eşimin ailesiyle asla konuşmam..benim onlara hiçbir terbiyesizliğim olmadı ama onlar iki yüzlüymüş asla geri dönüşü yok yani boşanacak olsam da konuşmam...sorun özel değil ama o kadar uzun ki anlatacak olsam sabaha kadar yazmalıyım.kısacası şu : eşimin ailesiyle tek bir sorunumuz yoktu güya çok seviyorlardı beni.ama bigün eşimin kaza yaptığı haberi geldi biz eşimin kaza yaptığı yere giderken babası bana küfretti babanın evine git dedi vs daha neler neler..neyse eşime bir şey olmadı...eşim bu olaylar için babasına tek bir cümle kurmadı ve sürekli haklısın dese de bana benle tartıştı ben de eşimi bırakıp ailemin yanına gittim..ve o süreçte ailesi tapuyu istemiş eşimden eşim de bana sormadan vermiş sonra öğrendim.ve anladım ki babası bana oğlu öldü diye sanıp öyle davrandı ki gidiyim ev bana kalır falan diye korktular galiba
Bence tapuyu geri almaları boşanmanız halinde malın %60 nın kadının olmasından dolayı olabilir.Yani o evden sana pay vermemek için de almış olabilirler..Eşin tamamen arada kalmış durumda sanırım ve ailesine de fazlasıyla düşkün gibi..Allah yardımcın olsun..Yaşamadan akıl vermek çok saçma geliyo bana..
arada kalacağı bir durum yoktu bana yapılan terbiyesizliği o olay esnasında yanımızda olan akrabası bile kabul etti ben olayı anlattım eşime o da aynen öyle oldu kelimesi kelimesine nasıl da hatırlıyorsun dedi adam..şimdi akraban bile onaylarken bana yapılanları babana nasıl tepki vermezsin baba eşime küfretmişsin babanın evine git demişsin nasıl demez??eğer tepki verseydi ben bu kadar dolmazdım onlar da tapuyu alacak kadar ayaklanamzdı...hadi diyemedi tapuyu bana sormadan nasıl verir? tapuyu verdi hala en ufak şeylerde hala ailesinin yararına bize nasıl zarar verir? hepsine ok bizim her zaman destekçimiz olan aileme nasıl böyle davranır...ki ailem başka şehirde ya hastalanacklar ya da bayram olacak ki arasın onları..yaz tatili olur bayram tatili olur ben kendim giderim ailmee o asla gelmez ama onun ailesi için yaptığı her şeye rağmen tamam napalım yaşandı ben de bi şey diyemedim diyerek hiç bir şey olmamış gibi hayatımıza devam etmemizi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?