Kariyer mi Çocuk mu :(

Yükselme şansınız varmış ben olsam kariyer tercih ederdim çünkü ben çocuk sevmiyorum belki evli olmadığım için içimde şimdiden istek bir şey yok tabi onu bilemem ama çok yükselme planınız yoksa zaten ortada bir kariyer yolu yoktur çocuk yapın bence

Canim o benimde esimde vardi kistlerim erimrsi icin sogan suyu icmistim dr olmaz demisti 5 sene tedavi hordum hic hayretmedi bana sogan suyu kistleri eritti
2 aydır sogan suyu içiyorum 2 aydır düzene girdi kistlerim yok oldu ve 3 kilo verdim 65e indim şuan düzene giriyor gibi yine

[QOTE="khanlove, post: 44558957, member: 674735"]Yükselme şansınız varmış ben olsam kariyer tercih ederdim çünkü ben çocuk sevmiyorum belki evli olmadığım için içimde şimdiden istek bir şey yok tabi onu bilemem ama çok yükselme planınız yoksa zaten ortada bir kariyer yolu yoktur çocuk yapın bence[/QUOTE]
Bazı şeyler gençken yapılır ya şuan bilgilerim taze çalışmadan bile net yapabiliyorum ama ilerde unuturum gibime geliyor bilgileri

Bende bunu yed,remedim sen pkolusun ondan cocuk olmuyo dedi bana cok agladım 1 yıl boyunca bi baktık varikosel cıktı düzelmioda

Ben de bunu diyorum zaten.
Kadinlarin kariyer alaninda genelde hedefi yok gordugum kadariyla, hicbir hirs yok. Maasla eve yardimci olma kafasi var, o da adam isterse.
Adam isterse bu kiz isten cikiyor, adam izin verirse giriyor, adam bir de kasiyerlik yap diplomani da cope at diyor....yani kizin kariyeri neden bu adamin kaprisleri etrafinda donsun? Adam buyusun biraz, yetiskin olmayi ogrensin, kadinin calistigini kabullensin. Tat vermemek nedir Allah askina, simarikliktan ote bu kizi kendine bagimli kilma cabasi.

zaten kk üye olduktan sonra hırslandım bende baktım cocuk oluncada işler pek iyi gitmiyor en azndan elimde meslegim olsun dedim

Bende bunu yed,remedim sen pkolusun ondan cocuk olmuyo dedi bana cok agladım 1 yıl boyunca bi baktık varikosel cıktı düzelmioda
iste o derde belki sen kirmamak icin varikosellisin ondan cocuk olmuyo demezsin bende cok zorlu bir tedavi ile gebe kaldim ve olmasaydi direk tup bebek demislerdi ins hemen istediginizde allah nasip eder

daha çok gençsin en az 35'ine kadar yolu var çocuk olayının kafana takma.. eşin de madem ilk aydan mırın kırın etti sınavına çalış elinden geleni yap bence..
evet :) bende öyle düşünüyorumm iykide böyle yaptı diyorum yoksa bende alısıp gidicektim akıl tokmagı olsun bana

iste o derde belki sen kirmamak icin varikosellisin ondan cocuk olmuyo demezsin bende cok zorlu bir tedavi ile gebe kaldim ve olmasaydi direk tup bebek demislerdi ins hemen istediginizde allah nasip eder
eşim 5 sene istemiyorum ben millet salak evliligi oturmadan cocuk yapıo derdi ilk günlerde bende derdimki oldugu zaman olsun ilerde tedaviyle olursa daha zor oluyorken olsun derdim sonra 3 ay sonra istemeye basşladı bizden snra evlenen arkadaslarının bebegi oldu gemide dalga gecmeye basladılar artık bana benim sorunum yoktur sen pkolusun ondan olmuo adetin düzensiz derdi şimdi ameliyattan snrada fayda görmedi

ne olursa olsun buyuk konusmamak gerek iste ins cok yipranmazsiniz bu surecte ve ins bebeginiz olur

ne olursa olsun buyuk konusmamak gerek iste ins cok yipranmazsiniz bu surecte ve ins bebeginiz olur
inş internette arastırırdım ne iyi gelir adete diye eşim görünce kızdı kafayı bozmussun sen cocukla diye snra özür diledi ama cok kırıldım bende isterim her insan gibi bi yol bulmaya calısıyorum böyle kırıcı şeylerde yasadık işte

ister profosor ol ister basbakan
sonunda anne olacaksın
herseyın emeklılıgı var anne olmanın yok

cocuk karıyere asla engel degıl oyle olsa karıyer sahıbı bırsuru cocuklu kadın var onlar olamazdı
once cocuk yap karıyerıne devam edersın

evt ama herkesin baktıracak bir annesi vardır veya güvendigi bi bakıcı ama buralarda öyle bişey yok kime emanet edicem eşim ayda 7 gün nöbet tutan 2 ayda 1 de 1 aylık seyire giden biri peki ben kadın basıma kime bırakabilirimki yavrum olsa kıyamayıp bırakamam gibi gweliyor 1 sene

Allah bilir onu belkide bebegimiz olamıcak garanti degilki

Allah bilir onu belkide bebegimiz olamıcak garanti degilki
benımde bebegımı bırakacagım kımse yok :)
müsavırım ıdarı hakım olmak ıstıyorum
hayalımde var :) ama bebıs engel degıl
durumunuzu en ıyı sız bılırsınız tabıkı ınsallah hakkınıza en guzelı en hayırlısı olur

inşallah hepimiz için Allahım hayırlısını versin :) bilememki bu ugraslarım belkide boş ve 6 sene 10 sene sonra olucak bebegim ve o senelerim hem cocuksuz hem işsiz devam edicek belki eşimle aramda sorun olcak eşlere güven yok iş yok eş yok çocuk yok gecmiş zamanıma aglıcam belkide

Adam niye emekli olma nolur diyor alaka?
sigortanı ödeyemem batarız yoksa dedi bende beni işten çıkarmıcaktın o zamn calısma diyosun sigortanı ödeyemem diosun cocuk da olmasın diyordun en basta sen benden ne istiyosun hapis hayatı yasatmak mı dedim nasıl emekli olucam ben peki dedim olma nolcak benm param yeter bize dedi

Çocuk tabiki muhteşem bir duygu aşk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…