• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kariyer, özgürlük mutlu olmak için yeterli mi?:( bu da benim derdim ama gerçekten dert mi?

isis33

Üye
Kayıtlı Üye
merhaba kimsenin derdini küçümsememek lazım ama şimdi yazacağım konuda, dert mi bu diyebilirsiniz diye çekiniyorum ama yine de fikirlerinizi merak ediyorum.

Kalabalık ailenin en küçüğü olarak, kendi iç dünyasında yaşamış biriyim tek sorumluluğum okumaktı,yanlış bölüm seçip yıllarca işsiz kalıp gizli bir depresyonla yaşadım. maddi durumumuzun kötü olması, sevgisiz büyüyen bir çocuk olarak haliyle kafamı kaldırıp kimseye bakmazdım. aşk falan hiç yasamadım bile. 26 yaşımdan sonra terapiye başladım 2.üniversite okudum,atandım arabamı aldım. ama o kadar uğraştım ki bunlar için herkes hala mı okuyorsun demesine raĝmen calistim ek iş yaptim vs. her neyse bu sürede 1 2 flört dışında ne aşk ne sevgililik ne de evlilik ihtimali yaşamadım.

33 yaşımda halâ ailemle yaşıyorum,sevgilim yok, beğenen ilgi duyan biri yok, nispeten sosyalim konuşkanım ama çabuk demorilize olurum, cevremde herkes evli çocuklu. millete evlilik için koştururken ben kariyer diye kosturdum simdi elimde ne aşk ne eş ne de çocuk var. işin kötü yanı artık içimden de gelmiyor. ufak pişmanliklarim var yani o kadar kariyer bilmem ne diye gencligimde bunalım takılacağıma hayatı yaşasaydım ne bileyim en azından aşık falan olsaydım. bu haftasonu evlenenler teklif alanlar çocuk doguranlar vs gormekten böyle bir duygu haline girdim.

şimdi yolumu yeniden aşka güzel bir aile kurmaya endeklesem sizce olur mu? nasıl ve nerede olur? dişil enerjim ve hayat enerjim azalmış gibi hissediyorum:KK43: fikirlerinizi merak ediyorum,kalbimiz ferahla dolsun, sevgiler💞

Herkesin imtihanı keşkeleri farklı olabiliyor. Aile kurmak istediğinizi daha açık mesajlarla çevrenize bildirin bence. İletişime açık olun ki birileriyle sizi tanıştırıp vesile olabilsinler. Beğendiğiniz karakterli kişilere de ilk adımı atın. Kariyer için çalıştınız başardınız evlilik için de adım atın. Aşkın peşinde sürüklenmeyin mantıklı aşık olun.

Çok zor artık evlilikleri sürdürmek sizi anlayacak biri olur umarım numaradan aile değil gerçek aile olanlardan olmanızı dilerim.İyiki işiniz var her durumda en iyi dost o

Her halimize sukretmeliyiz. Bende vaktinde didinip atanmadigim için pişmanım. Hatalı bir evlilik hayatıma mal oldu. Yine de elhamdülillah diyorum. Rabbim beni bırakmadı ya sonuçta yardım eder yol açar. Siz de umudunuzu kaybetmeyin. Güzel bir yuva kurarsiniz inşallah.

merhaba kimsenin derdini küçümsememek lazım ama şimdi yazacağım konuda, dert mi bu diyebilirsiniz diye çekiniyorum ama yine de fikirlerinizi merak ediyorum.

Kalabalık ailenin en küçüğü olarak, kendi iç dünyasında yaşamış biriyim tek sorumluluğum okumaktı,yanlış bölüm seçip yıllarca işsiz kalıp gizli bir depresyonla yaşadım. maddi durumumuzun kötü olması, sevgisiz büyüyen bir çocuk olarak haliyle kafamı kaldırıp kimseye bakmazdım. aşk falan hiç yasamadım bile. 26 yaşımdan sonra terapiye başladım 2.üniversite okudum,atandım arabamı aldım. ama o kadar uğraştım ki bunlar için herkes hala mı okuyorsun demesine raĝmen calistim ek iş yaptim vs. her neyse bu sürede 1 2 flört dışında ne aşk ne sevgililik ne de evlilik ihtimali yaşamadım.

33 yaşımda halâ ailemle yaşıyorum,sevgilim yok, beğenen ilgi duyan biri yok, nispeten sosyalim konuşkanım ama çabuk demorilize olurum, cevremde herkes evli çocuklu. millete evlilik için koştururken ben kariyer diye kosturdum simdi elimde ne aşk ne eş ne de çocuk var. işin kötü yanı artık içimden de gelmiyor. ufak pişmanliklarim var yani o kadar kariyer bilmem ne diye gencligimde bunalım takılacağıma hayatı yaşasaydım ne bileyim en azından aşık falan olsaydım. bu haftasonu evlenenler teklif alanlar çocuk doguranlar vs gormekten böyle bir duygu haline girdim.

şimdi yolumu yeniden aşka güzel bir aile kurmaya endeklesem sizce olur mu? nasıl ve nerede olur? dişil enerjim ve hayat enerjim azalmış gibi hissediyorum:KK43: fikirlerinizi merak ediyorum,kalbimiz ferahla dolsun, sevgiler💞
Olur tabii neden olmasin.
Baksana ikinci unv okuyup hayallerini gerceklestirmissin. Bunu da halledersin.

Basliktaki soruna kendi adima cevap verecek olsaydim; iyi bir kariyer, mutlu oldugum bir is ve ozgurluk beni mutlu etmeye fazlasiyla yeterdi -bu yasimdaki halimle soyluyorum. Ama bu cok subjektif. Herkese yetmek zorunda degil. 10 yil onceki halime yetmezdi, mutlaka ask olsun isterdim :) o yuzden kendimi pek yalniz hatirlayamiyorum. Hep ya sevgilim var ya evliyim. Sevgilimin olmadigi 2 yillik bir surec var, o surecte de flortlerim oldu. Ama ben bunlari biraz duygusal zayıfigıma bağlıyorum. Yani hayatımda hep biri manevi olarak yanımda olsun, beni desteklesin, birbirimizi motive edelim, yalnız kalmayalım güdüsüyle olmuş gibi.

Yaşında ne var istesen kimleri bulursun atanmış başarılı güzel bir kadınsınızdır eminim.Serenay Sarıkaya nın son dizisini izledim bugün 32 yaşında kadın ben 24 yaşındayım ama herkes benim yerime onu tercih eder .Çünkü özgüvenli havalı bakımlı güzel .Paranızı kendinize yatırın spor yapan birisi hayatını değiştiriyor bence güzel bir vücut her şey demektir .Sonra stil danışmanlığı yapanlar var Türkiye’de çok yaygın bi meslek değil ama yurtdışında çok popüler arkadaşım İngiltere’de çok yoğun çalışıyor .En kötü o sayfaları takip edin.Ordaki kombinlere benzer kombinler yapın.Eminim millet bir kot tişört evleniyor ben niye bu kadar çabalayım diyorsunuzdur ama ben atanmış başarılı bir kadını öyle yoldan geçen adamlara layık görmem .Olduğunuzdan daha iyi hale gelirseniz eminim çok çok iyi karakterli düzgün insanları çekersiniz.Yoksa abazalar herkese yazıyor onlarla evlenmek isteseydiniz siz de arkadaşlarınız gibi simdi 10 senedir evliydiniz seçici olduğunuz belli 😇Her şey gönlünüzce olsun🙏

Aşkın nereden çıkacağı belli olmaz, onun için asla geç değildir. Kendi ayaklarının üzerinde durmuşsun, bu en büyük kazanç aslında. Karşına çıkacak olsa sen bunlar için koştururken de çıkardı hayat arkadaşın karşına. Buna takılarak enerjini düşürme, gez toz sosyal ortamlara gir kurslara gezilere doğa yürüyüşü gruplarına katıl. Elbet gönlüne göre biri çıkacaktır doğru zamanda karşına

Kariyer için koşmak yerine evlilik peşinde koşsaydınız şimdi belki iki çocuğunuzla işsiz bi şekilde boşansam ailem arkamda değil diye konu açacaktınız. Bence böyle düşünün ve şükredin. Bi kadının kendi işini eline almadan evlenmesine şiddetle karşıyım. Bu saatten sonra etrafa biraz sinyal verin evlilik istediğinize dair. Arkadaşlarınız falan belki tanıştırır biriyle. Hem aşk bu ne zaman nerden çıkacağı belli olmaz.

Yasin gayet genc bulursun yahuu olmedin ya. Basliktan sanirlar ki 50 yasina geldin :halay: Bu arada 60 yasindaki anneme bile kismet cikti, yazin Antalyada turist bir bey abi geldi yazildi anneme :olamaz:Biraz disari cik, insan icine karis 25 yasinda evlenip evde oturan kimse kalmadi artik kafana gore illa bulursun.

Back
X