• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karmakarışık duygularla yaşamak çok zor

çocuğunu göstermemek ne yazıkki bence mümkün olmaz zaten.. madem o kadar bağımlı ailesine asla kabul etmez.. olan arada çocuğunuza olur.. böyle çatışmalardan en zararlı çocuk çıkar.. ileriyi düşünerek karar verin.. hiç affetmeyecekseniz, işiniz çok zor.. ama zamanla sineye çekerim derseniz o başka.. eşiniz sizi bu durumdan kurtarmalı ama nasıl olacak bilemiyorum..

sineye asla çemem asla görüşmem evime ayak basamazlar hastalansaar bir bardak su vermem o kadar yani.benim eşimle tek sorunum annesi ve babası...onlar benim evliliğimi mahvetti...evlendik eşimin kıyafetlerini toplayıp da vermedi kadın biz eşimin kıyafetlerini annesinin evinden parça parça kıyafetleri kirlendikçe aldık.evliliğimizin sabahı günü annesine gitmek istedi gittik kadın eşimi odaya aldı orda analı oğullu dakikalarca ağladılar...eşime sürekli evlendin bizi bırakırsın artık buralara gelmezsin baskısı yapan biri...ve ben bunlara rağmen tek bir terbiyesizlik tek söz söylemedim hiç bir zaman..demekki beni aptal yerine koymalarına neden olduum. evlendik her akşam ailesine gidiyorduk babası oğlum uğrmana gerek yok her akşam diyordu ordan annesi atlıyordu hemen neden öyle söylüyosun gelsinler diyodu..eşim kendisi de söylüyodu bana annem evlenmemi kaldıramadı diye

Canım eğer asla konuşmam diyorsan bu evliliğin geleceği belli. Çok küçük bir ihtimal de olsa eşin zamanla kabullenebilir ama bu çok yıpratıcı bir süreç olur.

Ve şu kaza olayına da '' VAY CANINAAA'' dedim ağzım açık kaldı. Sen de nasıl parçaları birleştirmişsin bak. Evet aynen söylediğin gibi ev sana kalır diye korkmuşlar. Ama bir baba oğlu kaza yapmışken ve oğlunu kaybettiğini sanarken nasıl hala mal derdinde oluyor şok edici.

Allah bu insanları ıslah eylesin. Boşanırsan da hukuksal açıdan evde hakkın olur mu bilmiyorum ama ben olsam böyle insanların ucuz kurtulmasına izin vermezdim. Bir genç kızın hayallerini yıkmak bu denli kolay olmamalı

evden hak alacak olsam her şeyi ıspatlayabilirim. sonuçta evin tapusu eşimin üzerineydi kazadan sonra ailesine geçti.. ayrıca ben o eve 10-15 bin tl lik tadilat yaptırmıştım eşimle birlikte tabi...evin ilk halinin videosu var bende oda oda hemde sanki başıma geleckleri biliyor gibi çekmişim :) e şu anki son durumu da belli..alacak olsam alırım ama tenezzül etmiycem eeğer biterse evide eşyaları da sana bırakacam ailenin gözü doysun diyorum eşime

sineye asla çemem asla görüşmem evime ayak basamazlar hastalansaar bir bardak su vermem o kadar yani.benim eşimle tek sorunum annesi ve babası...onlar benim evliliğimi mahvetti...evlendik eşimin kıyafetlerini toplayıp da vermedi kadın biz eşimin kıyafetlerini annesinin evinden parça parça kıyafetleri kirlendikçe aldık.evliliğimizin sabahı günü annesine gitmek istedi gittik kadın eşimi odaya aldı orda analı oğullu dakikalarca ağladılar...eşime sürekli evlendin bizi bırakırsın artık buralara gelmezsin baskısı yapan biri...ve ben bunlara rağmen tek bir terbiyesizlik tek söz söylemedim hiç bir zaman..demekki beni aptal yerine koymalarına neden olduum. evlendik her akşam ailesine gidiyorduk babası oğlum uğrmana gerek yok her akşam diyordu ordan annesi atlıyordu hemen neden öyle söylüyosun gelsinler diyodu..eşim kendisi de söylüyodu bana annem evlenmemi kaldıramadı diye

canım evlendiği günün sabahı annesine sarılıp ağlayan bir erkek için anlattığın her şey gayet normal geldi şimdi..
bazı anne oğullar -yanlış bir kelime kullanmak istemem- biraz acayip bağlı oluyorlar diyeyim..
benim de evladım var, dünyaları yakarım onun için, ama evlendiği günün sabahı kapıma gelse kovarım.. ne alaka??? eşinle ilgilen ne işiniz var burada derim.. tapudan bin beter bu anlattığın..
keşke nişanlılık döneminde farketseydin diyeceğim ne yazıkki..
bir arkadaşın dediği gibi ömür boyu küs kalınır mı kalınır.. ama böyle bir ana oğulun arasında kalınır mı bence kalınmaz..
allah yardımcın olsun...

hiç sanmıyorum canım çünkü bizim kaza öncesi de borçlarımız vardı o zamanlar da da ailesine tek cümle kurmuyordu borcum var bana yardımcı olun diye ben salak gibi ailemi arıyordum onlar destek oluyordu

Valla aklıma başka bir şey gelmiyo ne yazık ki..yanlış bi şey söyleyip de kafanızı da karıştırmak istemiyorum..Tekrar Allah yardımcınız olsun...

kafam yeterince karışık zaten benim onca fedakarlığıma karşı beni nasıl ailesinin terbiyesizliğine rağmen suçum olmadığını kabul etmesine rağmen hala kırmaya devam edebilir? bi de bana kurduğu cümle : ben bu dünyaya tekrar gelsem yine seninle evlenirim... ama çoğu şeylerin davranışlarına bakınca dilde olduğunu görüyorum..insan ben bu kızın ailemle barışmasını istiyorum onun ailesine elimden geldiğince iyi davranmalıyım ki belki o da ailemi afffedebilir belki diye düşünmez mi ? ne yapmaya çalışıyor hangi kafayı yaşıyor anlamıyorum

canım evlendiği günün sabahı annesine sarılıp ağlayan bir erkek için anlattığın her şey gayet normal geldi şimdi..
bazı anne oğullar -yanlış bir kelime kullanmak istemem- biraz acayip bağlı oluyorlar diyeyim..
benim de evladım var, dünyaları yakarım onun için, ama evlendiği günün sabahı kapıma gelse kovarım.. ne alaka??? eşinle ilgilen ne işiniz var burada derim.. tapudan bin beter bu anlattığın..
keşke nişanlılık döneminde farketseydin diyeceğim ne yazıkki..
bir arkadaşın dediği gibi ömür boyu küs kalınır mı kalınır.. ama böyle bir ana oğulun arasında kalınır mı bence kalınmaz..
allah yardımcın olsun...
aynen öyle ben bu aile varken eşimle mutlu olamam..eşim haşa Allahtan korkmuyor babasından korktuğu kadar ve başka şehre yerleşelim diyorum onu da kabul etmiyor...nişanlılık döneminde anlamadım ama evliliğimizin ilk sabahı bazı şeyleri geç de olsa gördüm de asıl patlama kaza olayı oldu...

ya su erkek ailelerini anlamıyorum arkadasss:53:
bırak karısıyla mutluysa işinee bakkk ama yookkk..
Kayınpederin sana sövdüğü gün bence hersey bitmis ki;
eşin seni zeerree dinlemiyor,kıymet bileni bul bacımm :19:

ya su erkek ailelerini anlamıyorum arkadasss:53:
bırak karısıyla mutluysa işinee bakkk ama yookkk..
Kayınpederin sana sövdüğü gün bence hersey bitmis ki;
eşin seni zeerree dinlemiyor,kıymet bileni bul bacımm :19:

eşime diyorum zaten eğer bana bu olayları yaşatacağını bilseydim eğer beni savunmayacağını bilsydim seni hastanede bırakıp giderdim..ben eşim beni savunur bu terbiyesizliği kabul etmez diye düşündm eşim aban ben aileme bir şey diyemem silerler beni bunu göze alamam dedi.... ama az kaldı farkındayım dediğim gibi sindire sindire içimde bitiriyorum onu en sonunda ailesiyle başbaşa bırakacağım kesin mutlu olsunlar

aynen öyle ben bu aile varken eşimle mutlu olamam..eşim haşa Allahtan korkmuyor babasından korktuğu kadar ve başka şehre yerleşelim diyorum onu da kabul etmiyor...nişanlılık döneminde anlamadım ama evliliğimizin ilk sabahı bazı şeyleri geç de olsa gördüm de asıl patlama kaza olayı oldu...

kaza günü ettikleri laflar, tapu alma ve aşırı görüşme talepleri dışında size olan tavırları nasıl?

Boyle adamlar duzelmez. Hatta dogan cocuguna bile kendi anasinin babasinin ismini verir siz ne kadar istemesenizde. Hayatlari anasini babasini memnun etme uzerine kurulmustur cunku.

kaza günü ettikleri laflar, tapu alma ve aşırı görüşme talepleri dışında size olan tavırları nasıl?
tek bir sorunumuz olmadı inanın tek bir terbiyesizliğim olmadı.. hatta etraflarında parmakla gösterilen bir gelindim ve hala akrabaları falan selam gönderirler ararlar falan...biz kazaya kadar sorunsuzduk ama kaza günü ve sonrasında yaşananlardan sonra yüzlerini hiç görmedim. şunu ekliyim ama annesinin bazı patavatszlıları oluyordu da ben cevap vermiyordum herhengi bir tartışma yapmış değildik kazaya kadar

Boyle adamlar duzelmez. Hatta dogan cocuguna bile kendi anasinin babasinin ismini verir siz ne kadar istemesenizde. Hayatlari anasini babasini memnun etme uzerine kurulmustur cunku.

Allah göstermesin sürekli babasının isminin evimde yankılandığını düşünemiyorum. ayrıca şunu da söylemeliyim ki eşim ailesine karşı ezik benimle tartışıyor ama ben eşime karşı ezilmiyorum ben sözlerimle eziyorum onu ama ona ezilmiyorum...eğer eşime ezilecek olsam yaptıklarının kat kat fazlasını yaşarım bunu çok iyi biliyorum..onun için sıkar biraz anasının babasının ismini koyması

hadi siz haklı olarak görüşmüyorsunuz onlar nasıl sessiz kalıyor.. akıl sır ermiyor bazen..

eşiniz sizin ailenize yakın davranmayıp sizden aynısını nasıl bekliyor? bir de yaşananlardan sonra..

bir arkadaşım eşinize benzer hareket eden eşi için "annesinin dizinin dibindeki hayal alemine beni uşak etmek istiyor" demişti..

eşiniz ve ailesinin tavrı belli siz "ne kadar ve nasıl dayanırım?" kısmına cevap bulmalısınız inşallah..

az çok evliliğimin içeriği belli..siz böyle bir evlilik yaşasaydınız ne yapardınız ? bu olaylar normal mi ben mi büyütüyorum yoksa boşa kürek çekmemeli miyim ?

eşiniz kaza yaptı onlar oğlunu bir kenara bırakıp tapunun peşine mi düştüler :26:

az çok evliliğimin içeriği belli..siz böyle bir evlilik yaşasaydınız ne yapardınız ? bu olaylar normal mi ben mi büyütüyorum yoksa boşa kürek çekmemeli miyim ?

ama siz bu konuda eşinize biraz yüz vermiş gibisiniz. sonuçta sizin aranızdaki kavga yüzünden sizin ailenize davranışıyla ilgili ona hiç bişey demediniz mi? ailesine bu kadar bağlı erkeklere ben hiç bi zaman anlamadım anlamıcamda. ama siz bu şekilde devam ettiğiniz sürece hep bir kavga içinde olucaksınız. ne yazıkki 2 yol var. ya ailesiyle barışıcaksınız ya da en kötüsü bu evlilik biticek. gerçekten zor bi durum ben evli değilim ama şu anda bile bana bu cümleler kurulsa kaldıramam gibime geliyo allah kolaylık versin

hadi siz haklı olarak görüşmüyorsunuz onlar nasıl sessiz kalıyor.. akıl sır ermiyor bazen..

eşiniz sizin ailenize yakın davranmayıp sizden aynısını nasıl bekliyor? bir de yaşananlardan sonra..

bir arkadaşım eşinize benzer hareket eden eşi için "annesinin dizinin dibindeki hayal alemine beni uşak etmek istiyor" demişti..

eşiniz ve ailesinin tavrı belli siz "ne kadar ve nasıl dayanırım?" kısmına cevap bulmalısınız inşallah..

evet ne kadar daha dayanırım kısmındayım zaten...ve cevap olarak da kapıma geldiğinde onu asla affetmeyeceğim şekilde silene kadar dayanmalıyım olarak görüyorum..çünkü adım gibi eminiim eğer ayrılırsak o bağımlı olduğu ailsiyle duramaz durmaz kapımdan ayrılmayacak zaten söylüyor da sen boşanma davası aç ben boşanmam senden diyor. ben de onu tam olarak bu sergilediği tavırlardan dolayı içimden söküp atıp bir daha şans istediğinde bunu ona sunmayacağım noktaya kadar devam etmeliyim diye düşünüyorum

Back