karma karışık..

daha mutsuz olunmuyor yanlısı yapan karsı taraf oldugu icin hatta karsına daha olgun durust biri cıktıgında kendine kızıyorsun ben oyle biriyle nasıl harcadım zamanımı diye..sizinkide alıskanlık bir nevi bagımlılık gibi olmus cokda iyi anlıyorum hep duzelir deyip kendinizi avutuyorsunuz benim yaptıgım gibi ama duzelmez..bence suan icin evlilik kararı vermeyin en azından biraz daha zaman tanıyın ilişkinize ..evlenince degişir diye dusunmeyin sakın ufacık bir konuda baska bir kızı ekleyip ben ona gidiyorum diyen adam evlenincede yapar aynısını iyi dusunun

Bosversene,ayrilman iyi olmus.zaten bir defa donmusun.ikinci defa neden dönesin ki.yine yanlis yapmis sana iste.benim begendigim eve benim zevkim esyalara baskasi oturacak diye bi dusunceye kapilmisin,o evin icinde mutsuz olmak daha mi iyi gelecek sana.bosversene kimle evlenirse evlensin,kim kullanirsa kullansin o esyalari.evlenecegi kadinida mutsuz edecegi kesin bu kafayla.evlenecegi kisi sen olma.

Haklısınız.. Şuan görüşmüyorum kafamı toparlayana kadar da görüşmeyi kabul etmeyeceğim. Bu şekilde düşünüyorum ama bir yandan da psikolojik destek mi alsak diye düşünüyorum.

hiç böyle düşünmemiştim aslında. Mutsuz olduktan sonra isterse beni saraylarda yaşatsın ne önemi var benim istediğim huzurlu bir yuva.

Bu nasıl iş kendisi konuşuyor kızlarla bir de size söylüyor bunu,siz konuşunca mı kötü oluyorsunuz ? Hiç samimi bir insan değil karşınızdaki.

Bu laftan sonra barışman hata zaten...

Dengesiz garip biriymiş ve ne o öyle bağırmalar her şeyde araya birini koymalar bence yol verin gitsin

kısır döngü olmuş bildiğindüzelip yine aynı noktaya dönüyor olması kötü..üzülüyorum ya özellikle uzun ilişkilerde.. her şey yerle bir..

canim gencligine yazik. 8 sene diyorsun, elbette verilen emek cok buyuk ama onunde kocaman omur var. 8 sene mi omur mu bir tart. ben de 10 senelik iliskimi bitirdim hic kolay olmadi aynen senin gibi evlilik asamasinda verdim kararimi. simdi o kadar mutluyum ki, iyi ki boyle yapmisim. degismek oyle ben degistim demekle olmuyor, inanma, ailenle konus onlar da kararini destekleyeceklerdir. sen mutlu olmadikca onlar da mutlu olmazlar zaten.

canımı yakmak için herşeyi yapıyor evet. Köpeklere çok düşkünüm diye baana köpek almıştı ona nasıl bağlı olduğumu bile bile onu bile geri istedi
Köpeği geri isteme olayına kadar yorum yapmayacaktım, büyüsünde gelsin evlenilecek olgunlukta değil, çocuk gibi ver misketlerimi ..

Kac yasinda bu dengesiz?

yol ver gitsinde bütün eşyalarımızı bile aldık biz ev belirlendi merdivenini beğenmedim onlar değiştirildi üf tam çizgide kaldım anlayacağın kafam çok karışık

olmuyorsa ilerde çok büyük sorunlar çıkacağını düşünüyorsan ayrıl. bende nişanlımdan ayrıldım gelinlik mobilyalar her şey alınmıştı. hatta nikah tarihi bile alınmıştı ama ayrıldım ben. herşey hazır diye kendimi mutsuzluğa atmak istemedim. ayrılmasaydım şu anda çok kötü giden bir evliliğim olurdu

Çok şanslısınız ki nasıl bir karektere OLDUĞUNU evlenmeden görmÜşsünüz hayatınızdan Çıkarın yolunuza bakın derim

Bence ikinizinde birbirine saygısı yok. Bu ilişkiyi devam ettirmemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…