çocuğunu göstermemek ne yazıkki bence mümkün olmaz zaten.. madem o kadar bağımlı ailesine asla kabul etmez.. olan arada çocuğunuza olur.. böyle çatışmalardan en zararlı çocuk çıkar.. ileriyi düşünerek karar verin.. hiç affetmeyecekseniz, işiniz çok zor.. ama zamanla sineye çekerim derseniz o başka.. eşiniz sizi bu durumdan kurtarmalı ama nasıl olacak bilemiyorum..
sineye asla çemem asla görüşmem evime ayak basamazlar hastalansaar bir bardak su vermem o kadar yani.benim eşimle tek sorunum annesi ve babası...onlar benim evliliğimi mahvetti...evlendik eşimin kıyafetlerini toplayıp da vermedi kadın biz eşimin kıyafetlerini annesinin evinden parça parça kıyafetleri kirlendikçe aldık.evliliğimizin sabahı günü annesine gitmek istedi gittik kadın eşimi odaya aldı orda analı oğullu dakikalarca ağladılar...eşime sürekli evlendin bizi bırakırsın artık buralara gelmezsin baskısı yapan biri...ve ben bunlara rağmen tek bir terbiyesizlik tek söz söylemedim hiç bir zaman..demekki beni aptal yerine koymalarına neden olduum. evlendik her akşam ailesine gidiyorduk babası oğlum uğrmana gerek yok her akşam diyordu ordan annesi atlıyordu hemen neden öyle söylüyosun gelsinler diyodu..eşim kendisi de söylüyodu bana annem evlenmemi kaldıramadı diye