çocuğunu göstermemek ne yazıkki bence mümkün olmaz zaten.. madem o kadar bağımlı ailesine asla kabul etmez.. olan arada çocuğunuza olur.. böyle çatışmalardan en zararlı çocuk çıkar.. ileriyi düşünerek karar verin.. hiç affetmeyecekseniz, işiniz çok zor.. ama zamanla sineye çekerim derseniz o başka.. eşiniz sizi bu durumdan kurtarmalı ama nasıl olacak bilemiyorum..
Sonuna kadar haklısınız.Ama ne yazık ki bazı erkekler böyle..Acaba sizden habersiz maddi destek falan alıyo olabilir mi ailesinden?
annesi 5 tl nin hesabını yapan biri asla para vermezler
Canım eğer asla konuşmam diyorsan bu evliliğin geleceği belli. Çok küçük bir ihtimal de olsa eşin zamanla kabullenebilir ama bu çok yıpratıcı bir süreç olur.
Ve şu kaza olayına da '' VAY CANINAAA'' dedim ağzım açık kaldı. Sen de nasıl parçaları birleştirmişsin bak. Evet aynen söylediğin gibi ev sana kalır diye korkmuşlar. Ama bir baba oğlu kaza yapmışken ve oğlunu kaybettiğini sanarken nasıl hala mal derdinde oluyor şok edici.
Allah bu insanları ıslah eylesin. Boşanırsan da hukuksal açıdan evde hakkın olur mu bilmiyorum ama ben olsam böyle insanların ucuz kurtulmasına izin vermezdim. Bir genç kızın hayallerini yıkmak bu denli kolay olmamalı
Ama oğullarına farklı olabilirler sizden habersiz...
sineye asla çemem asla görüşmem evime ayak basamazlar hastalansaar bir bardak su vermem o kadar yani.benim eşimle tek sorunum annesi ve babası...onlar benim evliliğimi mahvetti...evlendik eşimin kıyafetlerini toplayıp da vermedi kadın biz eşimin kıyafetlerini annesinin evinden parça parça kıyafetleri kirlendikçe aldık.evliliğimizin sabahı günü annesine gitmek istedi gittik kadın eşimi odaya aldı orda analı oğullu dakikalarca ağladılar...eşime sürekli evlendin bizi bırakırsın artık buralara gelmezsin baskısı yapan biri...ve ben bunlara rağmen tek bir terbiyesizlik tek söz söylemedim hiç bir zaman..demekki beni aptal yerine koymalarına neden olduum. evlendik her akşam ailesine gidiyorduk babası oğlum uğrmana gerek yok her akşam diyordu ordan annesi atlıyordu hemen neden öyle söylüyosun gelsinler diyodu..eşim kendisi de söylüyodu bana annem evlenmemi kaldıramadı diye
hiç sanmıyorum canım çünkü bizim kaza öncesi de borçlarımız vardı o zamanlar da da ailesine tek cümle kurmuyordu borcum var bana yardımcı olun diye ben salak gibi ailemi arıyordum onlar destek oluyordu
aynen öyle ben bu aile varken eşimle mutlu olamam..eşim haşa Allahtan korkmuyor babasından korktuğu kadar ve başka şehre yerleşelim diyorum onu da kabul etmiyor...nişanlılık döneminde anlamadım ama evliliğimizin ilk sabahı bazı şeyleri geç de olsa gördüm de asıl patlama kaza olayı oldu...canım evlendiği günün sabahı annesine sarılıp ağlayan bir erkek için anlattığın her şey gayet normal geldi şimdi..
bazı anne oğullar -yanlış bir kelime kullanmak istemem- biraz acayip bağlı oluyorlar diyeyim..
benim de evladım var, dünyaları yakarım onun için, ama evlendiği günün sabahı kapıma gelse kovarım.. ne alaka??? eşinle ilgilen ne işiniz var burada derim.. tapudan bin beter bu anlattığın..
keşke nişanlılık döneminde farketseydin diyeceğim ne yazıkki..
bir arkadaşın dediği gibi ömür boyu küs kalınır mı kalınır.. ama böyle bir ana oğulun arasında kalınır mı bence kalınmaz..
allah yardımcın olsun...
ya su erkek ailelerini anlamıyorum arkadasss
bırak karısıyla mutluysa işinee bakkk ama yookkk..
Kayınpederin sana sövdüğü gün bence hersey bitmis ki;
eşin seni zeerree dinlemiyor,kıymet bileni bul bacımm
aynen öyle ben bu aile varken eşimle mutlu olamam..eşim haşa Allahtan korkmuyor babasından korktuğu kadar ve başka şehre yerleşelim diyorum onu da kabul etmiyor...nişanlılık döneminde anlamadım ama evliliğimizin ilk sabahı bazı şeyleri geç de olsa gördüm de asıl patlama kaza olayı oldu...
tek bir sorunumuz olmadı inanın tek bir terbiyesizliğim olmadı.. hatta etraflarında parmakla gösterilen bir gelindim ve hala akrabaları falan selam gönderirler ararlar falan...biz kazaya kadar sorunsuzduk ama kaza günü ve sonrasında yaşananlardan sonra yüzlerini hiç görmedim. şunu ekliyim ama annesinin bazı patavatszlıları oluyordu da ben cevap vermiyordum herhengi bir tartışma yapmış değildik kazaya kadarkaza günü ettikleri laflar, tapu alma ve aşırı görüşme talepleri dışında size olan tavırları nasıl?
Boyle adamlar duzelmez. Hatta dogan cocuguna bile kendi anasinin babasinin ismini verir siz ne kadar istemesenizde. Hayatlari anasini babasini memnun etme uzerine kurulmustur cunku.
az çok evliliğimin içeriği belli..siz böyle bir evlilik yaşasaydınız ne yapardınız ? bu olaylar normal mi ben mi büyütüyorum yoksa boşa kürek çekmemeli miyim ?
hadi siz haklı olarak görüşmüyorsunuz onlar nasıl sessiz kalıyor.. akıl sır ermiyor bazen..
eşiniz sizin ailenize yakın davranmayıp sizden aynısını nasıl bekliyor? bir de yaşananlardan sonra..
bir arkadaşım eşinize benzer hareket eden eşi için "annesinin dizinin dibindeki hayal alemine beni uşak etmek istiyor" demişti..
eşiniz ve ailesinin tavrı belli siz "ne kadar ve nasıl dayanırım?" kısmına cevap bulmalısınız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?