- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Bir aşk hikâyesi olarak başladım hikayeme, ne ara drama oldu anlayamadım.. Gözyaşlarımla başladım bu ilişkiye... En yakın arkadaşımın kalbimi kırdığını anlatırken söyledik duygularımızı... Aslında beni neden aramıyorsun diye sorduğunda birkaç saat önce görüştük ya demiştim. Benim için çok uzun zaman, özledim sesini diyerek çoktan söylemişti duygularını... Kalbimin sesi kulaklarımı sağır edecekti. Öyle deli atıyordu.
Ne ara bağırmaya başladık birbirimize ve nasıl geldik bu noktaya hiç bilmiyorum. Oysa seviyorumdan başka bir söz duymak istemiyordum hele söylemeyi hayal bile etmiyorum. Bir aşk hikâyesi olarak kalmalıydı artık türü bile belli değil... Ben karmakarışık hikayeler kategorisine alacağım sanırım yazacak gücü bulunca
Ne ara bağırmaya başladık birbirimize ve nasıl geldik bu noktaya hiç bilmiyorum. Oysa seviyorumdan başka bir söz duymak istemiyordum hele söylemeyi hayal bile etmiyorum. Bir aşk hikâyesi olarak kalmalıydı artık türü bile belli değil... Ben karmakarışık hikayeler kategorisine alacağım sanırım yazacak gücü bulunca