• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karma wc konusu (pis konu)

kadin-erkek-karma yapsinlar madem cok isteyen karmaya girsin ben tercih etmem temizlik konusuna gelince kadinlarda cok mukemmel degiller bu konuda..karma tuvaleti kullananlar veya isteyenler medeni olduklarindanmi isterler tartisilir cunku bircok sapik icin bulunmaz nimet isterler tabi

Ben evime misafir geldiğinde,erkeklerinden tuvaleti kullanan olduysa çamaşır suyunu boca etmeden giremeyen biriyim,karma tuvalete girdiğimi düşünemiyorum bile:kusmuk:

Bir ODTÜlü olarak bu soruya cevap vereyim
Öncelikle o tuvaletler karma değil, cinsiyetsiz tuvaletlerdir
Yani üç tane tuvalet var. Kadınlar için, erkekler için ve de cinsiyetsiz. Çünkü siz her ne kadar kabul etmeseniz de kadın ve erkek dışında literatürde kabul görmüş başka cinsiyetler de var ve o tuvaletler onlar için.

Yani karma tuvaletlere girmek zorunda değilsin

erkeklerin WC konusunda ne kadar pis olduğunu hepimiz biliyoruz.

ben buna katılmıyorum. kadınlar da gayet pis. hiç umumi kadınlar tuvaleti görmemiş, hepimiz bal dök yala şeklinde kullanıyormuşuz gibi rol yapmaya gerek yok. kadınlar da gayet pis varlıklar. erkeklerde oran 50 ise kadınlarda da olsun da 40 olsun.

ortak wc konusunda ben de rahat edemezdim açıkçası. ama odtüde öğrenci isteği ile olmuş bi olay. karışmak bize düşmez.

Bir ODTÜlü olarak bu soruya cevap vereyim
Öncelikle o tuvaletler karma değil, cinsiyetsiz tuvaletlerdir
Yani üç tane tuvalet var. Kadınlar için, erkekler için ve de cinsiyetsiz. Çünkü siz her ne kadar kabul etmeseniz de kadın ve erkek dışında literatürde kabul görmüş başka cinsiyetler de var ve o tuvaletler onlar için.

Yani karma tuvaletlere girmek zorunda değilsin

Yaa ben kaldırıldı diye duymuştum. Kaldırılmadıysa iyi, sevindim. Buradaki kadınların kimisi kadın ve erkek cinsiyetinden ötesini düşünemediği için cinsiyetsiz tuvaletleri açıklamak zor olabilir.

Daha önce 4 erkekle ev arkadaşlığı yapmış biri olarak :kusmuk: ve bir daha asla diyorum
Pisler işte
Sadece 1 tanesi temizdi benim ev arkadaşlarımın
Gerisi :kusmuk:

Zaten bana bu modernizm altındaki saldırgan feminizm, hayvan hakları ve lgbti aktivite ve söylemlerinden baygınlık geldi
Kendim o kadar açık görüşlü bir insanım kim naparsa yapsın
Ama keşke insanlarla saldırganlaşmadan konuşabilseler
Bir de veganlar çıktı onları unutmuşum bak :işsiz:
Aynen ben de yurtta erkekle ortak kullandim wc banyo. Kesinlikle fark var hanimlarla. Hic hos olmuyor. Veganlara da saygim sonsuz, yemeklerine de bayiliyorum tercihlerine de saygi duyuyorum ama "herkes bir gun vegan olacak", "iyyyy sen et mi yiyorsun nasil yiyorsun", "gercek vegan oyle olmaz boyle olur" gibi laflari bayiyor.

Yani burada kadınların kakası pembe modunda takılmaya da gerek yok
Umumi kadın tuvaletlerin ne kadar iğrenç olduğunu anlatmama gerek yoktur herhalde.
Siz nasıl kadınlara özgü ayrı tuvalrt isteme hakkına sahipseniz, lgbtli bireylerde o hakka sahiptiler ve kendileri için tuvalet istediler.
Kimseyi zorla oraya soktukları veya o tuvaletlerde çılgın seks partileri düzenledikleri yok

Yaa ben kaldırıldı diye duymuştum. Kaldırılmadıysa iyi, sevindim. Buradaki kadınların kimisi kadın ve erkek cinsiyetinden ötesini düşünemediği için cinsiyetsiz tuvaletleri açıklamak zor olabilir.

Aslına bakarsan orada yl yaptığım için sık sık gidemiyorum. Belki de kaldırılmıştır.

Polemik amaçlı konu gibi geldi bana.
Hadi hep beraber odtüyü taşlayalım
Sanki medya bunu az yapıyormuş gibi
Halbuki şu an kullandığımız interneti bile ilk getiren odtü

Rahat olun böyle bir şey yaygınlaşmaz :)
Toplum kültürü olarak kaldıramayız bu durumu zaten.
Belki tek tuvalet tek kabin kullanılabilir ama çoklu kabin olduğunda yan kabinde bir erkek varken tuvaşete girebilecek turk kadını olduğuna pek ihtimal vermiyorum :)
Adam yanda ıkınıyor, gaz çıkarıyor, kadın işemeye çalışıyor vs
Yada tam tersi kadın pedi açıyor, poşet sesi, yapıştırıyor çekiyor vs...
eşlerin arasında bile özel alan olduğuna inanan biriyim bu kadarı bana fazla.
:KK45::KK200:

Ben rahatsız olurum,ayrıca bu durumun yaygınlaşacağını düşünmüyorum.
Dışarıdaki erkek tuvaletleri kadınlar tuvaletinden her zaman daha temizdir,kadınlar kirlenmiş pedlerini bile çöpe atmaktan aciz,her yer kan içinde tuvalet görmüşlüğüm var..

kadin-erkek-karma yapsinlar madem cok isteyen karmaya girsin ben tercih etmem temizlik konusuna gelince kadinlarda cok mukemmel degiller bu konuda..karma tuvaleti kullananlar veya isteyenler medeni olduklarindanmi isterler tartisilir cunku bircok sapik icin bulunmaz nimet isterler tabi

ZAten öyle
Kadın erkek ve cinsiyetsiz (karma değil cinsiyetsiZ yani kadın erkek cinsiyeti dışında olan cinsiyetler için)
K

Aynen ben de yurtta erkekle ortak kullandim wc banyo. Kesinlikle fark var hanimlarla. Hic hos olmuyor. Veganlara da saygim sonsuz, yemeklerine de bayiliyorum tercihlerine de saygi duyuyorum ama "herkes bir gun vegan olacak", "iyyyy sen et mi yiyorsun nasil yiyorsun", "gercek vegan oyle olmaz boyle olur" gibi laflari bayiyor.

Evet ya yoksa banane sen ne istersen onu ye
"Breatharian" lık bile var yani beni ırgalamaz :confused:
Veya Bayan x denince alınanlar mı ararsın, köpekten korkana hayvan sevmeyen diyen, ortak tuvalet istemiyorsun homofobik misin diyen ay içim daralıyor bir düzgün argümanla tartışma yok hep saldırı
Kendi gibi hareket etmeyene saldırı ki herkes için özgürlük deyip de ufacık buluttan nem kapıp saldırmak ironik
Feminizm, hayvan hakları, lgbti neydi ne oldu ben bile bıktım :işsiz:

Aslına bakarsan orada yl yaptığım için sık sık gidemiyorum. Belki de kaldırılmıştır.

Polemik amaçlı konu gibi geldi bana.
Hadi hep beraber odtüyü taşlayalım
Sanki medya bunu az yapıyormuş gibi
Halbuki şu an kullandığımız interneti bile ilk getiren odtü

ODTÜ cinsiyetsiz tuvaletle karalanamayacak kadar köklü ve kaliteli bir okuldur. Ki cinsiyetsiz tuvalet cinsel yönelimi ve kimliği farklı olan ve dışlanmış hisseden öğrencilerini önemsediğini gösterir. ODTÜ'lü değilim, buna rağmen söylüyorum bunu. İstemeyen kullanmaz, kendi cinsel kimliğine yönelik tuvaleti kullanır. Bütün tuvaletler öyle değil dediğiniz gibi.

Bunun medeniyetle ilgisi yok. Siz nasil ki erkeklerle ayni tuvalete girmek istemiyorsunuz, trans erkekler de istemiyor. Kimse daha medeni olalim her yer karisik wc olsun diye tutturmuyor. Ustelik odtude bile tum tuvaletler boyle olmadi. Sadece bir yerdeki tuvaletler karisik oldu, rahatsiz olan karisik olmayan yerlerdeki tuvaletleri kullanmaya devam etti. Medeniyet tam olarak budur iste. Her rengi ve her dusunceyi onemsemek.
Kisisel olarak ben de erkeklerle ayni tuvaleti kullanmak istemem. Zorunda kalmadikca disarda tuvalete girmeyen biri olarak ulkece karisik tuvalete gecsek icimde patlar herhalde cişim.:silah: sebebi ise erkeklerin gercekten tuvalet temizliginin buyuk oranda olmamasi.
Ha bunun bu ulkede yayginlasma ihtimali sifir. Izmirde dahi yok. Iciniz rahat olsun.

İşyerinde bizim wc ler unisex veinanın bana cok gereksiz. Pedinizi rahat değiştiremiyorsunuz vs. Onlar da çiş sıçratıyorlar sağa sola. Eşitlikler özgürlükler aynı yere işeyip sicmakla saglanmıyor bana göre.

ODTÜ cinsiyetsiz tuvaletle karalanamayacak kadar köklü ve kaliteli bir okuldur. Ki cinsiyetsiz tuvalet cinsel yönelimi ve kimliği farklı olan ve dışlanmış hisseden öğrencilerini önemsediğini gösterir. ODTÜ'lü değilim, buna rağmen söylüyorum bunu.

Şu konuda bile cinsiyetsiz tuvalet ile ortak/karma tuvaletin farkını bilmeyen ve elinin altındaki internetle araştırıp öğrenmek yerine körü körüne inanan bir çok kişi varken, tabi diğerleri karalamaya kalkar.
Ama ister çatlasın ister karalasınlar
Ülkenin en iyi okuludur orası.

Son kez yazayım da gideyim

KARMA değil
CİNSİYETSİZ
yani kadın erkek BERABER girmiyor
kadınların AYRI erkeklerin AYRI tuvalrti var
CİNSİYETSİZ tuvalete cinsel yönelimi farklı olan İNSANLAR giriyor.

Burası karışır ben kaçayım en iyisi :D

Bu saydıklarını yapan wc yi pis kullanan dünya kadın var

Aksi olsa idi genel wc ler temiz olurdu ama pis

Ben ortak wc de sıkıntı görmüyorum ama pisuvar vs olmaz tabii
pisuvar konusunu bilemiyorum da bence daha büyük bir sorun değil mi bu? kadın wc'ler zaten pis, erkeklerin pisliği de üstüne eklenince... hadi hijyeni dert etmeyenler girip işini halledip çıktı diyelim, o temizlik görevlilerine yazık değil mi? 2 kat pislikle uğraşacaklar. kadınların ne pis wc kullandığını çok iyi biliyorum, kız yurdunda maalesef gördüklerimi burada saysam aşırı pis konular konuşmaktan dolayı ban yerim. :D

Back
X