• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmaşık duygular içindeyim ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin yorum yapın lütfen

Karelikagit12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba 20 yaşındayım 7 aylık evliyim. Evliliğimiz de hep bir şekilde sorunlar yaşıyoruz. Nişanlıykende tartışmalar oluyordu ama aramız genelde iyiydi. Evliliğimizin ilk zamanların da eşimin ailesinden dolayı tartışmalar yaşadık sonra ben dayanamayıp babamın evine gittim 3 hafta durup geldim tekrar denemek için çünkü eşimle sorunum yoktu sadece ailesi yüzünden oluyordu. Geldiğimden beri de ailesiyle bir sorun yok ama eşimle tartışıyoruz beni çok yanlış anlıyor bende onu yanlış anlıyorum bazen ama benim yanlış anlamam bir şeyi etkilemiyor yani sonunda susuyorum ama eşim öyle değil yanlış anlayıp artık ya beni tehdit ediyor ya kısıtlıyor. Arada beni dövmekle tehdit ediyor ki daha önce bir kaç kere vurdu. Tartışma aşamasında bana küfürler ediyor. Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz başlarda her şeyi birlikte yapıyorduk evimde hiçbir şey pişirip yiyemiyordum ama gidio geldikten sonra kahvaltılarımı sadece evimde yapıyorum. Evim de başlarda eşimin ailesi yüzünden kendi ailemi ağırlayamadım hiç gelemediler bir kaç kere geldiler sonra sorunlar oldu. Geçen gün kayınvalidemlere misafir geldi ben o gün rahatsızdım belim ağrıyordu eşime inmek istemediğimi söyledin bana kızdı ineceksin falan diye ısrar etti bende inmeyeceğim deyince beni ailemin evime gelememesiyle tehdit etti teyzem dayım amcam vs. Ve geçen gün Doğum günüm de biraz tartıştık o bana küfürler edince bana küfür etme diye sesimi çıkardım yüksek sesle söyledim ve bana tokat attı. Bu olanları da annem babam duydu daha önce sorun olup eve gittiğim için şuan ailem bitireceksin diyor ve beni eve çağırıyorlar. Biliyorum ne olursa olsun eşim bana vurmamalı seven vurmaz.. ama evime o kadar alıştım ki eşime o kadar alıştım ki evimin her köşesini tek tek yaptık ne hayallerle kurduk. Ailem de böyle sorunlar yaşadığım için haklı olarak o adam düzelmez deyip beni çağırıyorlar bugün yarın.. ne yapmalıyım? Biraz daha kalayım desem bu sefer ailem bana yüz çevirir die korkuyorum gitsem ileri de pişman olacağımı hissediyorum.. evet kötüysen bana çok haksızlık ediyor kalbimi çok kırıyor ama iyiyken aramız bana küçük çocuğa bakar gibi bakıyor. Tabi bu kırmalar kızmalar tek taraflı değil bende ona yeri geldi karşılık verdim kızdım küstüm ama son zamanlarda ben düzeltmeye çalışırken kendimi, o biraz değişiyor anlayışsız bir hal alıyor. Ne yapmalıyım çok kararsızım içimde fırtına kopuyor eşimden ayrılacağım için ama bir yandan da ailem var onların gururları var kendi gururum var.. son bir iki gündür beni çok kırdığını ve karmaşık duygular içinde olduğumu anladı sanırım ve benim üstüme çok düşüyor bu da beni gitmemek için etkiliyor tam gidecek oluyorum birden gelip ya da arayıp bana övgüler yağdırıyor sanki hissediyor gibi.. ama aileme bunları söyleyince bana haklı olarak kızıyorlar çünkü artık katlanamıyorlar damatlarının bu hareketleri

Back