karmakarışık.....

Arkadaşım eşini asla yanliz birakma derim. Onunla git. 2 yil ya bu 2 yil. Biz daha yarin ne olacagini bilmiyoruz Allah korusun 2 yilda neler olur neler biter. Ben esimi bir gun gormezsem midem bulaniyor hastalaniyorum. 2 yil cok uzun bir sure. Eş goturulmeyecek yerler de neresiymis ki? Ben ilk defa duydum. Araniza soğukluk girmesin. Siz de ne yapin ne edin esinizle gidin...

Sanıyorum eş götürülmeyen garnizon çıkmasından korkuyosunuz, eşin sana bi çok konuda haksızlık etmiş neyse diyelim ama bu konuda sana karışamaz sonuçta sen yalnız başına kalacaksın kimseyi ilgilendirmez nerde kalmak isteyeceğin ailenin yanına gitsen namusun mu gidecek nefret ediyorum zaten o kafa yapısındaki insanlardan. Bu konuda taviz verme az buz değil 2 yıl, bizim için de aynı şey söz konusu ilerisi için eş götürülmeyen garnizon çıkarsa zaten ailemin yanına tayin hakkım var oraya giderim ben dedim eşim hiçbişey demedi, neden desin bide o var eşin başkaları yüzünden seni es geçmesin dik dur bence artık onların darılmaya hakkı yok.

Doğudaymışsınız zaten, doğudan doğuya ne tayini ki bu böyle ? Bu arada eş tayini yaptırmadan önce ben de oradaydım memleketi olanlar alınmasın çok berbat biyer hele ki yabancısı için ölüm ne yapacaksın tek başına eşin nasıl güvenip bırakıyor benimki gitmek istemesem zorla gönderir.

kadın olmak ne zor degıl mı.ve bıze kotulugu yapan bır kadın ıse bu daha zor bır durum.cok sukur esınız su an ıyı bırı.onu dınleyın.dogru soyluyor.bırde esının aılesınden hıc bahsetmeyın.yok onu yaptılar yok bunu yapmadılar.o da bılıyor ama,atsan atılmaz satsan satılmaz.ne yapsın adam..ılıskınıze zarar verır..bos verınn aramasınlar.daha guzel.

bız kadınların bekaret olayından dolayı namusumuzu olcuyorlar yaaa..ve erkekeler ıstedıklerıyle bırlıkte olup olup kız oglan kız arıyorlarya delırıyorumm.
bazen dıyorum kıı keske erkeklerınde bellı olsaydıı.ne bılım kabuklu mabuklu bır seyy..hahahahaha..tobe tobee.ne yapayım ya sınır oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…