karmakarışık duygularla yaşamak çok zor

canim peki merak ettim, siz suan ayri misiniz? Bu saatte bizimle paylasiyorsun, esin suan ne yaptiginla da ilgilenmiyor mu?
insan olgusuyla ilgili bazi teoriler var, kiz cocuklari dogustan babaya, erkek cocuklari da icten ice anneye asik olurmus.. Benimde nisanlim annesine cok duskundur, hic dilinden dusurmez, ama esinin ki normal degil, sanki gercekten ask yasiyorlar..
Bir arkadas boyle bir anne-ogul iliskisinin arasinda sonsuza dek kalinir mi demis, gercekten kalinamazmis gibi geliyor..
umarim bir cikis yolu bulabilirsiniz kendinize..

arkadaşlar bu eş aıle konuları cok can sıkıcı oldukça bende yakın oturuyorum 9 aylık evlıyım esımle mutluyum ama cat kapı gelmelerı sınırımı cok bozuyo helekı bı kıskanç pıslık bı görümcem var cahıl kı bıde 22 yasında..sormayın gıtsın kafalarına gore gelıp gıtmeler bıde gorumcemın kıskançlığı kafasına gore takılmaları ısıne gelınce konuşup konuşmamaları v.s daha bı cok konu..bas etmeyı bılın eslerınıze zıt gıtmeyın su altından saman yurutun kısacası kendınıze cekın hayatı boyunca aılesının artık sız olduğunu aşılayın...valla artık bende ıstedıgım gıbı davranıyorum oyleyse böyle kımse kusura bakmasın biz gelinler çöptenmi toplanıyoruz..eşimde benden yana sukur.eslerınızle sakın aıleler konusunda zıt dusmeyın onları gerekırse ağlayın sızlayın sularına gıdın kendı tarafınıza cekın..mılletı sevındırmeyın düşman cok dost azdır.kadınlıgınızı kullanın bayanlar. degmıyo ınanınn

eşiniz kaza yaptı onlar oğlunu bir kenara bırakıp tapunun peşine mi düştüler :26:

şöyle diyim kaza günü beni aileme ababamın evine git diye postalamaya çalıştılar hastane çıkışı da tapuyu aldılar..ben de diyorum ki demekki beni tapu bana kalır diye göndermeye çalıştılar oğlumuz ölürse ona kalmasın gitsin buralardan diye düşündüler bşka bir şey gelmiyo aklıma insan gelinine sarılıp sen oğlumdan emanetsin demek yerine neden küfreder gelinine ?

Sahsen beni koruyup kollamayan bir adama sevgim ve saygim kalmayacagi icin ve bana bunlari reva gorup ezdiren birinin sevgisine de inanmayacagim icin ayrica ailecek toptan huylarinin degismesini mumkun olmadigindan ayni sorunlari omur boyu yasayacagima emin oldugum icin evliligim biterdi.

esinin seni hic bir konuda savunmamasi cok kötü bir durum gercekten ama hemen bosanmayi düsünme 12 sene dile kolay ya yazik degilmi, bu aileler ne yapmak istiyorlar niye böyle anormaller anlamiyorum

bence düzeltmeye calisin ama nasil bilmiyorum, esinin beyni takili kalmis onlara bisey demem diye, asla affetmem diyosun ama esinle karsilikli anlassiniz, esin onlarin yüzüne hatalarini söylesin senin yaninda ve barisin cok samimi olmasanizda, canim bu anne babayi sevindirmeye gelmez bayram ederler belkide bosanirsaniz

birde bosanirsen eger, hic gurur yapma her hakkini al, yok öyle evlenipte ana kuzusu olmak, hic hersey onlarda kalsin deme bunlar onlarin zaferi olur zaten, dibine kadar ne alabiliyorsan al

yani böyle düşünmüş olabilirler haklısın insan normal karşılıyor artık kimi erkek ailelerinin yaptıklarını ama beni şaşırtan bundan çok o durumda tapuyla ilgilenmeleri oldu
çünkü hani diyorsunuz eşim aileye cok bagımlı diye ama ona göre de ailenin oğula baglı olması gerekir ki aradaki bu bağ bu kadar kuvvetli olsun.

eşinizin sizin yanınızda olması çok güzel...benim eşim ailesinin yaptıklarına kör gibi..aslında kabul ediyor ama tepki vermiyor.benden memnun tekrar dünyaya gelsem seninle evlenirim diyor ama benim ondan şikayet ettiğim noktaları düzeltmek için çaba sarfetmiyor. çok pişmanım her gün ailesine gitmeleri kabul ettiğim için çok pişmanım annesinin patavatsızlıklarına ağız açmadığım için iş işten geçti işte

onların arasındaki bağın sevgi olduğunu düşünmüyorum eşim korkusundan onlara bağımlı babasından çok korkuyor ailesi de oğulları kaza yapmışken emanetine böyle davranacak kadar ya da ölümünü göze alıp plan yapacak kadar seviyor işte

eşim uyuyor ben başka odadayım ..konuşmuyorum zaten

evet 12 sene dile kolay ama içim rahat geriye dönüp baktığımda evliliğime zarar veren ben olmadığım için...kendisi düşünsün bakalım biz ayrılınca o anne babayla ömür geçecek mi ? hakkım noktasında da canları cehenneme inş diğer tarfta fazlasıyla alacam hakkımı

galiba olması gerekn bu ama hemen gerçekleştiremiyorsunuz

herkese cevap verdiniz ama ben es geçildim sanki sizde de hata var dediğim için mi? ben yardımcı olmak istemiştim ama yanlış yaptım demekki iyi geceler

herkese cevap verdiniz ama ben es geçildim sanki sizde de hata var dediğim için mi? ben yardımcı olmak istemiştim ama yanlış yaptım demekki iyi geceler

msjınız neydi ben yeni üyeyim takiip edemedim demekki kusura bakmayın pek kavrayamadım bu siteyi

senin esine karsi sevginden biseyler kopmus gitmis sanirim, ne bilim isi ciddiye bindirsen evden ayrilsan bir süre, esin pisman oldugunda geri dönsen seni kaybetmemek icin degisir belki, bence biraz daha ugrasla ve sabirla kendi tarafina cekebilirsin, esin de anlar senin kiymetini, bitirmenden yana degilim ama senin kafanda bitmis gibi :/

Hergun anne baba ile gorusmek mi?
Artik onun ailesi sizsiniz bir hatirlativerin...
Tamam anne ile babayi atalim demiyorum ama, biraz sinirlarini koy be adam, karin karsinda ki biraz saygi duy...
Ayrilmak kismini bilemem ama bu sekilde devam ederse cok saglikli bir evlilik goremedim ben...

Son düzenleme:

sanırım msj bu.. evet ben eşime fazlasıyla tolerans tanıdım zaten bu kadar alttan aldığım için bu hallere düştüm.eşim her akşam ailesine gitmek istedi ok dedim arkadaşlarıyla gezmek istedi ok dedim sıkmadım bunlatmadım o da tepeme çıktı ailesinin yaptıklarından sonra sergilediği davranışlar da tuzu biberi olduu...ailem konusunda tepkim konuşmuyorum eskisi gibi ilgilenmiyorum sabahları kalkıp işe yolcu etmiyorum vs önceden yaptığım hiç bir şeyi yapmıyorum

evden ayrıldığım gün bir daha asla geri dönmem kendimi tanıyorum çünkü...acı da olsa yaşadıklarım sevgimden epey bi götürdü o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…