evt arkadaslarının eşleri çalışmıyor ve hepsinin çocukları var benimde kendime güvenim gelir iyice bırakıp giderim annesi gibi zaten cocuk da olmuyor diye düşncesi var bencetamam iste siz bence once sinava hazirlanin , ayrica esinizin despot tavirlari hic hos degil, o isi birak gel demesi falan adam herseyi kontrol etmeye calisiyor sizin hayatinizi isteklerinizi pek umursamiyor gibi. Biraz bencil gibi geldi bana tavirlari.
çok teşekkür ederim..Düşünüyorumda eşim sigortamı ödemeye devam etse ben bu duruma alışıp çalışmayadabilirdim Belki bebek olmayışının sebebi önce benim hayrımadır hayatımı kurtarmam gerek diye düşünüyorum vardır Rabbimin bir bildigi şimdi dahada hırslandım baktım eştende insana hayır olmuyormuşKalbinizin sesini dinleyin :) birşeyler yazacaktım tam ama sonra yanlış bi yorum yapmaktan korktum.. Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur..
Evet eşimde 25 yaşına giricek şimdi önce kendi gelecegimi düşnmeliyim gençken problem olmuyor belki ama yaşlanınca ufak bir laf dese eşim çok gururum incinir şimdiden dedim geç olmadan birşeyler yapmalıyımBu adamın derdi seni eve, kendine bağımlı ve çaresiz bir birey yapmak.
Çocuk olunca da ehh çocuk da oldu evde otur diyecek senin de zaten bırakacağın kimsen olmadığı için işe başlayamayacaksın.
Sonra çocuk küçük olduğu için çalışamicaksın.
Çocuk büyüdükten sonra 30 yaşında ve deneyimsiz olduğun için iş bulamicaksın. Hayatın boyunca bu adamın eline bakıcaksın.
Oysa ki yaşın genç. 24 yerine 26 yaşında çocuk sahibi olsan ne olacak? Bence işe öncelik ver, kendini geliştir. Kendi gelişimini tamamladıktan sonra çocuk derim.
işyerindeki patronumun huylarını beğenmiyordum büroda viski şarap falan içerdi diger çalışan bayan arkadaslar alışıklar ama ben bu ortamda rahat edemezdim zaten o yüzden birinin boyundurugu altında degil bende sınava girip kendi büromu acayım diye düşündümBu arada sizin niye isi biraktiginizi zaten hic anlayamadim. Bu adam geldi birak dedi siz de onun keyfine biraktiniz mi? Eski patronunuzla konusup donun bence.
eşimin maaşi yaklasık 4.500 tl ama yinede yeni evli sayılırız araba borcu falan var ve yaşadgımz yer pahalı biyer ve yetişmio bir türlü muhasebede ayda bir kdv günü geç çıkıılır işler yetişmezse o günde eşim çık dedi sadece şimdiede bana calıs madem kasiyerlik yap dio bende masabası işimden 5de cıkarken böyle diyor diye kızdım smmm snavına giricem dedimmaddi sikintilariniz yoksa yani senin calismani gerektirecek bebek derim ben dene bakalim ins olur bebeginiz bak tatlim belki mesai kavramin olsa esin tamam derde bazi erkekler anlamiyo iste bekle bakalim biraz daha esinin geliri iyiyse bebek de once
bende yeni karar verdigim için temmuzdakine giricem 3 hakkımız oluyor fakat ilkinde kazanmaya calısıcam inş sende kazanırsın inşallah benim kistler yok oldu kilo verdim fakat eşimde problem büyük çift taraflı varıkosel ameliyatı oldu 2 ay once şimdi degeri 1 milyon sadeceCanim bende sivastan istanbula geldim burda ailemden kimse yok 25 yasindayim 8 aylik bebegim var ve suan smmm subat sinavina hazirlaniyorum bende kararsiz kalmistim ama kimsem olmadigi icin kendime yoldaş olsun istedim bebegimi bendede pko vardi gayette bebekle kdruyer olabiliyor
maddi sikintilariniz yoksa yani senin calismani gerektirecek bebek derim ben dene bakalim ins olur bebeginiz bak tatlim belki mesai kavramin olsa esin tamam derde bazi erkekler anlamiyo iste bekle bakalim biraz daha esinin geliri iyiyse bebek de once
ben muhasebede calısıp orada staj yaparım diye muhasebe bürosunda calısıyordum 5 de ckıyordum simdi bana kalkmıs markette kasiyer ol istersen 9 da 10 da cık dio boşuna okumadım ben evlencem diye kalmadan bitirdim okulumu :):)eee calis diyosa gir calis ozman biseyde derse sen dedin dersin
En güzeli :)Katılıyorum, 5 tllik çorap almak için bile kocadan para isteyin. Zinhaaaaaaaar kendinizi birey yerine koymayın, koca parası yiyin işte iş hayatına karışıp ne yapıcaksınız. Kadınlar zaten bağımsız birey olsa ne olmasa ne, boşverin çalışmayı falan oturun evde çocuk yapıp bakın.
baskasi olsa ilk once cocuk yap derdim ama bence sen kariyerini sec esin bana biraz git gel akilli geldi ne olur ne olmaz sen ayaklarinin uzerinde dur 5 de ciktigin isten seni zorla ayrilmani saglayip kasiyerlik yap 9 da 10 cik demesi tuhafben muhasebede calısıp orada staj yaparım diye muhasebe bürosunda calısıyordum 5 de ckıyordum simdi bana kalkmıs markette kasiyer ol istersen 9 da 10 da cık dio boşuna okumadım ben evlencem diye kalmadan bitirdim okulumu :):)
Canim o benimde esimde vardi kistlerim erimrsi icin sogan suyu icmistim dr olmaz demisti 5 sene tedavi hordum hic hayretmedi bana sogan suyu kistleri erittibende yeni karar verdigim için temmuzdakine giricem 3 hakkımız oluyor fakat ilkinde kazanmaya calısıcam inş sende kazanırsın inşallah benim kistler yok oldu kilo verdim fakat eşimde problem büyük çift taraflı varıkosel ameliyatı oldu 2 ay once şimdi degeri 1 milyon sadece
tatlim ben calisan bi bayanim ben demiyorumki calismasin tabiki calissin ama belliki kocasi tat vermicek bu hatuna baksana dedigi seylere ama bi taraftanda bebek istiyolarmis onuda tup bebek diyo cok ertelememesini soyledim yoksa tabiki calissin ben evlenmeden oncede calisiyodum daha bi gun para istemedim esimden su ihtiyacim var diye ama ezonun kocasi calismasina karsi olmasa isten cikartmaz zaten simdide calid diyomus ama kasiyer olarak dalga gecer gibiKatılıyorum, 5 tllik çorap almak için bile kocadan para isteyin. Zinhaaaaaaaar kendinizi birey yerine koymayın, koca parası yiyin işte iş hayatına karışıp ne yapıcaksınız. Kadınlar zaten bağımsız birey olsa ne olmasa ne, boşverin çalışmayı falan oturun evde çocuk yapıp bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?