yani bi plaja gittim diye bunlar olmamalı ayrılık için bahane gibi geldi banaValla sevgiliniz yaptığı ayıba baksın ilk önce.Bu kız değerimi bilecek bilmem ne.Bu mu yani 8 senelik ilişkinin ederi?
yol ver gitsinde bütün eşyalarımızı bile aldık biz ev belirlendi merdivenini beğenmedim onlar değiştirildi üf tam çizgide kaldım anlayacağın kafam çok karışıkben bu hikayeyi biyerden hatırlıyorum:) kendi hayatımdan:) sonuc..degmez sakın sakın barısma yol ver gitsin cunku bu dengesizlikle herseferinde sana yine aynısını yapıcak bu adam.. ve sebeplerde ne kadar sacma ne kadar cocukca zamanını sakın harcama
Yerinde olsam ne yapacağımı oturup da düşünmem mesela. Çünkü ne yapman gereken yeterince ortada.. Sen şuan hayatımı karartayım mı yoksa karartmıyım mı diye soruyorsun resmen.. Bence karartma. Bu adamdan sadece sana değil herhangi bir kadına, ne köy olur ne kasaba.. Evlendiği kadına hayatta hiçbir zaman saygı duymayacak, muhtemelen şiddet gösterecek ve aldatmaya çok yatkın bir adam. Hangimiz böyle bir adamla mutlu olabiliriz ? Kimse olamaz. Değiştim demiş, ilk fırsatta birşey yaşamadım demene rağmen küfürler havada uçuşmuş. Böyle mi değişmiş. Bu mu değişmek ? Zaten aklın varsa bu hayatta kimsenin değiştim lafına da inanmazsın. Kimse değişmez. Asla değişmez. Şimdi sen düşün hayatını karartacak mısın, karartmayacak mısın.. Cevap sende..Merhaba.. Sekiz yıllık bir ilişkim var. İkimizde biribirimizin ilk aşklarıydık birlikte büyüdük. Fakat büyüdükçe değiştik. İkimizde çok farklı karakterlere sahip olduk ve birbirimize çok fazlasıyla zıt karakterleriz.Ben onun beğendiği hiç bi gömleği beğenemedim mesala.. Ben eğlenceli coşkulu cıvıl cıvıl herşeyi her yeri merak eden gülmeyi eğlenmeyi heyecanı farklılığı çok seven durduğu yerde duramayan biriyim o evde olsun evde otursun evde uyusun Geçtiğimiz haziran ayında kuzenlerimle plaja gittim neden onsuz plaja gittim diye bana saatlerce telefonda bağırdı çağırdı kendini yırttı resmen sonrada onun peşinde dolanan yılışık bir kıza faceden istek gönderip bana msj attı "benim hoşlanmadığım şeyleri yapıyorsan sende bunları hak ediyorsun, sen benim değerimi bilmiyorsun bak bu kız nasıl bilecek ben ona gidiyorum" diye yazmış. Telimden sosyal ağlarımdan her yerden engelledim. 2 buçuk ay ne aradı ne sordu. Bu gecen zamanda bende tesadüf bir erkekle tanıştım ama sevgililik gibi bi amacla değil oturduk bi kez çay içtik bir de iftar yaptık. Sonra benim ki eylülde geldi ne olur barışalım sensiz benim hayatım saman gibi bilmem ne.. Akrabalarımı ve arkadaşlarımı araya soktu baskı baskı ve edilen yeminler karşılığında barıştım. Dediği gibi kendini çok değiştirmiş çok farklı biri olmuştu. Zaten her istediğimi yapmaya çalışan çabalayan biriydi. Herşey çok güzel gidiyordu ailemle sürekli görüşüyor hatta söz tarihini bile belirlemiştik. Geçtiğimiz hafta onun yokluğunda tanıştığım kişiyi sordu bende herşeyi olduğu gibi anlattım. Delirdi küfürler hakaretler bağırmalar tarifi yok. Her ne kadar aramızda bişi geçmedi desemde bana inanmadı. aslında bütün sosyal hesaplarımın şifreleri onda mevcut. ki o kişinin tel numarasını alıp onunlada konuştu. ailemi herkesi birbirine kattı ve gitti. daha 1 hafta olmadı benimle barışmak istiyormuş çok pişmanmış bensiz maf oluyormuş arkadaşlarımı arayıp duruyor siz olsanız ne yapardınız
Bahanesi degil ofke kontrolu yok sevgilinin ve belli ki kiskanclik duygusunu da kontrol edemiyor.yani bi plaja gittim diye bunlar olmamalı ayrılık için bahane gibi geldi bana
bende 9 senemi verdim boyle bir insana tam evlenicekken vazgectim istemiyorum zorlamayın beni dedi bıraktı sonra yine döndü ben buyuk bir aptallıkla kabul ettim bu seferde araya baska bir kadın girdi sonra ben bitirdim tamamen ama o yine aradı ben istemedikce kufurler etti sonra yine ozurler diledi en sonunda kendimi tamamen kopardım ondan ve suan gercekten dogru bir karar verdigimi anlıyorum dengesiz insanlar duzelmez bundan emin ol hadi evlendin diyelim evlendikten sonra yine aynısını yapıcak sana ve gecmişi sen zaten unutamıycaksınyol ver gitsinde bütün eşyalarımızı bile aldık biz ev belirlendi merdivenini beğenmedim onlar değiştirildi üf tam çizgide kaldım anlayacağın kafam çok karışık
canımı yakmak için herşeyi yapıyor evet. Köpeklere çok düşkünüm diye baana köpek almıştı ona nasıl bağlı olduğumu bile bile onu bile geri istediBahanesi degil ofke kontrolu yok sevgilinin ve belli ki kiskanclik duygusunu da kontrol edemiyor.
Ofkelenince her turlu fenaligi yapip canini yakmak istiyor...
Ben olsam bu tarz biriyle yapamam ama sen bir omur suyuna giderim vs dersen bir daha dene ama bu sahneler pek cok kez yasanacak iyi dusun
Merhaba.. Sekiz yıllık bir ilişkim var. İkimizde biribirimizin ilk aşklarıydık birlikte büyüdük. Fakat büyüdükçe değiştik. İkimizde çok farklı karakterlere sahip olduk ve birbirimize çok fazlasıyla zıt karakterleriz.
bende 9 senemi verdim boyle bir insana tam evlenicekken vazgectim istemiyorum zorlamayın beni dedi bıraktı sonra yine döndü ben buyuk bir aptallıkla kabul ettim bu seferde araya baska bir kadın girdi sonra ben bitirdim tamamen ama o yine aradı ben istemedikce kufurler etti sonra yine ozurler diledi en sonunda kendimi tamamen kopardım ondan ve suan gercekten dogru bir karar verdigimi anlıyorum dengesiz insanlar duzelmez bundan emin ol hadi evlendin diyelim evlendikten sonra yine aynısını yapıcak sana ve gecmişi sen zaten unutamıycaksın
Galiba evleneceksiniz... Bu yuzden her seyi kabullenin... Bu sahneleri bu cildirmalari tamam diyerek o eve gireceginizi bilin..canımı yakmak için herşeyi yapıyor evet. Köpeklere çok düşkünüm diye baana köpek almıştı ona nasıl bağlı olduğumu bile bile onu bile geri istedi
Bırakın beter olsun.Merhaba.. Sekiz yıllık bir ilişkim var. İkimizde biribirimizin ilk aşklarıydık birlikte büyüdük. Fakat büyüdükçe değiştik. İkimizde çok farklı karakterlere sahip olduk ve birbirimize çok fazlasıyla zıt karakterleriz.Ben onun beğendiği hiç bi gömleği beğenemedim mesala.. Ben eğlenceli coşkulu cıvıl cıvıl herşeyi her yeri merak eden gülmeyi eğlenmeyi heyecanı farklılığı çok seven durduğu yerde duramayan biriyim o evde olsun evde otursun evde uyusun Geçtiğimiz haziran ayında kuzenlerimle plaja gittim neden onsuz plaja gittim diye bana saatlerce telefonda bağırdı çağırdı kendini yırttı resmen sonrada onun peşinde dolanan yılışık bir kıza faceden istek gönderip bana msj attı "benim hoşlanmadığım şeyleri yapıyorsan sende bunları hak ediyorsun, sen benim değerimi bilmiyorsun bak bu kız nasıl bilecek ben ona gidiyorum" diye yazmış. Telimden sosyal ağlarımdan her yerden engelledim. 2 buçuk ay ne aradı ne sordu. Bu gecen zamanda bende tesadüf bir erkekle tanıştım ama sevgililik gibi bi amacla değil oturduk bi kez çay içtik bir de iftar yaptık. Sonra benim ki eylülde geldi ne olur barışalım sensiz benim hayatım saman gibi bilmem ne.. Akrabalarımı ve arkadaşlarımı araya soktu baskı baskı ve edilen yeminler karşılığında barıştım. Dediği gibi kendini çok değiştirmiş çok farklı biri olmuştu. Zaten her istediğimi yapmaya çalışan çabalayan biriydi. Herşey çok güzel gidiyordu ailemle sürekli görüşüyor hatta söz tarihini bile belirlemiştik. Geçtiğimiz hafta onun yokluğunda tanıştığım kişiyi sordu bende herşeyi olduğu gibi anlattım. Delirdi küfürler hakaretler bağırmalar tarifi yok. Her ne kadar aramızda bişi geçmedi desemde bana inanmadı. aslında bütün sosyal hesaplarımın şifreleri onda mevcut. ki o kişinin tel numarasını alıp onunlada konuştu. ailemi herkesi birbirine kattı ve gitti. daha 1 hafta olmadı benimle barışmak istiyormuş çok pişmanmış bensiz maf oluyormuş arkadaşlarımı arayıp duruyor siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?