karmakarışık duygularla yaşamak çok zor

tabiki görüşsün ben de öyle diyorum ama bana normal gelmeyen şu : atıyorum 17:55 de anne aranıyorsa 17:56 da baba aranıyor yetmiyor o gün hem annenin evine o yetmiyor hem de babanın işyerine uğranıyor...... her gün arama yapılıyor ama uğrama her gün olmasa da gün aşırı kesin

gönül isterki eşiniz tüm bu haksızlığa dur desin, sizi daha fazla yıpratmayacak çözümler üretsin.. ama siz tanıyorsunuz 12 yıldır..
yapar mı? yapabilir mi?
mesafeli de olsa yüz yüze bakmanız şart.. aksi halde eşiniz mutsuz olduğunda yine siz çekeceksiniz..
taşınsanız iki aile ile de beraberce nadir görüşseniz bütün sorun çözülür mü? belki toparlarsınız herşeyi..
zamanla herkesin burnu sürtünce belki hak haklıya teslim olur.. hayal ya da benimkisi bilemiyorum

evden ayrıldığım gün bir daha asla geri dönmem kendimi tanıyorum çünkü...acı da olsa yaşadıklarım sevgimden epey bi götürdü o kesin

haklisin zorlaya zorlaya nereye kadar, üzülüyorum böyle seyleri okuyunca ama yapcak bisey yok ama yinede tavsiyem madem basta hata yapip cok yüz verdigini düsünüyorsun simdide biseyler yapman, ayni noktata kalmayip orta yolu bulmaniz, sonradan üzülmeyecegin kararlari alirsin insallah, hakkinizda hayirlisi olsun

eşim ufacık bir şansı vardıysa da aileme yaptılarıyla o şansını da yitirdi..benle evli olduğu sürece kendisi görüşecek aşlesiyle ben cenazelerine bile gitmem benim cenazeme de gelemezler o kadar netim...eşim anlık çözümler geçiştirici çözümler sunan birisi..bir şeye ok der yapacaz der vakti gelince yan çizer.mesela tamam başka şehre gidecez diyordu o zamanlar şimdi hayır diyor

hepinize teşekkür ediyorum ...valla bu tarz ailelerin Allah ıslah etsin diyemiyorum alllah belasını versin inş

Gormussunuz, iki mesajada cevap vermissiniz...
Karisiklik oldu...
Evet asiriymis hakikaten...
Bunun saglikli bir hal olmadigini nasil farkedemiyor, anlamiyorum...
Oyle dip dibe yasamaksa derdi niye evlenmis madem...

Gormussunuz, iki mesajada cevap vermissiniz...
Karisiklik oldu...
Evet asiriymis hakikaten...
Bunun saglikli bir hal olmadigini nasil farkedemiyor, anlamiyorum...
Oyle dip dibe yasamaksa derdi niye evlenmis madem...

evlilik öncesi bıktığını söylüyordu evlendikten sonra ailesi bambaşka oldu...beni bekliyormuş ailesine bağlanmak için ...ben hatta annesinin büyü yaptığını bile düşünüyorum artık

hepinize teşekkür ediyorum ...valla bu tarz ailelerin Allah ıslah etsin diyemiyorum alllah belasını versin inş

bazen karar vermeye çalışıyorum deriz ama aslında karar çoktan verilmiş olur içimizde..
siz kararınızı vermişsiniz sanki,, çok kızgınsınız şu an belki de ondan.., kararınızı uygulayacak cesareti topluyorsunuz gibi..
inşallah sizin için hayırlısı olur..

galiba dediğiniz gibi cesaretimi toplama aşamasındayım. düzeleciği bilsem eşimi sevmiyor değilim ama geleceği ve yaptıklarını düşününce olacak gibi değil mantıken bitmeli kısmı daha ağır basıyor..hem de çoluk çocuk olmadn

bir erkek arkadaşım vardı.. ailesi için yaşardı.. annesine tapardı adeta.. onu yalnız bırakmamak için evlenmiyordu.. annesinin her dediğine uyardı.. evlendiğinde her akşam önce anneme uğrar öyle giderim eve derdi.. vs vs vs.. ama bir gün ağlayarak "bıktım artık dayanamıyorum hayatımı geri istiyorum" demişti.. donup kalmıştım.. ama bi süre sonra yine "annem canım annem o benim herşeyim vs." demeye başladı.. psikolojik olarak bastırılmış anne sevgisi fobisi vardı adeta.. aklıma geldi.. önceleri kızıyordum sonra acımaya başlamıştım..

evet kararınızı çocuk yokken daha kolay verebilirsiniz.. gerçekten olmuyorsa 12 yıl dile kolay ama 13 yıl daha da dile kolay.. bunu düşünün..

Oğlunu öldü sanıp, mal mülk peşine bunca laf eden bile aileden, insanlık beklemek hayal olur zaten..
Boşanın-boşanmayın demek düşmez ama; sonu yok gibi görünüyor..
Gerçekten eşiniz ailesine bağımlı.. Bu çok kötü..
Çocuk detayını kaçırdım, eğer yoksa, işiniz daha kolay olabilir.

evlilik öncesi bıktığını söylüyordu evlendikten sonra ailesi bambaşka oldu...beni bekliyormuş ailesine bağlanmak için ...ben hatta annesinin büyü yaptığını bile düşünüyorum artık

Buyu islerine inanmiyorum...
Fakat bu degisikligin sebebi ne olabilir?
Maddi bagimlilik, hayirli evlat olma cabasi, sizin aranizdaki huzursuzluk vs. vs.
Belki bu tarz bir sebeptir...

artık 12 yılı geçtim her geçen günüme üzülmeli miyim diye düşünür oldum...ben bu kadar olduğunu asla düşünmedim 6 senelik ilişkimizde bağlı olarak düşündüm ama eşim sorunlu bir bağımlılık içinde ve daha kötüsü böyle olduğunu kabul etmiyor

çocuğum yok hatta olmasın diye kazadn sonra hap kullanmaya başladım ve onun suçlusu olarak da beni görüyor. ailen yüzünden çocuk yapmıyorum demekki senin başına bişey gelse beni çocuğumla dışarı atacaklar diyorum ne alakası var diyip kestirip atıyor.

'Ne alakası var.' cümlesi olmasa, erkekler ne halde olacak çok merak ediyorum..
Çok alakası var bence de.. Ders olması gerekirdi ailesinin yaptıkları. Ama olmayınca, olmuyormuş demek ki..

Buyu islerine inanmiyorum...
Fakat bu degisikligin sebebi ne olabilir?
Maddi bagimlilik, hayirli evlat olma cabasi, sizin aranizdaki huzursuzluk vs. vs.
Belki bu tarz bir sebeptir...

maddi olarak hiçbir karları yardımları yok bize hatta kaza öncesi biz bir çok şey de almışlığımız var ailesinin evine...bizim aramızdaki tek sorun onlar zaten ben eşimle hep onlar yüzünden tartışmışımdır..hayırlı evlat olma çabasına evet diyorum.çünkü annesinin sürekli baskı yaptığını düşünüyorum...şöyle de şahit olmuşluğum var. biz kazada babasıyla tartıştık annesiyle hiçbir sorun yaşamamıştık ama hastaneden çıkacağımız gün ben oda dışındayken annesi ağlayarak eşime sen bize böyle yaparsan senin çocuklarında sana öyle yapacak vs timsah göz yaşları döküyordu zira ona yapılan bişey yoktu ve eşinin bana neler yaptığını görmüştü. ama eşime diyorum ki senin annen ne babaannene baktı ne de dedene baktı boşa kasmasına gerek yok su akar yolunu bulur...ben evlendim evleneli dedemizi ve babaannemizi evlerinde görmedim kadın kimseyi kabul etmiyor ve kendi yaptıklarından yola çıkarak başına geleceklerin farkında ..

'Ne alakası var.' cümlesi olmasa, erkekler ne halde olacak çok merak ediyorum..
Çok alakası var bence de.. Ders olması gerekirdi ailesinin yaptıkları. Ama olmayınca, olmuyormuş demek ki..

evet tek cümle yetiyor onları anlatmaya ..bana bir kez olsun demedi ki ailem yüzünden bebek bile düşünmüyorsun ..ya da bu durumun sebebi ailesini görüp bana karşı bir mahcubiyeti olmadı asla

sen sonuna kadar haklısn bence gelecek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…