sen sonuna kadar haklısn bence gelecek yok
malesef ki gerçek olan bu galiba hemen kabullenilmese de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen sonuna kadar haklısn bence gelecek yok
sıkıcı durmlar.cocuk varmı?
evet tek cümle yetiyor onları anlatmaya ..bana bir kez olsun demedi ki ailem yüzünden bebek bile düşünmüyorsun ..ya da bu durumun sebebi ailesini görüp bana karşı bir mahcubiyeti olmadı asla
evet arada kaldım hayatımı mahvettiniz diyor ama ailem yüzünden evliliğimiz sarsıldı ilişkimiz yara aldı sana ve ailene mahcubumEsin bence seni anlıyor ama bu sorunla basa cikamiyor.. Onlari silip atamiyor senide atamiyor hem hakli goruyor istiyorki bu iki ssevdiğim insan beraber olsun ama bu da mümkün değil e ozaman çocuk gibi basliyor sen benim ailemle konusmazsan bende senin ailenle konuşmam gibi davranışlara... Yani seni pes ettirecek hamleyi ariyor...
Bence şart kosabilirsin tapuyu tekrar esinin ustüne almak koşuluyla ya da kendi ustune almak kosuluyla ve senden ozur dilemeleri koşuluyla belki toparlayabilirsiniz...yok yapamam derse de keyfi bilir artik...
ben de artık ben diyorum doğru dürüst yüzüne bile bakmıyorum eskiden her sabah kalkar uğurlardım şimdi kendi kalkıp hazırlanıp gidiyor. akşamları gelmesini beklerdim (malum anasına uğrayacak babasına uğrayacak arkadaşlarına uğrayacak akşam 7- 8 gibi geliyordu )yemek için ama artık yiyorum ona da yer msin diye soruyorum o da hayır diyince ikinci kez sormuyorum.aynen öyle hasta oldum ve ona da söylüyorum bu hastalıkların sebebi sizsiniz hakkım haram olsun size diyorum. dediğiniz gibi sürekli arada sorun oluşturuyor yaşananlar.her tartışamızda o konuları açıyorum çünkü ister istemez o konularla bağlantılı oluyor ve bende yüzüne vuruyorum onları..aileme yaptıklarından sonra ben de en büyük resti çektim susuyorum böyle de gidebildiğim yere kadar devam edecem...yapılanlarla hem ailesi kendini ispatladı hem de eşim. demekki onun ailesinin yaptıklarını benim ailem yapsaydı neler yapmazdı ama kendi ailesi için bana barışayım diye neler söylüyor. yok çocuğumuz olunca annesi gelip bakacakmış ben diyorum ki ben çocuğuma bakarım olsun annem bu eve gelip çocuğumuza bakacak diye o tarafın hakları peşinde hala...Rabbim kazara falan nasip etmesin inş hamile kalırsam da aldırırım herladeCanim inan senu cok iyi anliyorum sana tek tavsiyem bebegin olmadan karar vermen sonrasi senin icin daha zor olabilir babasiz cocuk buyutme fikri daha da zor inan.bende hep senin ailen sunu dedi benim ailem bunu dedi kavgasi ediyoruz.sen yine iyisin benim esimin bacak kadar yigeni bana. ne kufurler etti de sustum ama artik susmuyorum cunku ben hasta oldum dusunmekten onceden esim ve kizim derdim ama baktim karsilik yok savunan yok ailesine kedi bana aslan kesilen adam var bende artik ben ve kizim diyorum
bu arada ekliyim ben onları silip atsın asla istemem annesi babası tabiki görüşecek...ama insan eşimi babamdan korktuğum için savunmamadım ama araya mesafe koyabilirim diyebilirdi..her gün y d gün şırı uğryn biri olrak 4-5 günde bir uğramaya başlarsın her gün aramazsın onlar da kendilerine pay biçer dimi biz eşine böyle davrandığımız için oğlumuz da bizden geri durmaya başladı diye..yooookk o sanki ödüllendiriyor onları aynen ilişkilerine devam...buna çok sinir oluyorum.. ayrıca ailesinin ne olduğu ortada babadan da korku hat safhada başka şehre gidelim diyorum insan evliliğini kurtarmak için yapmaz mı bunu ? atanma durumum olduğunda nereye atanırsam oraya yerleşelim diyorum kabul etmiyor neymiş ailesinden arkadaşlarından kopmazmış..ben de atanırsam şayet o çok sevdiği insanlarla başbaşa bırakacam onu bakalım onlarla hayat geçiyor mu yaşasın görsün.Esin bence seni anlıyor ama bu sorunla basa cikamiyor.. Onlari silip atamiyor senide atamiyor hem hakli goruyor istiyorki bu iki ssevdiğim insan beraber olsun ama bu da mümkün değil e ozaman çocuk gibi basliyor sen benim ailemle konusmazsan bende senin ailenle konuşmam gibi davranışlara... Yani seni pes ettirecek hamleyi ariyor...
Bence şart kosabilirsin tapuyu tekrar esinin ustüne almak koşuluyla ya da kendi ustune almak kosuluyla ve senden ozur dilemeleri koşuluyla belki toparlayabilirsiniz...yok yapamam derse de keyfi bilir artik...
bunu sorun olarak görmüyor ki bir nevi terbiye olarak algılıyor...ben senin gibi babamla karşılıklı tartışamam bizde ayıp diyor..asla kabul etmez yanibence eşinizi kolundan tuttuğunuz gibi bir terapiste götürün. Bu kadar derin bir baba korkusu, anne bağımlılığı normal değil, eşiniz herhangi bir mantıklı insan gibi düşünüp davranmıyor.