapmak zorunda :KK48:

Lakin hoşuna gideceğini düşündüğünüz şeyleri yaparak birlikte güzel ve unutamayacağı bir gün gecirmenizi sağlayarak maddiyattan uzak maneviyata önem verici bir şeyler yapabilirsiniz. ( bütün gününüzü ona ayırmak önemli olduğunu hissettirmek vs vs vs )

Pekiştirici olması dileği ile .
Himm..Çok teşekkür ederim okadar haklisinizki bende içten içe bunuda düşündüm hani birde pekiyi almasaydi da zayıf olsaydı notları hediye alacakmiydim dedim kendi kendime..Benim için inanın onun sagligi herşeyden onemli.basarili olsada olmasa da o benim cnm yeğenim.Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Karne hediyesi başarı hediyesi demek sacmami olur? Fikir verirseniz sevinirim

Himm..Çok teşekkür ederim okadar haklisinizki bende içten içe bunuda düşündüm hani birde pekiyi almasaydi da zayıf olsaydı notları hediye alacakmiydim dedim kendi kendime..Benim için inanın onun sagligi herşeyden onemli.basarili olsada olmasa da o benim cnm yeğenim.Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Karne hediyesi başarı hediyesi demek sacmami olur? Fikir verirseniz sevinirim
Bir isim takmaniza gerek yok ..

" okul süresi icinde yoruldun,eğlendin,zorlandın , vs vs bütün bunlar senin büyüyor oluşunun bir parçası ve ben (halan/teyzen/akrabalık bağınız ne ise ) ve ben de bu parçada yer almak icin seninle böyle bir gün geçirmek isterim "
Gibi bir ifade yeterli olacaktır.
Bir de nacizane tavsiyem basarili /başarısız ifadelerini kullanmamaya özen gösterin.

Bir isim takmaniza gerek yok ..

" okul süresi icinde yoruldun,eğlendin,zorlandın , vs vs bütün bunlar senin büyüyor oluşunun bir parçası ve ben (halan/teyzen/akrabalık bağınız ne ise ) ve ben de bu parçada yer almak icin seninle böyle bir gün geçirmek isterim "
Gibi bir ifade yeterli olacaktır.
Bir de nacizane tavsiyem basarili /başarısız ifadelerini kullanmamaya özen gösterin.
Çok teşekkür ederim hakikaten nokta atışı yapiyorsunuZ..Çocuk psikolojisinden anladığınızı düşünüyorum.kitap filanmi okudunuz fikirleriniZden istifade etmek isterim.Keşke hep dikkat edebilsek bu tarz cümlelere tamam dikkat edicem başarı kelimesini kullanmicam sagolun

Çok teşekkür ederim hakikaten nokta atışı yapiyorsunuZ..Çocuk psikolojisinden anladığınızı düşünüyorum.kitap filanmi okudunuz fikirleriniZden istifade etmek isterim.Keşke hep dikkat edebilsek bu tarz cümlelere tamam dikkat edicem başarı kelimesini kullanmicam sagolun
Teşekkür ederim .Teoride ve pratikte hem anne hem anaokulu öğretmeniyim nacizane :KK200:

Back
X