onu ben de düşündüm yani transların durumunu falan, erkek bedeninde ama kendisini kadın gibi hissediyor, kadın wc'ye mi girecek erkeğe mi? görünümü erkek ise erkeğe girmesi lazım ama bunun çok ayrı boyutları var. ha onlar için ortak wc yapılsın desek hem sayıca çok az olur, ona bütçe ayrılmaz hem de ne bileyim, başkaları da bunu suistimal edebilir. öyle ya da böyle arada kalmış olmak çok zor. o dediğinizi ben de düşünüyorum ama nasıl bir çözüm bulunabilir? mağduruz diye boşuna demiyorlar.ODTÜ'deki karma tuvalet kaldırıldı diye biliyorum ben. Şimdi cinsiyetçilik yapma niyetim yok yani ayy erkekler çok pis kadınlar adeta bir gül goncası, hayatta erkeklerle aynı tuvaleti kullanmam gibi. Genel olarak public tuvaletler pis hatta bazen AVM'deki kadın tuvaletleri erkeklerinkinden daha pis oluyor yani. Medeniyetle ya da cinsiyetle alakalı olarak görmüyorum ben bunu. Yalnız transseksüellerin hissettiği cinsiyetin tuvaletine girebilmesinin önemli olduğuna inanıyorum. Queer'e falan girersem işin içinden çıkamayız tüm kulüpçe tabi. :)
erkek wc'lerin önünden ne zaman geçsem duyduğum kötü koku kadın wc'lerinde bana denk gelmiyor. kadınlar da pis zaten, şu da var, hem kadınların pis hem de erkeklerin pis kullanması sonucu double pislik çıkacak ortaya, o daha kötü değil mi?