- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
daha mutsuz olunmuyor yanlısı yapan karsı taraf oldugu icin hatta karsına daha olgun durust biri cıktıgında kendine kızıyorsun ben oyle biriyle nasıl harcadım zamanımı diye..sizinkide alıskanlık bir nevi bagımlılık gibi olmus cokda iyi anlıyorum hep duzelir deyip kendinizi avutuyorsunuz benim yaptıgım gibi ama duzelmez..bence suan icin evlilik kararı vermeyin en azından biraz daha zaman tanıyın ilişkinize ..evlenince degişir diye dusunmeyin sakın ufacık bir konuda baska bir kızı ekleyip ben ona gidiyorum diyen adam evlenincede yapar aynısını iyi dusunun( evet söyledikleri yenir yutulur cinsten değil ama hep ileride o evlenip gider ben daha mutsuz olursam diye korktum ve benim beğendiğim eve benim beğendiğim eşyalara başka bir kadın gelecek bunu kabullenmekte beni çıldırtıyor
daha mutsuz olunmuyor yanlısı yapan karsı taraf oldugu icin hatta karsına daha olgun durust biri cıktıgında kendine kızıyorsun ben oyle biriyle nasıl harcadım zamanımı diye..sizinkide alıskanlık bir nevi bagımlılık gibi olmus cokda iyi anlıyorum hep duzelir deyip kendinizi avutuyorsunuz benim yaptıgım gibi ama duzelmez..bence suan icin evlilik kararı vermeyin en azından biraz daha zaman tanıyın ilişkinize ..evlenince degişir diye dusunmeyin sakın ufacık bir konuda baska bir kızı ekleyip ben ona gidiyorum diyen adam evlenincede yapar aynısını iyi dusunun
Bosversene,ayrilman iyi olmus.zaten bir defa donmusun.ikinci defa neden dönesin ki.yine yanlis yapmis sana iste.benim begendigim eve benim zevkim esyalara baskasi oturacak diye bi dusunceye kapilmisin,o evin icinde mutsuz olmak daha mi iyi gelecek sana.bosversene kimle evlenirse evlensin,kim kullanirsa kullansin o esyalari.evlenecegi kadinida mutsuz edecegi kesin bu kafayla.evlenecegi kisi sen olma.
nun peşinde dolanan yılışık bir kıza faceden istek gönderip bana msj attı "benim hoşlanmadığım şeyleri yapıyorsan sende bunları hak ediyorsun, sen benim değerimi bilmiyorsun bak bu kız nasıl bilecek ben ona gidiyorum" diye yazmış.
Evlen - evlenme diyemem.LAkin bir düşün derim.Bugün bunu yapan evliyken ne yapmazki.Güvenini kazanırsa ne ala.yani bi plaja gittim diye bunlar olmamalı ayrılık için bahane gibi geldi bana
Dengesiz garip biriymiş ve ne o öyle bağırmalar her şeyde araya birini koymalar bence yol verin gitsinMerhaba.. Sekiz yıllık bir ilişkim var. İkimizde biribirimizin ilk aşklarıydık birlikte büyüdük. Fakat büyüdükçe değiştik. İkimizde çok farklı karakterlere sahip olduk ve birbirimize çok fazlasıyla zıt karakterleriz.Ben onun beğendiği hiç bi gömleği beğenemedim mesala.. Ben eğlenceli coşkulu cıvıl cıvıl herşeyi her yeri merak eden gülmeyi eğlenmeyi heyecanı farklılığı çok seven durduğu yerde duramayan biriyim o evde olsun evde otursun evde uyusun Geçtiğimiz haziran ayında kuzenlerimle plaja gittim neden onsuz plaja gittim diye bana saatlerce telefonda bağırdı çağırdı kendini yırttı resmen sonrada onun peşinde dolanan yılışık bir kıza faceden istek gönderip bana msj attı "benim hoşlanmadığım şeyleri yapıyorsan sende bunları hak ediyorsun, sen benim değerimi bilmiyorsun bak bu kız nasıl bilecek ben ona gidiyorum" diye yazmış. Telimden sosyal ağlarımdan her yerden engelledim. 2 buçuk ay ne aradı ne sordu. Bu gecen zamanda bende tesadüf bir erkekle tanıştım ama sevgililik gibi bi amacla değil oturduk bi kez çay içtik bir de iftar yaptık. Sonra benim ki eylülde geldi ne olur barışalım sensiz benim hayatım saman gibi bilmem ne.. Akrabalarımı ve arkadaşlarımı araya soktu baskı baskı ve edilen yeminler karşılığında barıştım. Dediği gibi kendini çok değiştirmiş çok farklı biri olmuştu. Zaten her istediğimi yapmaya çalışan çabalayan biriydi. Herşey çok güzel gidiyordu ailemle sürekli görüşüyor hatta söz tarihini bile belirlemiştik. Geçtiğimiz hafta onun yokluğunda tanıştığım kişiyi sordu bende herşeyi olduğu gibi anlattım. Delirdi küfürler hakaretler bağırmalar tarifi yok. Her ne kadar aramızda bişi geçmedi desemde bana inanmadı. aslında bütün sosyal hesaplarımın şifreleri onda mevcut. ki o kişinin tel numarasını alıp onunlada konuştu. ailemi herkesi birbirine kattı ve gitti. daha 1 hafta olmadı benimle barışmak istiyormuş çok pişmanmış bensiz maf oluyormuş arkadaşlarımı arayıp duruyor siz olsanız ne yapardınız
Köpeği geri isteme olayına kadar yorum yapmayacaktım, büyüsünde gelsin evlenilecek olgunlukta değil, çocuk gibi ver misketlerimi ..canımı yakmak için herşeyi yapıyor evet. Köpeklere çok düşkünüm diye baana köpek almıştı ona nasıl bağlı olduğumu bile bile onu bile geri istedi
Merhaba.. Sekiz yıllık bir ilişkim var. İkimizde biribirimizin ilk aşklarıydık birlikte büyüdük. Fakat büyüdükçe değiştik. İkimizde çok farklı karakterlere sahip olduk ve birbirimize çok fazlasıyla zıt karakterleriz.Ben onun beğendiği hiç bi gömleği beğenemedim mesala.. Ben eğlenceli coşkulu cıvıl cıvıl herşeyi her yeri merak eden gülmeyi eğlenmeyi heyecanı farklılığı çok seven durduğu yerde duramayan biriyim o evde olsun evde otursun evde uyusun Geçtiğimiz haziran ayında kuzenlerimle plaja gittim neden onsuz plaja gittim diye bana saatlerce telefonda bağırdı çağırdı kendini yırttı resmen sonrada onun peşinde dolanan yılışık bir kıza faceden istek gönderip bana msj attı "benim hoşlanmadığım şeyleri yapıyorsan sende bunları hak ediyorsun, sen benim değerimi bilmiyorsun bak bu kız nasıl bilecek ben ona gidiyorum" diye yazmış. Telimden sosyal ağlarımdan her yerden engelledim. 2 buçuk ay ne aradı ne sordu. Bu gecen zamanda bende tesadüf bir erkekle tanıştım ama sevgililik gibi bi amacla değil oturduk bi kez çay içtik bir de iftar yaptık. Sonra benim ki eylülde geldi ne olur barışalım sensiz benim hayatım saman gibi bilmem ne.. Akrabalarımı ve arkadaşlarımı araya soktu baskı baskı ve edilen yeminler karşılığında barıştım. Dediği gibi kendini çok değiştirmiş çok farklı biri olmuştu. Zaten her istediğimi yapmaya çalışan çabalayan biriydi. Herşey çok güzel gidiyordu ailemle sürekli görüşüyor hatta söz tarihini bile belirlemiştik. Geçtiğimiz hafta onun yokluğunda tanıştığım kişiyi sordu bende herşeyi olduğu gibi anlattım. Delirdi küfürler hakaretler bağırmalar tarifi yok. Her ne kadar aramızda bişi geçmedi desemde bana inanmadı. aslında bütün sosyal hesaplarımın şifreleri onda mevcut. ki o kişinin tel numarasını alıp onunlada konuştu. ailemi herkesi birbirine kattı ve gitti. daha 1 hafta olmadı benimle barışmak istiyormuş çok pişmanmış bensiz maf oluyormuş arkadaşlarımı arayıp duruyor siz olsanız ne yapardınız
yol ver gitsinde bütün eşyalarımızı bile aldık biz ev belirlendi merdivenini beğenmedim onlar değiştirildi üf tam çizgide kaldım anlayacağın kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?