Iyi akşamlar diliyorum herkese.
1 yıllık evliyim ve eşimle aslında mutluyuz, sadece 3ü kişilerin (abla vs ) karıştırmasıyla beraber huzursuzluklar oluyor ara sıra ve çözümü baştan beri mesafeli olmaya çalıştım. Yinede kötü niyetli, bilerek isteyerek zorbaliklara devam ediyor kendisini. Iplemiyorum kendisini. Az öz hesabi.
Kariyerim çok şükür yerinde ve yenilerde terfi aldim, 2 ay sonra yeni işime başlıcam inşallah. Maaşımin yükselmesiyle birlikte sorumluluklarimda artıcak. Ben sporuma vs dikkat ediyorum ve eşimle bi yil evli kaldiktan sonra bakariz felan dedik. Hem çok istiyorum hem korkuyorumda, nasil olucağmı bilemediğim için. Yani zorlayici bi hamilelikmi geçiricem fln bilmiyotum… Hergün işten çalışmam gerekiyor. Müdürüm çok ınandı bana bu işi verirken. Ama çoçuk fikrini ne kadar ertelicem bilmiyorum.. hemen olur diye bi kuralda yok. Etrafta hamile olamayanlar oldu benden 2-3 yaş küçükler… E bende olucam 31 yaşında, belki uzun süre olmayabilir vs bunlarida düsünuyorum. Diğer yandanda yeni işime ilk bi 2-3 ay alışıyım, o sürecte hamile fln olursam belki çok bulantım vs olur, toplantilara istediğim gibi katilamam vs… Sizce ne yapmaliyim? Sonuçta Allah izin verirse bi gün hamile olursam büyük problemler yaşamadığım süre çalışmayı düşünuyorum doğuma kadar..
Kariyer kariyer dedim geç yaşta evlenmeyi kendim tercih ettim ama elbet bir bebeğimiz olsun istiyoruz.,.
Artik dijital testlerde var doğurganlık ve kan değerlerine ölçen.. Bu arada hiç doğum kontrol haplari kullanmadik, geri çekil yöntemini kontrollü şekilde kullandık ve her ay yumurtlama dönemim ve düzenli adetim var
Ne yapmaliyim? Nasıl bir yol çizmeliyim sizce. Teşekkürler