Hergun anne baba ile gorusmek mi?
Artik onun ailesi sizsiniz bir hatirlativerin...
Tamam anne ile babayi atalim demiyorum ama, biraz sinirlarini koy be adam, karin karsinda ki biraz saygi duy...
Ayrilmak kismini bilemem ama bu sekilde devam ederse cok saglikli bir evlilik goremedim ben...
evden ayrıldığım gün bir daha asla geri dönmem kendimi tanıyorum çünkü...acı da olsa yaşadıklarım sevgimden epey bi götürdü o kesin
gönül isterki eşiniz tüm bu haksızlığa dur desin, sizi daha fazla yıpratmayacak çözümler üretsin.. ama siz tanıyorsunuz 12 yıldır..
yapar mı? yapabilir mi?
mesafeli de olsa yüz yüze bakmanız şart.. aksi halde eşiniz mutsuz olduğunda yine siz çekeceksiniz..
taşınsanız iki aile ile de beraberce nadir görüşseniz bütün sorun çözülür mü? belki toparlarsınız herşeyi..
zamanla herkesin burnu sürtünce belki hak haklıya teslim olur.. hayal ya da benimkisi bilemiyorum
sorunları yazdım okumamışsınız galiba
O kadar sayfa ilerledigini gec farkettim, okudum ve duzenledim mesaji ama siz duzenlenmis mesajimi gormemissiniz galiba...
tabiki görüşsün ben de öyle diyorum ama bana normal gelmeyen şu : atıyorum 17:55 de anne aranıyorsa 17:56 da baba aranıyor yetmiyor o gün hem annenin evine o yetmiyor hem de babanın işyerine uğranıyor...... her gün arama yapılıyor ama uğrama her gün olmasa da gün aşırı kesin
Gormussunuz, iki mesajada cevap vermissiniz...
Karisiklik oldu...
Evet asiriymis hakikaten...
Bunun saglikli bir hal olmadigini nasil farkedemiyor, anlamiyorum...
Oyle dip dibe yasamaksa derdi niye evlenmis madem...
hepinize teşekkür ediyorum ...valla bu tarz ailelerin Allah ıslah etsin diyemiyorum alllah belasını versin inş
bazen karar vermeye çalışıyorum deriz ama aslında karar çoktan verilmiş olur içimizde..
siz kararınızı vermişsiniz sanki,, çok kızgınsınız şu an belki de ondan.., kararınızı uygulayacak cesareti topluyorsunuz gibi..
inşallah sizin için hayırlısı olur..
galiba dediğiniz gibi cesaretimi toplama aşamasındayım. düzeleciği bilsem eşimi sevmiyor değilim ama geleceği ve yaptıklarını düşününce olacak gibi değil mantıken bitmeli kısmı daha ağır basıyor..hem de çoluk çocuk olmadn
evlilik öncesi bıktığını söylüyordu evlendikten sonra ailesi bambaşka oldu...beni bekliyormuş ailesine bağlanmak için ...ben hatta annesinin büyü yaptığını bile düşünüyorum artık
bir erkek arkadaşım vardı.. ailesi için yaşardı.. annesine tapardı adeta.. onu yalnız bırakmamak için evlenmiyordu.. annesinin her dediğine uyardı.. evlendiğinde her akşam önce anneme uğrar öyle giderim eve derdi.. vs vs vs.. ama bir gün ağlayarak "bıktım artık dayanamıyorum hayatımı geri istiyorum" demişti.. donup kalmıştım.. ama bi süre sonra yine "annem canım annem o benim herşeyim vs." demeye başladı.. psikolojik olarak bastırılmış anne sevgisi fobisi vardı adeta.. aklıma geldi.. önceleri kızıyordum sonra acımaya başlamıştım..
evet kararınızı çocuk yokken daha kolay verebilirsiniz.. gerçekten olmuyorsa 12 yıl dile kolay ama 13 yıl daha da dile kolay.. bunu düşünün..
Oğlunu öldü sanıp, mal mülk peşine bunca laf eden bile aileden, insanlık beklemek hayal olur zaten..
Boşanın-boşanmayın demek düşmez ama; sonu yok gibi görünüyor..
Gerçekten eşiniz ailesine bağımlı.. Bu çok kötü..
Çocuk detayını kaçırdım, eğer yoksa, işiniz daha kolay olabilir.
çocuğum yok hatta olmasın diye kazadn sonra hap kullanmaya başladım ve onun suçlusu olarak da beni görüyor. ailen yüzünden çocuk yapmıyorum demekki senin başına bişey gelse beni çocuğumla dışarı atacaklar diyorum ne alakası var diyip kestirip atıyor.
Buyu islerine inanmiyorum...
Fakat bu degisikligin sebebi ne olabilir?
Maddi bagimlilik, hayirli evlat olma cabasi, sizin aranizdaki huzursuzluk vs. vs.
Belki bu tarz bir sebeptir...
'Ne alakası var.' cümlesi olmasa, erkekler ne halde olacak çok merak ediyorum..
Çok alakası var bence de.. Ders olması gerekirdi ailesinin yaptıkları. Ama olmayınca, olmuyormuş demek ki..
merhaba arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim farklı fikirler almak istediğim bir derdim var....ben eşimle 12 yıldır tanışıyorum bunun 5 senesi evli olduğumuz süreç.eşimin ailesinin bana yaptığı bir terbiyesizlikle evliliğim kökten sarsıldı.. eşim evet haklısın sana terbiyesizlik yapmışlar ama ben aileme hiçbir şey söyleyemem tepki veremem beni silerler dedi bana ve onlara ağzını açıp tek kelime söylemeyen adam sürekli ailesi için tartışıyor benimle.ben ailesiyle görüşmüyorum onun görüşmesine de bir şey demiyorum o her gün uğrayan her gün hem annesini hem babasını tlfnla arayan bağımlı bir tip..benim ailesi ile barışmam için benimle tartışıyor aranızda kan davası mı var neden konuşmayacaksın ki gibilerinden baskı yapıyor. bi ara ailem geldi biz konuşmuyorduk eşimle o da bu sorunu aileme yansıttı ve ailemin nerdeyse suratına bile bakmadı..şunu eklemeliyim borcumuz olduğunda evimizde tamir edilecek bir şey olduğunda destekçimiz ailem onun ailesi ise eşimin üzerinde olan evi bile aldılar ki o evi evliliğimiz öncesi eşime aldıkları için onlara düğün noktasında maddi olarak hiçbir külfet yüklemedim ve o eve en az 10-15 bin tl lik tadilat yaptırdım...eşim benden habersiz tapuyu ailesine verdi...bu evliliğin geleceği var mı ki ? ben bitti diyorum uzatmaları oynuyorum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?