karma karışık..

Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur
değiştiğini hiç sanmıyorum
2.5 ay uzun bir zaman neden arayıp sormamış

Hı hım, beyfendi her haltı yiyebilir ama siz arkadaş dahi edinemezsiniz.
Oldu, kib, bye.

Degismez inanmayin, en ufak biseyde bagirip cagirip kusen sonra da yalvar yakar olan bir insan. I ihh degismez, degiseni gormedim

Zıt kutuplar birbirini çeker doğru bi söz. Amao kutuplar mutlu olamıo. O kim oluoda ailene huzurszlk verebiliyor... yerini bilsin.
Sen çok şimartmssn.
Ayrıcac giden o. Gittiysen gittin o gitmisse sanada kapı acıktır... affedipte sohra pişman olma şimdi böyle yapan.... ohooo
Avcunu yalasın

Yaşadığınız mutsuzluklar çok üzücü. Umarım ikiniz için de en doğru ve hayırlı kararı verirsiniz.
Benim yorumum şu olacak, bence 8 yıl boyunca birbirinize yaptığınız şeyleri ikiniz de affedememişsiniz. Ve tüm bunlar onların dışavurumu. Ayrı kalınmış zamanlar, kavgalar, eşyaları geri istemeler, yeni bir ilişki adımları vs. Sanki içinizde kalan nefreti kusma derdindesiniz. Çünkü anladığım kadarıyla iki taraf da birbirini seviyor ama yaşanılan kavgalar, kötü sözler vs bunları affedemiyor. İlişkinize devam edecekseniz yapacağınız en sağlıklı şey bunu çözmektir önce diye düşünüyorum.
Umarım vereceğiniz karar ikinizin de hayrına olur.

sala gitsin diyorym cok lacka olmus ikiskiniz iki kisi arasibda deil bircok kisi tarafindan yasanir hale gelmis bence...

kaç kaç kaç kaç...
hala kaçmazsan actığım ikinci konuyu oku,sende benim gibi bi konu acma.
kaç

en başta kendi gitmiş başkasının koynuna.
delinin zoruna bak sen..
ya bütün ömür böyle geçerse evlendiğinde ?
çok gel-gitleri var ..
önce birlikte bir psikoloğa, sonra evlilik danısmanına sonra da son söz için ailenize istişare yapmaya gitmenizi öneriyorum.

Karmakarışık birleşik yazılır...

O nasıl görmüş biliyor musunuz siz hep bir köşede durur onu beklersiniz ama o size böyle işte nispet yapabilir..Sonra siz başkasıyla görüşünce delirmiş tabi...Bilmiyorum öfke kontrol sorunu var gibi ama bir de şu nereden geldiği bilinemeyen erkek özgüveni siz bilirsiniz bir şey diyemedim..

keşke tek derdim yazım yanlışlarım olsa..

keşke tek derdim yazım yanlışlarım olsa..
kişisel alınmayın...dikkat çekmek lazım gittikçe bozuluyor Türkçe
onun haricinde inşallah sorununuz bir an önce çözüme kavuşur..

Son düzenleme:
kişisel alınmayın...dikkat çekmek lazım gittikçe bozuluyor türkçe
onun haricinde inşallah sorununuz bir an önce çözüme kavuşur..

haklısınız özen göstermediğimiz basit gördüğümüz şeyler birikip bir volkan gibi patlıyor, teşekküler iyi dilekleriniz için

Hayatını o kızla değerlendirsin, senin de daha fazla zamanını çalmasın terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…